Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Sofer in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Sofer in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer C+ E


Angajam sofer pe camion E 5 automat curse pe toată tara salariu 6000 lei detali la telefon
mrc

Angajare Șoferi Profesioniști Dambovița


SC TICUȚĂ DIVERS TRANS SRL angajează șoferi profesioniști categoria CE pentru comunitate. Relatii la tel .
SC TICUTA DIVERS TRANS SRL

Sofer Transport International De Marfa


BURLACU TRANS COM angajeaza sofer profesionist transport international de marfa ! Cerinte: - permis conducere categ. C+E; - card tahograf, atestat profesional marfa; - experienta minima (1-3 ani); - cazier judiciar fara inscrisuri - disponibilitate pentru o colaborare de lunga durata. Beneficii : - angajare in baza unui contract de munca; - pachet salarial format din salariu fix, diurna + bonusuri (in functie de performanta); - dreptul la concediile de odihna legale.
SC BURLACU TRANS COM SRL

Angajez Șofer Profesionist


SC DAVAMI SPEED TRANS SRL angajează șofer tir, program de luni pana vineri, salariu atractiv
SC DAVAMI SPEED TRANS SRL

Angajez Sofer Tur-retur Cat.​ C-e


Angajez sofer tur-retur, Romania-Germania,Belgia,Olanda. Necesar permis cat. C-E, atestat marfa, card tahograf. Pentru mai multe detalii va rog sunati la .
SC ZOOTRANS ALIN AGRO 91 STL

Angajez Sofer Categoria C+e


Angajam sofer categoria C+E, detinator de atestat si card tahograf, zona Moreni/Ploiesti/Targoviste.
BITOREDO

Angajez Sofer Tir Comunitate


Angajez sofer de tir pe comunitate si/sau semicomunitate. Italia-Germania-Italia Italia-Benelux-Italia
Tarm Freight Com SRL

Angajez Sofer Profesionist


Am nevoie de un sofer profesionist pentru intern salariu 6000
MAI TRAVELANDIA SRL

Angajam Sofer Categoria B


Croitorie din Targoviste angajeaza decorațiuni interioare (perdele, draperii, lenjerie de pat, fețe de masă etc) angajează personal pentru următoarele posturi: Sofer - 2 posturi Se oferă un mediu de lucru stabil, colectiv mic, salarizare corectă și plătită la timp . Postul presupune si deplasarea in Romania Program de 8 ore, un schimb, de luni până vineri. Este necesară prezentarea la interviu și probă de lucru. Pentru informații suplimentare și programare la interviu ne puteți contacta la telefon
zbdecor

Angajez Sofer Profesionist


caut sofer profesionist pentru intern salariu pina la 6000 puteti suna la Tel.
MAI TRAVELANDIA SRL

Angajez Sofer Categoria B


Angajez Sofer categoria B. Pentru mai multe detalii sunați la
Ionut

Angajez Șofer Taxi


Se angajează șofer taxi cu atestat
Dia Ionu srl

Angajam Soferi Comunitate C+e


Firma Haupt Trans SRL angajează șofer profesionist cu experiență în transportul de containere maritime, pe comunitate. Se lucrează cu porturile din Antwerp, Rotterdam și Germania. Se tranzitează Olanda, Belgia, Franța, Germania, Elveția. Cerințe: ADR colete . Perioada de lucru minim 6 săptămâni cu doua săptămâni concediu, sau la alegerea dumneavoastră. Diurna 83 EURO/zi + 3.200 RON pe brut. Transport asigurat. Vă așteptăm să faceți parte din frumoasa noastră echipă! Mulțumim!!
haupt trans

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist pentru curse tur-retur
EUROHAUL SERVICE SRL

Angajez Soferi Transport Marfa Cat B


Angajez soferi cu experienta in domeniu ,salariu 3000lei. Cursele se fac noaptea , program ,5 zile pe saptamana ,contract de munca . Mai multe detalii la telefon.
Sc cdapiticot srl

Angajam Soferi Cat B Pentru Bucuresti Cu Masina Proprie


Venituri intre 5000 si 10.000 de lei pe luna VA RUGAM CITITI CU ATENTIE ANUNTUL INAINTE DE A SUNA! Activitatea se desfasoara in Bucuresti. NU ESTE NECESAR SA CUNOASTETI BUCURESTIUL, SE LUCREAZA PE GPS! CAZARE GRATUITA IN BUCURESTI, ASIGURATA DE FIRMA PANA LA PRIMA INCASARE. Angajam soferi categoria B pentru Bucuresti cu masina proprie. Masina trebuie sa fie fabricata dupa anul 2009, cu 4 usi(ideal Dacia Logan). Nu este obligatoriu ca masina sa fie proprietate personala in acte. Venituri intre 5000 si 10.000 lei pe luna, in functie de orele state pe strada + cazare asigurata si platita de firma pana la prima incasare. Practic, firma va faciliteaza perioada de acomodare fara sa fiti nevoiti sa cheltuiti niciun ban din buzunar. Suntem firma colaboratoare Uber si Bolt, deci activitatea este asemanatoare cu cea de taximetrie. Nu exista program, se poate merge acasa ori de cate ori aveti nevoie, iar pe strada soferul iese atunci cand vrea. Cerinte : Autoturism cu 4 usi si maxim 15 ani vechim
EAlexsaring

Angajez Sofer Autobasculanta 40 Tone


Angajez sofer pe bascula de 40 tone salariu atractiv plus bonusuri
Sc Ara Newcons SRL

Angajam Urgent Sofer Ambulanta 7500 Lei + Bonusuri


PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE SCRIETI LA - 0 sapte 2 unu 6 zero 6 cinci 7 cinci - Angajam urgent soferi (femeie sau barbat) pe ambulanta privata pentru clinica Recovery HealthMed. Candidatul ideal: Cautam o persoana : - Responsabila - Punctuala - Sociabila - Serioasa - Dornica de munca - Capabila sa munceasca in echipa - Bine organizata - Flexibila - Sa gestioneze cu calm si logica orice situatie intampinata - Sa aiba minim studii medii absolvite - Varsta minima 18 ani Se ofera: - Abonament medical pentru intreaga familie a angajatului. - Salariu 7500 NET + bonusuri - tichete de masa in valoare 550 lei + prime de Sarbatori + prime de vacanta. - Program de lucru: Ture 12/h - 24/h LIBER - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Permis conducere Cat. B fara incidente - Training oferit la locul de munca - Zile libere legale si concediu de odihna Te enumeri printre calitatile mentionate mai sus ? Hai la noi in echipa ! Scrie-ne -- 0 sapte 2 unu 6 zero 6 cinci 7 cinci - !
sss

Angajam Urgent Soferi Distributie Salariu Net 4800 Ron + Bonusuri


Angajam soferi cat.B livratori cu categ B pentru distributie.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0725 unu-doi-noua 400 Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 4800 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata Masina se da acasa Telefon de serviciu Program: luni-vineri 9-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0725 unu-doi-noua 400
DONA

Angajam Urgent Soferi Distributie Salariu Net 5700 Ron + Bonusuri


Angajam soferi cat.B livratori cu categ B pentru distributie.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0 7 2 5 zero noua unu 7 7 1 Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 5700 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata Masina se da acasa Telefon de serviciu Program: luni-vineri 9-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0 7 2 5 zero noua unu 7 7 1
DONA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 31 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.