Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca Sofer in Lugoj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca Sofer in Lugoj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Lugoj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal Ai studii gimnaziale finalizate; Experiența anterioară în logistică reprezintă avantaj; Ești determinat/ă și orientat/ă către lucrul în echipă; Dai dovadă de proactivitate, perseverență și orientare către rezultate; Ai o atenție deosebită pentru cifre și detalii; Autorizația ISCIR de stivuitorist reprezintă un avantaj.Descrierea jobului Împreună suntem Lidl, Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al cincilea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!Rolul tău Vei fi responsabil/ă de verificarea temperaturii și a corectitudinii datelor din documentele de transport înainte de încărcarea camioanelor; Vei asista șoferii la încărcarea camioanelor, vei marca corespunzător paleţii pentru expediere și vei controla și scana resturile după încărcare; Vei controla, recepționa și coordona descărcările retururilor din magazine; Vei sorta și procesa materialele reciclabile și mijloacele auxiliare; Vei fi re
LIDL DISCOUNT
Candidatul ideal Aveţi experiență de muncă în construcții, producție, instalații electrice, sanitare sau mecanică auto ? [🧑] ‍ [🏭] [👷🏻]Căutați un loc de muncă unde puteți să câștigați pe măsura efortului depus?Aveți cunoștințe de limba engleză sau franceză ?Atunci vă așteptăm cu peste 200 locuri de muncă pentru diferite poziții !Descrierea jobului Pentru Belgia avem următoarele poziții:Sudori MigMag,Tig-WigMecanic întreținere mașini și utilajeVopsitori autoMecanic auto (multimarcă, VAN și Trucks)Lăcătuș montator construcții otelMontatori ansamble, balustrăzi, copertine etcTâmplari Dulgheri (beton+cofraje)ZugravFaianțarRigipsarMuncitor piatră naturalăMuncitor acoperișuriMuncitor șapeMuncitor producție ( uși și ferestre PVC, mobilă)Tehnician HVAC ( mentenanță și reparații)Tehnician-operator roboți industriali (producție)Șoferi CEOperator CNCDetalii:Angajare pe deplin legală conform legislației belgiene decontarea transportului din România în Belgia până în limita a 125 Euro, cazarea
IMPACT MUNCA
Angajăm șoferi profesionisti pe dube frigo 20 de tone si pe prelate tot 20 tone.Se lucrează la contract wikendurile se fac acasă mai multe detalii la telefon .
Transtim
Angajez sofer Comunitate pe Mercedes Actros Euro 6 si transcontainer olandez. Se lucreaza la program-- porturi Antwerpen-Rotterdam cu Germania si retur. 6(sase) saptamani cu 3(trei) liber,sau...,discutabil ! Transportul la locul de munca si la domiciliul soferului,asigurat de noi. Aparate de plata taxelor de drum,automate. Salar 365 zile pe tara,(3300lei/luna),plus diurna externa 70euro / zi calendaristica. Experienta la container,reprezinta un avantaj !
Lavis Logistic srl
Angajam șoferi profesioniști pentru intern. Salariu între 4500 și 6000 mai multe detalii la telefon. Angajam și începători.
T
Doresc sa lucrez CA sofer distributor agent vanzari in Lugoj Jud Timis
Distributie
Angajez șofer camion pe tara salariu atractiv. Mai multe detalii la telefon.
Lugoj
Angajez sofer pe Comunitate pe autotractor Mercedes Actros Euro 6 si transcontainer olandez - 6-(sase saptamani cu 3 liber) - program de lucru respectând timpii de conducere și odihnă; - transport dus-întors asigurat de noi la locul de munca,si la domiciliul soferului. - salariu competitiv și plătit întotdeauna la timp (diurna saptamanal). - dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; - nu se lucreaza Scandinavia si Anglia,exclus tranzit Elvetia. - Retributia = 2500euro--2600euro,(salar 3300 lei/luna+diurna 70e./zi=83euro/zi calendaristica+obligatiile la 3300lei salar),negociabila si platita saptamanal. - Experienta la container,reprezinta un avantaj..,!
SC LAVIS LOGISTIC SRL
Angajam conducatori auto cat. B. - vechime permis de conducere min 4 ani - experienta transport marfa 3.5 tone, intocmire documente transport - se lucreraza pe comunitate predominant IT - AT - DE - CH - salarizare 40 euro diurna/zi + salariu minim pe economie. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze in intervalul orar: 08:30 - 17:00 de luni pana vineri la numerul de telefon:
New Line Truck Cargo
Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!
Lodisna
Angajez sofer Comunitate pe autotractor Mercedes Actros Euro 6 si transcontainer olandez. --Program de lucru respectând timpii de conducere și odihnă;6 (sase)saptamani cu 3 (trei) liber! --Transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la locul de munca si la domiciliul soferului. --Salariu competitiv și plătit întotdeauna la timp; --Dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; --Nu se lucreaza Scandinavia si Anglia,tranzit Elvetia-exclus. --Retributia--Salar 365 zile 3200 lei+diurna 70euro/zi =83 euro/zi calendaristica+obligatiile la salar brut de 3200 lei !!!, platita saptamanal. --Reprezintă un avantaj: experiență în transport internațional(containere). --Prima de angajare 1000 lei (200euro).
SC LAVIS LOGISTIC SRL
Candidatul ideal -studii medii. -seriozitate, simt de raspundere, responsabilitate, corectitudine, aspect ingrijit. -persoana sociabila, de încredere și serioasa. -fara cazier judiciar. Descrierea jobului Angajam șofer profesionist pentru conducerea unui trenuleț turistic (titicar), în interiorul stațiunii Băile Olanesti. Cerem și oferim seriozitate maxima. Ce vei face. -vei conduce vehiculul (trenuletul) in conditii de maxima siguranta pe un traseu stabilit. -vei asigura un mediu ambiental placut pasagerilor (media, radio si curatenie). -vei reprezenta compania si vei comunica eficient cu pasagerii. -vei acorda suport pasagerilor si persoanelor cu dizabilitati. -vei promova statiunea prin rostirea unui speach in statie prin care vei aduce la cunostinta pasagerilor istoria diferitelor locuri si cladiri din zonele de tranzit ale statiunii. Ce vei primi. -mediu de lucru placut. -contract de munca pe perioada nedeterminata din prima zi lucrata. -venituri salariale substantiale. -bonusuri
SC Kalypso Tut2 SRL
Angajez operator buldoexcavator cu experiența, se oferă carte de munca și salariu atractiv. Va rog sa sunați la nr din anunt pentru mai multe detalii.
SNK
Angajam șofer pe basculă ( articulat ) pentru transport local , cu experiența . Salariu atractiv in funcție de vechime/ ore lucrate !! Firma serioasă cu vechime in domeniul transporturilor, mai multe detalii la telefon.
SNK
ANGAJAM in orasul LUGOJ și in Timisoara: OFERIM CAZARE, CEREM SI OFERIM SERIOZITATEA Pentru a extinde echipa noastra suntem in cautarea unor muncitori de incredere, flexibili, seriosi, cu experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii contactați-ne!!! Salariu ATRACTIV!!!!!!
Sc
Angajez șofer categoria C+E ,din zona Lugojului,pt orice informații la telefon sau prin mesaj ! Ofer și cer seriozitate!
INDRU PATRIK TRANS SRL
Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase.. Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 70 - 80 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6/8 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - nu se lucreaza pe perioada sarbatorilor de iarna Curse: Germania - Elvetia Germania - Italia BENELUX ( prelata sau containere) pentru mai multe detalii ne contactati ! *****Ionut
RAVY PREST
angajez muncitor necalificat pentru termopane in lugoj.carnetul de sofer cat.B constituie un avantaj.
axa srl
Angajam personal cu experiența pizzeri ,ajutor de pizzeri, ospatara și șofer pentru livrări la domiciliul clientului. Informații la Locatia aflată in loc.Lugoj, str. Caransebesului bl 10 parter sau la nr. de telefon .
JAVU Gastro Bar
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 21 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.