Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Sofer in Mamaia

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Sofer in Mamaia

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Mamaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Mamaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Distributie Marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru depozitul din Constanta suntem in cautare de soferi categoria C sau categoria B pentru distributie marfa. Contractul va fi pe perioada determinata (mai-septembrie). Cerințe:Experienta minim 6 luni pe un rol similar;Permis categoria C sau categoria B. Responsabilități:Sa descarce masinile care transporta si distribuie produsele grupului Lactalis Romania;Sa preia/predea zilnic documentele aferente livrarilor din ziua in curs;Sa asigure pe timpul transportului conditiile necesare pentru continuitatea lantului termic al produselor, respectiv integritatea acestora; Contact de L-V, intre orele 08:30-16:30 Lactalis Logistic este compania care ofera solutii logistice pentru companiile din cadrul Lactalis Group Romania (Parmalat, Albalact, Covalact, LaDorna). Activitatile de transport si distributie sunt operate de propria noastra flota de 135 de camioane si sprijinite suplimentar de flota externa. Lactalis Logistic are peste 500 de angajati si se ocupa de livrari national
LACTALIS LOGISTIC SRL

Caroli Foods angajeaza sofer distributie Constanta


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam un coleg sofer, pentru echipa de logistica de la Constanta.Oferim:- contract pe perioada nedeterminata;- tichete de masa in valoare de 15 lei/zi;- pachet lunar cu produsele companiei;- acces la servicii medicale gratuite.Te vrem in echipa daca:- ai permis auto categoria B;- ai experienta in distributie minim 1 an;- esti dispus sa depui efort fizic prelungit si sa ai un program de lucru flexibil;- te adaptezi usor oricarui mediu si esti orientat catre client si rezultate.Iata, pe scurt, ce trebuie sa faci tu:- vei prelua marfa pregatita la depozit in navete, conform facturilor/avizelor;- iti vei respecta traseul de livrare zilnic la clienti;- vei preda marfa catre clienti, conform documentelor de livrare si vei obtine confirmarea livrarii.Lasa datele tale aici si te contactam noi!Data postarii anuntului: 19.05.2023Anuntul este valabil: 15 zileIntrucat asigurarea confidentialitatii datelor cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru noi, te invitam sa parcurgi informatiile
Caroli Foods Group

Sofer Profesionist


Candidatul ideal - permis de conducere categoriile B, C, E;- atestat profesional pentru transport marfuri generale;- autorizatie ISCIR pentru automacara - reprezinta un avantaj;- card tahograf.Descrierea jobului - desfasoara activitatea in cadrul departamentului de transport intern- transporta marfa in baza documentelor de insotire- livreaza comenzile conform programului de distributieBeneficii:- mediu de lucru profesionist;- pachet salarial atractiv.
ARABESQUE

Media netă estimată pe baza celor 753 de salarii introduse în Salario: 3003 RON/Luna

Sofer - Livrator


Candidatul ideal Căutăm persoane serioase, prezentabile, care îşi doresc un job antrenant de livrări flori la domiciliu. Apreciem şi mai mult candidaţii care au abilități bune de comunicare.Acest post este pentru oameni cărora le place munca departe de birou!Descrierea jobului Primele săptămâni sunt dedicate acomodării şi cunoaşterii.Jobul tău este de a livra flori, de a vedea zâmbete și bucurie pe fața destinatarilor noștri. De asemenea vei aproviziona florăriile cu plante, flori tăiate şi accesorii.Alături de echipa noastră vei gestiona marfa din depozit şi te vei asigura de organizarea acestuia.
Florariile Magnolia

Media netă estimată pe baza celor 19 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Soferi Curierat - Marea Britanie


Descrierea jobului INSTA SOURCE GROUP România recrutează șoferi cu permis categoria B pentru servicii de curierat in Marea BritanieOfertă valabilă minim 6 luni• salariu 90£-145£/zi• Autoutilitară, carburant oferite de firmă• ajutor cazare dacă va fi nevoieCerinţe:• permis de conducere categoria B cu vechime de minim 1 an• Document de identitate• adeverință medicală• cazier judiciarPentru a profita de ofertele noastre de muncă, te rugăm completează formularul de înscriere accesând link-ul de mai jos:Pentru detalii suplimentare: +4031 226 55 35Și grăbește-te, pentru că locurile sunt limitate, iar interesul este mare!
INSTA SOURCE GROUP

Sofer Distributie - Filiala Constanta


Candidatul ideal - studii medii absolvite;- permis de conducere categoria B (minim 1 an, fara incidente majore);- experienta in distributie marfuri (masina 3,5 tone) reprezinta un avantaj;- capacitate de asimilare rapida, respectarea termenelor limita;- rezistenta la efort fizic;- disponibilitate pentru program full-time de luni pana vineri.Descrierea jobului - livrarea produselor companiei catre clientii din zona alocata;- incasarea debitelor de la clienti in conformitate cu facturile emise;- mentinerea unei bune relatii cu clientii din portofoliu.Oferim:- salariu fix;- tickete de masa;- comision din livrari;- mediu de lucru placut si dinamic;- abonament apa/cafea dupa 6 luni vechime.
La Fantana

Gestionar Depozit Si Sofer Categoria B


Candidatul ideal Societatea SC SORLA SRL, situata in Constanta ,Str.Interioara, nr.3, avand ca obiect de activitate - distributie bauturi, angajeaza gestionar depozit si sofer categoria B .Asteptam cv-urile dumneavoastra.Pentru detalii sunati la nr 0728112735.
SORLA

Sofer Categoria B


Candidatul ideal Cautăm tanar ambițios pentru post de șofer categoria BDescrierea jobului Căutăm persoana energica, hotărâtă să iși atingă obiectivele, serioasa, pentru postul de șofer categoria B
V.D.T. CONSTRUCT IMPEX

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Sofer Transport Valori


Candidatul ideal Studii medii (in curs sau finalizate) Permis auto cat. B Experienta intr-o functie similara constituie avantaj Abilitati de comunicare verbala si scrisa Atentie la detalii, capacitate de organizare si prioritizare, viteza de reactie Disponibilitate lucru in ture Curs “agent de securitate” – constituie avantajDescrierea jobului Daca te alaturi echipei noastre iti oferim: un loc de munca stabil cu posibilitatea de dezvoltare si promovare salariu motivant si platit la timp, cu toate taxele calculate si platite conform legislatiei in vigoare orele suplimentare si sporul aferent , orele de noapte si sporul aferent , impreuna cu bonusurile si alte adaosuri sunt inregistrate in intregime pe statul de plata tichete de masa in valoare de 25 lei/zi lucrata abonamente la clinica medicala privata pentru tine ca si salariat si membrii familiei tale o zi libera platita cu ocazia zilei tale de nastere decontarea cheltuielilor de transport in limita a 40 lei lunar contributie la pensi
CIT ONE

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Sofer Tip Curier


Candidatul ideal Ce ne dorim de la tine:1. Permis de conducere categoria B valid de minim 1.5 ani și un istoric de conducere fără incidente majore.2. Flexibilitate și adaptabilitate în gestionarea programului de lucru.3. Rezistență fizică și abilitatea de a face față unui mediu de lucru activ.4. Dedicare față de serviciul excelent și satisfacția clienților.Descrierea jobului Responsabilitățile tale vor include:1. Livrarea în siguranță și la timp a pachetelor către clienții Amazon din zona ta desemnată.2. Respectarea regulilor de conducere și a legilor privind siguranța rutieră.3. Menținerea unei comunicări eficiente cu coordonatorii și echipa de logistică.4. Păstrarea integrității produselor în timpul procesului de livrare.5. Folosirea tehnologiei și a dispozitivelor Amazon pentru a gestiona cu succes traseele și comenzile de livrare.
EXPRESS RECRUITING

Sofer Pentru Distributie Bucuresti Si Constanta


Candidatul ideal Compania Alpin 57 Lux, unul din cei mai mari producători autohtoni de înghețată și produse de patiserie, angajează Șofer pentru punctul de lucru din București si BrailaCandidatul ideal:- Permis auto categoria B;- Permis permis auto categoria C constituie un avantaj;- Atestat transport marfă si card tahograf;- Simț de răspundere dezvoltat, persoană onestă cu spirit de echipă;- Persoană atentă la detalii, organizată și calmă.Descrierea jobului - conduce camionul cu marfă pe traseele stabilite;- ajută la incarcare si descarcare marfă.Oferim un mediu de lucru dinamic, acces la instruire, posibilități de dezvoltare a carierei pe termen lung, pachet salarial atractiv in funcție de gradul de implicare.
ALPIN 57 LUX

Sofer C/​ce - Contract Olanda


Candidatul ideal Sofer C/CE - contract Olanda- detinator de permis cat. C sau CE, card tahograf, cod 95- minim un an experienta pe camion 40 tone sau 12, 18 tone- limba engleza sau olandeza la nivel conversational- masina personala pentru deplasarea de la locul de munca la cazare- disponibilitate pentru o colaborare de lunga durataDescrierea jobului Sofer C/CE - contract OlandaCe oferim- contract de munca olandez, cu plata saptamanala- concediu platit (25 de zile pe an) si bonus de concediu de 8,3 % din salariul total anual- cazare contra cost care dispune de toate utilitatile, aceasta fiind dedusa automat din salariu- ore suplimentare si de weekend bonusate cu 30%, 50%, 100%- pensie in sistem olandez dupa primele 8 saptamani lucrate- asigurare medicala prin firma Holland ZorgCerinteTransportarea diferitelor marfuri in functie de sectorul in care veti lucra.- Sa lucrati in siguranta, eficient si sa fiti la timp- Sa incarcati si sa descarcati atunci cand este necesar- Livrarea produselo
ONETODRIVE

Sofer De Tir Profesionist


Candidatul ideal Calificările tale. Ai un permis de conducere valabil, categoriile CE și atestatul de transport marfă cu codul 95. Conduci prudent și sigur și ai grijă de vehiculul tău. Îți place să conduci mai multe ore pe timp de noapte. Ești comunicativ și te poți înțelege bine în limba engleză sau germană. Ești dornic să inveti lucruri noi, ești responsabil și acomodant. Lucrezi cu plăcere în echipă și ai o atitudine prietenoasă.Descrierea jobului Misiunea ta. Conduci un camion articulat de 40 de tone, prin toată Europa. Faci ture săptămânale pe distanțe lungi pentru containere mobile, în cadrul unei activități flexibile. Transporți într-o manieră responsabilă și sigură comenziile clienților noștri, de la un depozit la altul. Ai o atitudine prietenoasă și constructivă în contactul direct cu clienții noștri. Rămâi permanent în contact cu dispecerii noștri și îi înformezi în legătură cu toate incidențele relevante din activitatea profesională.Beneficiile tale. Beneficiezi de modele a
EDUARD SPEDITION GMBH

Echipa Retele Subterane - Sapator,​ Buldoexcavatorist,​ Sofer


Candidatul ideal Sapator manualNe dorim sa ai: Disponibilitate pentru efort fizic si munca pe santier; Permis categoria B - reprezinta un avantaj;Sofer profesionistNe dorim sa ai: Experienta de minim 2 ani pe un post similar (avantaj cunostinte de mecanica); Permis de conducere categoriile: B, C+E; Atestat pentru transporturi agabaritice;BuldoexcavatoristNe dorim sa ai: Cunostinte de mecanica, de utilizare a documentatiei tehnice si studii medii in domeniul mecanic, auto; Experienta de minim 2 ani pe un post similar de Mecanic Auto; Cunostinte in lucrari privind instalatiile electrice; Carnet de conducere categoria B, optional C+E;Descrierea jobului Sapator manualTe vei ocupa cu: Activitati de sapare/ingropare cabluri; Infrastructura si dezvoltarea echipamentelor de telecomunicatii; Activitati de betonare si asfaltare;Sofer profesionistTe vei ocupa cu: Deplasari in interesul societatii conform programarii primite din partea superiorului direct; Exploatarea corecta si intretinerea in bu
RCS & RDS

Soferi 2.​000-3.​000 Lei + 1 Leu Bonus Per Comanda + Tichete


Candidatul ideal Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa restaurantului Sabroso!Ce cautam:•🚗SOFERI care sa cunoască orasul si care are rabdare de “fier”Descrierea jobului Noi oferim:- salariu atractiv + tichete de masa- bonus in functie de nr de comenzi livrate 1 Leu per comanda, iar media de comenzi per livrator este de aprox 500 comenzi pe luna - program de lucru flexibil- loc de munca la standarde europene- sanse de promovare - mediu de lucru prietenos- contract pe perioada nedeterminataTu oferi:dorinta, ambitie, punctualitate, seriozitate, respect, interes si restul calitatilor tale cele mai buneSi cu aceasta reteta, suntem siguri ca o sa iasa o vara de neuitat‼️Daca vrei sa apari in reteta noastra, contacteaza-ne la 0721.220.336;
GEORGIO FAST

Sofer Distributie - Ovidiu,​ Jud.​ Constanta


Candidatul ideal - studii medii- permis categ. B, avantaj sofer profesionist- experienta in distributia de marfuri (masina 3.5 tone)- atent la detalii, corectitudine, rezistenta la stres- fara antecedente penale- abilitati de comunicare si putere de convingereDescrierea jobului - distribuie marfa la clientii de pe zona alocata conform routingului zilnic- functie de politica comerciala a companiei face si incasari cashSe ofera:- salariu fix si tichete de masa de 30 lei- bonusuri lunare in functie de livrari- reduceri la produsele distribuite de companie- contract de munca pe durata nedeterminata- posibilitatea de a lucra intr-o companie de renume, alaturi de o echipa de profesionisti
ELGEKA FERFELIS ROMANIA

soferi de tir incepatori


Beneficii: - Bonus 300 euro la semnare contract - ADR- ul colete se va deconta in baza chitantei ( La primul salariu) - Formare profesionala initiala si continua din partea firmei - Salariu + Diurna - Plata punctuala a salariului; ( contractul este pe Romania). - Flota moderna de vehicule complet echipate pentru siguranta si comoditatea ta; (Eur. 5, 6) -Capetele tractor au fost reinnoite in 2022 ( MAN si Mercedes) - Dispecerat si Asistenta tehnica 24/7; - Program de lucru legal cu respectarea timpilor de odihna si condus; --Se lucreaza pe camion, iar timpul de odihna se face la cazare sau la baza ( Gratuit)
KIM JOHANSEN

Sofer De Autoturisme Si Camionete


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE,Angajator: TOMIS RELOCATION S.R.L.,Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALA,Timp de lucru: 8,Adresa locului de munca: NAVODARI
TOMIS RELOCATION S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Sofer De Autoturisme Si Camionete


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE,Angajator: TOMIS RELOCATION S.R.L.,Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALA,Timp de lucru: 8,Adresa locului de munca: NAVODARI
TOMIS RELOCATION S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Sofer De Autoturisme Si Camionete


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE,Angajator: AMG KONAK,Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALA,Timp de lucru: 8,Adresa locului de munca: CONSTANTA
AMG KONAK

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.