Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

74 Locuri de Munca Sofer in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

74 Locuri de Munca Sofer in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Firma Spaniola Angajeaza Soferi Pe Tir,​ In Spania


Descriere: Firma spaniola de transport international de marfa, angajeaza soferi pe tir in Spania, cu contract de munca spaniol. Se cere: - Permis de conducere categoria (C+E) - Certificat/Atestat de competenta profesionala pentru transport de marfa - Card tahograf - Cunoasterea la nivel conversational a uneia dintre limbile: Spaniola,Franceza,Enghleza,Portugheza,Rusa - Experienta pe camion de 40 Tone Descrierea jobului: - Transport de marfa in C.E.( 90% tarile: Spania,Franta,Belgia,Olanda,Germania,Luxemburg) - Respectarea orelor de condus si de odihna conform regulamentului in vigoare Beneficii: - Contract de munca spaniol Full-Time - Salar intre: 2750-3000 - Contributiile pentru pensii platite in sistemul de asigurari sociale spaniol - Concediu platit de 30 de zile pe an - Camioane euro 6 Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon: Nicu Sabau
Astrasa sa

Angajez șofer Pt Comunitate Pe Duba 3.​5t


Angajez șofer pentru comunitate pe duba de 3,5 T cu sau fără experienta. Va rog sa apelați la numărul de telefon . Mulțumesc.
Flodistrimar SRL

Angajam Soferi Ce Germania - 3000-3100 Euro Net


Job-Link Romania angajeaza sofer cat. CE prelata si prelata mega, tandem, BDF. Avans saptamanal. Transport decontat. Cazare gratuita. Salariu + diurna este 100 net ZI calendaristica (3000 3100 euro NET lunar); Salariul pe Romania 5000 lei brut ; Avans 300 euro in fiecare zi de vineri; Perioada de sedere prin rotatie 8 2;6 3 Cerinte: Cunostinte de limba engleza; Experienta minim 1 an ca si sofer profesionist; Ne puteti contacta la numarul de telefon:
Job-Link Romania SRL

Soferi Profesionisti Ce - Germania 3000-3100 Euro Net


Alătură-te echipei noastre din Nürnberg, Germania, ca Șofer Cat. CE pentru vehicule de 12-40 tone (inclusiv tandem și BDF) și bucură-te de următoarele beneficii: Salariu atractiv între 3000 - 3100 euro NET lunar. Cazare gratuită asigurată. Avans săptămânal și decontare transport. Decontare ADR pentru colete. Weekend liber plătit pentru a te bucura de timpul liber. Cerințe: Certificat ADR pentru colete. Experiență pe tandem. Experiență minimă de 1 an ca șofer profesionist. Cunoștințe de limba engleză sau germană. Dacă te potrivești acestor cerințe și ești interesat să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne contactezi la:
Job-Link Romania SRL

Firma Distributie Piese Auto Angajez Sofer Cat.​b


Firma distributie piese auto angajez sofer cat.B
Coriada

Angajez Sofer Camion Semiremorca Duba Frig Pe țară


Angajez sofer cu experiență pe camion cu semiremorca duba frig curse doar în țară. Pentru mai multe detalii sunați 0 7 4 2 0 5 0 5 5 6
Sergiu

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Oradea


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Angajăm șoferi Cu Permis Categoria D Pentru Transport Persoane


Pușcău Trans SRL angajează pentru transport persoane șoferi pe autobuz din Oradea sau pe microbuze de 19 locuri din zona localităților Aleșd, Tileagd, Călacea. Se lucrează pe autobuz și microbuze de 19 locuri și este necesar permis de conducere categoria D. Salarizare pentru microbuze între 4.000 lei și 5.000 lei net (în mână) în funcție de traseu și programul de lucru + bonuri de masa. Salarizare pentru autobuz 5.000 lei net (în mână) + bonuri de masa. Se lucrează in regim de convenție pentru transport angajați în Parcul Industrial Borș. Mai multe informații la telefon:
PUSCAU TRANS SRL

Sc Panificatie Bede Srl Angajeaza Sofer Distributie Paine Si Patiserie


SC Panificatie Bede SRL cu sediul in Oradea , str.Locomotivei nr.5, angajeaza SOFER distributie paine si patiserie
SC PANIFICATIE BEDE SRL

Angajam Soferi De Camion Germania.​ 3000-3400 Euro Net


Angajam soferi de camion la PRELATA SI SEMIREMORCA CU PLATFORMA DESCHISA, BASCULA SI WALKING FLOOR, TANDEM+ADR Salariu intre 3000 - 3400 euro NET pe luna. Cerinte obligatorii: Cunostinte de limba engleza. Experienta minim 1 an ca si sofer profesionist; Program 6 3, 8 2
Job-Link Romania SRL

Angajam Soferi Ce - Adr Colete - 3000-3100 Euro Net


Cazare gratuită. Avans saptamanal 300 euro. Decontare transport. Weekend liber plătit.Decontare ADR colete. Cerințe: - Certificat ADR colete; - Experienta pe tandem; - Experiență minim 1 an ca si șofer profesionist; - Cunostințe de limba engleza. Ne puteti contacta la numarul de telefon:
Job-Link Romania SRL

Angajam Soferi Basculanta 8x4 - 3000-3100 Euro Net


Job-Link Romania angajeaza sofer cat. CE - Germania, Bösingen - BASCULANTA. Salariul pe Romania 5000 lei brut ; Salariu + diurna este 100 net ZI calendaristica (3000 3100 euro NET lunar); Avans 300 euro in fiecare zi de vineri; Avans saptamanal; Transport decontat; Perioada de sedere prin rotatie 6 3. Cerinte: Cunostinte de limba germana nivel incepator; Experienta minim 1 an ca si sofer profesionist; Ne puteti contacta la numarul de telefon:
Job-Link Romania SRL

Angajez Sofer Categoria C + E ,​ Curse Tur - Retur Ro - Hu - Gr


ANGAJEZ sofer pe camion 40 tone cu prelata, camion MERCEDES Euro 6 cu cutie de viteze automata, semiremorca Schmitz normala . Cursele sunt dus - intors RO - H - GR-RO , fara curse fixe ! . Necesar o minima experienta pe camion la curse externe. Detalii la telefon. Nu sunt interesat decat de o colaborare pe termen lung cu un om serios care doreste sa si munceasca.
ECOPRO MOTOR SRL

Sc Panificatie Bede Srl Angajeaza Brutar,​ Patiser,​ Gestionar,​ Sofer


SC Panificatie Bede SRL cu sediul in Mun. Oradea str.Locomotivei nr.5 , angajeaza Brutar , Patiser, Gestionar, Sofer
SC Panificatie Bede SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 74 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.