Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

51 Locuri de Munca Sofer in Hunedoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

51 Locuri de Munca Sofer in Hunedoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Hunedoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Hunedoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: STAN MICRO MARKET SRLExperienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: HUNEDOARA
STAN MICRO MARKET SRL

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: GAVTRANS SISTEM SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: HUNEDOARA
GAVTRANS SISTEM SRL

Caut Sofer


Angajez sofer pe duba,comunitate.Masina dotata corespunzator.Firma din DEVA.Relatii la
SC NAN VIRGIL TRANS SRL

Angajam Soferi De Autoturisme Si Camionete


S.C CORVIN TRANSGROUP S.R.L cu sediul Municipiul Hunedoara, Bulevarda DACIA, Nr. 9, Bloc A1-2, scara A, Etaj 7, Ap.26, Judetul Hunedoara, angajeaza: Soferi de autoturisme si camionete CV-urile se depun la sediul de firma sau la adresa de mail.
S.​C CORVIN TRANSGROUP S.​R.​L

Soferi Pe Curierat 3,​5t In Germania


Se cauta soferi in curierat 3,5T (GLS) - Germania, Zona ULM. NU se percep comisioane! Weekend-urile NU se lucreaza. Se cauta doar între vârstele de 18-40 ani. Cazarea costa 200 camera mica / 300 camera mare (cu tot cu utilitati). Camerele NU sunt la comun! Se sta singur in camera. Salariul de început: 1700 incepatori fara experienta 1800 ptr cei cu minim 6 luni experienta in domeniu de Curierat GLS. Salariul este NET (in mana), iar pentru cei cu experienta mai mare se poate negocia! Taxele, asigurarile medicale sunt suportate de Angajator. Contractul de munca se face in Germania, pe perioada nedeterminata. !!Programul de munca începe de la 5 dimineata. Cunostinte limbi straine: Germana; ajuta si Engleza. (!! NU SUNT OBLIGATORII !!) Mai multe detalii la telefon sau WhatsApp: Numar de Romania (sau WhatsApp):
AI Transport Gbr

Angajez Soferi Germania


Angajez soferi cu experienta pe bascula,articulata. Categorie permis C si E. Contract de munca Germania pe perioada nedeterminata. Informatii in privat.
VHA METALLBAU UND ABBRUCH

Angajam Sofer Pentru Comunitate


Panczi I Fills Trans S.L angajeaza SOFERI pentru comunitate. Santem o firma dinamica an plina dezvoltare cu o echipa de profesionisti . Firma are sediul an Spania. Se lucreaza pe prelata fara schimb de remorci,singur pe cabina. Transportam marfa generala fara adr. Facem transport an aproape toata Europa cu o flota moderna de camioane,Daf Man,Iveco si Renault toate Euro6. Contract de munca de Spania nedeterminat direct de la angajare. Platim regulat si fara antarzieri iar respectarea timpilor de condus si a periodelor de odihna este obligatorie.
Panczi I Fills Trans

Sofer Tir 2800


s.c. The ROCKER Spedition s.r.l. Angajeaza soferi pentru transport prelata standard NU SE TRANSPORTA ADR!!! dar constituie avantaj Cerinte: - permis B,C,E - atestat transport marfa - card tahograf Program de lucru FLEXIBIL salar 2800
THE ROCKER SPEDITION

Angajam Sofer Categoria B


Cerinte: domiciliul in Petrosani persoana serioasa, comunicativa, spirit de echipa; experienta in transport minim 5 ani; disponibilitate la program prelungit; dispus la deplasari. Ce oferim: salariu atractiv ; diferite bonusuri si avantaje; activitati sportive in cadrul companiei; vehicule noi; echipa, tanara, dinamica; mediu de lucru placut. ATASATI VA ROG CV-UL DVS. SI VETI FI CONTACTAT, PENTRU MAI MULTE DETALII.
SC INTERNOVUM GRUP SRL

Angajam șofer Distribuitor


Angajam șofer distribuitor pentru ruta Uricani. Pentru detalii sunați la numărul de telefon.
Brutaria Petrilq

Soferi Comunitate 2800 Euro


THE ROCKER SPEDITION Angajeaza soferi pentru camion/prelata standard Transport international - permis B,C,E - atestat transport marfa - card tahograf Perioada de lucru: FLEXIBIL Oferta salariala atractiva 2800 EURO relatii la tel: Sau
THE ROCKER SPEDITION

Angajez Sofer Profesionist


Angajam sofer profesionist cu experienta, cunoscator limba engleza la nivel de conversatie. Se lucreaza la containere, cu portul Antwerpen, transport marfuri generale in Belgia, Germania, Olanda, Franta, Luxemburg. Informatii suplimentare si detalii va rog sunati la telefon . Se poate trimite cv pe adresa de e-mail:
LKW VIOTRANS LOGISTIK SRL

Angajam șoferi Profesioniști


Angajam șoferi profesioniști pe Germania la Containere Maritime. Informatii telefon
Transport

Angajez Sofer Profesionist Pe Intern


Angajez sofer profesionist cu experinta pe intern,se face toata țara.Se va lucra pe ansamblu cap tractor si semiremorca.Capul tractor este un Stralis,cutie de viteze manuala.Rog doar pe cei interesati sa sune.
NARCIS

Angajam Sofer Autocamion Cat C+e


Angajez sofer pentru intern si inernational, cu permis categoria C+E ,ATESTAT transport marfa generala valabil,salariu atractiv , pauzele 24/45 la domiciliu pentru urmatoarele rute :Romania-Ungaria-Slovacia-Cehia-Romania , (tur-retur )
BISS DAN TRANS

Sofer Distributie - Calan


Descriere Candidatul Ideal - Studii - minim 10 clase; - Permis auto, categoriile B, fara cazier auto; - Experienta de minimum 2 ani in functia de sofer conducere auto 3.5t; - Disponibilitate program de lucru incepand cu ora 2 AM (domiciliu in zona Calan constituie avantaj); - Bune cunostinte privind documentele de insotire a marfurilor; - Persoana ordonata, cu abilitati bune de comunicare in relatia cu clientii. Descrierea jobului - Activitate de distributie a marfurilor pe zonele alocate; - Gestionarea produselor si ambalajelor; - Incasarea contravalorii marfurilor distribuite. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masa(30lei zi); - Decontare transport.
Vel Pitar

Sofer Cat.​d+cqc Pentru Italia


Companie italiana cu vechime in servicii de transfer aeroportuar, cauta soferi cu experienta minim 1 an pentru sediul din Milano. Se ofera: locuinta de serviciu, contract de munca full time, program flexibil, salariu incepand de la 1400 euro, al 13-lea si al 14-lea salariu, bonuri de masa. Se cere: permis auto cat.D +CQC, cunoasterea limbii italiene.
Terravision

Angajez șofer Distribuitor


Brutaria Petrila angajează șofer distribuitor pentru ruta Tg Jiu. Detalii la numărul de telefon
Brutaria Petrila

Cautam Soferi C+e Fara Experienta Pe Spania


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 51 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.