Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

36 Locuri de Munca Sofer in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

36 Locuri de Munca Sofer in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Bolt/​uber


Candidatul ideal SOFER BOLT/UBER CU SAU FARA EXPERIENTA.OBLIGATORIU ATESTAT PERSOANE IN REGIM DE INCHIRIERE.Descrierea jobului SOFER BOLT/UBER
FMA ANDMARFIL

Conducator Auto


Estimare   3000 RON/Luna
Candidatul ideal Ai experiență ca șofer de camion și ai dori să lucrezi intr-o companie serioasa ?Te asteptam in echipa noastra .Cerințe:• Spirit de echipa;• Seriozitate si flexibilitate.• Disponibilitate pentru curse tur-retur, Romania (Galati) - Europa• Experiență ca șofer de camion• Permis de conducere categoria C+E,• Posesor card tahografTe invităm să ne trimiți CV-ul tău.
EFES WORLD TRADE

Șofer – Posturile vacante în administrația publică din România


Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor Galaţi Expiră in 0 zile, 1 ore LocatieGalaţi NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții județene CategorieFuncție contractuală Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor Galaţi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limba română, scris și vorbit;c) are capacitate d
Locuri de munca la stat

Personal Sezonier


Candidatul ideal Oferă-ne oportunitatea de a te avea alături în cel mai mare proiect Magnolia de pe parcursul unui an!Misiunea Magnolia este aceea de a fi mesagerii emoțiilor oamenilor și de-ai ajuta să și le exprime prin intermediul florilor.Pentru că avem în față două luni speciale, februarie- luna iubirii și martie- luna din an dedicată în mod special celebrării femeii, aceste două luni sunt și cele mai aglomerate pentru noi.Descrierea jobului Dacă te-ai descrie prin cuvinte precum: creativ, harnic, organizat, orientat spre rezultat, cooperant, bun comunicator, am fi încântați să ni te alături pe unul dintre următoarele roluri:- Florist (vei realiza buchete și aranjamente florale);- Colegi care să ajute la buna organizare a livrării buchetelor și aranjamentelor;- Casier: (persoana responsabilă de casa de marcat -fixă și mobilă- și POS);- Persoana responsabilă de vânzarea la standurile Magnolia;- Îngrijitor flori (Vei avea grijă ca florile să fie îngrijite și aranjate corespunzator î
COMGABY MOLN SRL

Muncitor II – Posturile vacante în administrația publică din România


Școala Gimnazială Nr. 1 Corni, județul Galați Expiră in 8 zile, 1 ore LocatieGalaţi NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractuală Școala Gimnazială Nr. 1 Corni, județul Galați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor II cu atribuții de șofer microbuz școlar.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limba română, s
Locuri de munca la stat

Sofer Cat B


Estimare   2800 RON/Luna
Sofer cat b, varsta 48 ani, 6 ani vechime pe comunitate, solicit loc de munca pe comunitate sau tur-retur
Ins

Angajez Sofer Cat.​ C+e


Angajez sofer profesionist Cat C+E cu experienta. Se lucreaza doar in Romania, pe ansamblu Cap tractor + semiremorca prelata. Pentru angajare sunt necesare: Card tahograf Atestat marfa Atestat adr colete (sau disponibilitatea de al obtine)
Bulspedition srl

Sofer,​ Categ B


Estimare   2000 RON/Luna
DEPOZIT DE LEGUME FRUCTE ANGAJEAZA SOFER CATEG B. RELATII LA TELEFON
ELISEEA ALEX

Sofer Profesionist


Sofer cat b,c,d,e atestat cpc marfa persoane experienta 8x4 menționez nu am lucrat pe articulata
Nelu

Șofer Categoria B


Șofer categoria B cu experienta pe autoutilitara 3.5 t solicit angajare
Ionut

Sofer Curier


Firma de curierat angajeaza curier.
DPD

Caut Sofer Cat.​b


Caut șofer cat.B pentru mai multe detalii contactatima
Tulicor S.​R.​L

Șofer Cât C Cu Adr


Societate comercială cu domeniul de distribuție butelii pentru aragaz, angajează șofer cu categoria C cu atestat adr, program de luni până vineri.
Neo GAS LPG

Soferi Categoria B Si B+c


Transfer Driver Privat , angajeaza soferi categoria B si soferi categoria B+C , pentru livrari de masini pe teritoriul Germaniei !
Transfer Driver Privat Gmbh

Sofer Profesionist C E


Angajez șofer tir prelată numai cu experiență cu domiciliul in Tecuci sau din apropiere pentru transport intern, in fiecare seară se ajunge la Tecuci , transportam marfa ușoară, se respecta programul de condus. Salariul este 6500 lei net .
Trans

Angajez Sofer Cat C+e


Angajez sofer pe bena de cereala in Galati ,relatii la
A

Sofer Cu Mașina Personală


fac curse cu mașina personală, dacă ai nevoie de un sofer suna-ma Nr telefonul
Avikos0

Sc Angajam Șofer Cat C


SC.Angajam șofer cat.C pentru distribuție produse alimentare. Marfa paletata se distribuie în Galați, Brăila, Pechea și Ivesti. Program flexibil,salariu atractiv și în funcție de volumul de marfă carata,bonuri de masa. Mai multe detalii de luni până vineri între orele 08.00-13.00. Nu răspundem la mesaje.
SC.​TGV MOBIL CURIER

Angajez Șofer Manipulant


Angajez șofer manipulant in servicii funerare. Serviciul constă în preluarea decedatului de la spital sau domiciliu și se depune la capelă apoi in ziua înmormântării se transportă la cimitir. Program 8 ore. Salariu motivant. Mai multe detalii la un interviu stabilit de comun acord.
Candela vieii servicii funerare non stop

Angajez Sofer Pe Masina Cu Graifer


angajez Sofer pe mașina cu Graifer fier vechi . obligatoriu permis c+e , experiența pe Graifer . se asigura salariul motivant in funcție pe prestanța , experiența . motorina de naveta masa calda zilnic diverse bonusuri
sc imex met colect deseuri srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 36 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.