Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Sofer in Pantelimon

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Sofer in Pantelimon

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Pantelimon si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Pantelimon si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Soferi Curierat - Marea Britanie


Descrierea jobului INSTA SOURCE GROUP România recrutează șoferi cu permis categoria B pentru servicii de curierat in Marea BritanieOfertă valabilă minim 6 luni• salariu 90£-145£/zi• Autoutilitară, carburant oferite de firmă• ajutor cazare dacă va fi nevoieCerinţe:• permis de conducere categoria B cu vechime de minim 1 an• Document de identitate• adeverință medicală• cazier judiciarPentru a profita de ofertele noastre de muncă, te rugăm completează formularul de înscriere accesând link-ul de mai jos:Pentru detalii suplimentare: +4031 226 55 35Și grăbește-te, pentru că locurile sunt limitate, iar interesul este mare!
INSTA SOURCE GROUP

Agent Coletarie Depozit Pantelimon (cu Atributii Sofer)


Candidatul ideal Cerinte candidat:- studii medii;- experienta de minim 1 an pe un post similar - avantaj, dar nu obligatoriu,- experienta conducator auto,- persoana responsabila, punctuala, disciplinata, atenta la detalii, cu memorie vizuala;- orientare catre calitatea serviciului prestat; capabil sa intretina o relatie de calitate cu partenerii F64 si colegii cu care interactioneaza;- usurinta si atentie in manipularea fizica si ordonarea produselor;- permis auto - obligatoriu; atestat transport marfa valabil (constituie avantaj);- fara antecedente rutiere (accidente/incidente de orice tip) sau penale;- aspect fizic ingrijit.Descrierea jobului Program de lucru: 10.00-18.30, zilnic, L-VPrincipalele responsabilitati/atributii:80% din activitati sunt de coletarie!Atributii sofer:- prestarea activitatii de transport (produse, documente etc.) intre punctele de lucru si sediul F64 si catre partenerii/colaboratorii F64;- respectarea itinerariului si a instructiunilor primite;- sa fie respons
f64 studio

Sofer Livrare Marfa /​ Manipulant Depozit


Candidatul ideal Joburile sunt pentru punctul de lucru din orasul Pantelimon.- Persoana corecta, muncitoare, motivata de castig.-Seriozitate, rezistenta la stres-Cazier judiciar-Permis cat.B, nu este obligatoriuDescrierea jobului Efectuarea corecta a comenzilor de marfa Livrarea in conditii optime a comenzilor de marfa Verifica intocmirea corecta a documentelor de plata emise de catre clientiBeneficii :- Plata orelor suplimentare cu un spor de 75% din salariu- Week-end si sarbatori legale libere- Prime de Pasti si Craciun- Program : L-V 7:30 - 16:00- Transport asigurat
Confidenţial

Sofer C/​ce - Contract Olanda


Candidatul ideal Sofer C/CE - contract Olanda- detinator de permis cat. C sau CE, card tahograf, cod 95- minim un an experienta pe camion 40 tone sau 12, 18 tone- limba engleza sau olandeza la nivel conversational- masina personala pentru deplasarea de la locul de munca la cazare- disponibilitate pentru o colaborare de lunga durataDescrierea jobului Sofer C/CE - contract OlandaCe oferim- contract de munca olandez, cu plata saptamanala- concediu platit (25 de zile pe an) si bonus de concediu de 8,3 % din salariul total anual- cazare contra cost care dispune de toate utilitatile, aceasta fiind dedusa automat din salariu- ore suplimentare si de weekend bonusate cu 30%, 50%, 100%- pensie in sistem olandez dupa primele 8 saptamani lucrate- asigurare medicala prin firma Holland ZorgCerinteTransportarea diferitelor marfuri in functie de sectorul in care veti lucra.- Sa lucrati in siguranta, eficient si sa fiti la timp- Sa incarcati si sa descarcati atunci cand este necesar- Livrarea produselo
ONETODRIVE

Sofer Cat.​ D Cu Domiciliul În Ion Roată


Candidatul ideal Experiență de min. 3 ani pe o poziție similarăObligatoriu cu domiciliul în Localitatea ION ROATĂ / MALU / BROȘTENIAtestat transport persoane,Card tahograf,Disponibilitate program prelungitPersoană organizată, dinamică și îngrijităDescrierea jobului Asigură transportul persoanelor cu microbuz/autobuz;Respectă procedurile și normele legale privind transportul de persoane;Respectă regulamentul și indicațiile Managerului de Parc Auto;Raportează șefului direct toate incidentele;Gestionează eficient autobuzul/microbuzul pe care-l conduce;Gestionează cu calm interacțiunea cu personalul transportat.Beneficii:Pachet salarial corespunzător cu poziția;Tichete de masă;Primă de sărbători Paște/Crăciun;Contract de muncă pe perioadă nedeterminată.
ONEDIA DISTRIBUTION

Angajam Sofer Cat B


Societate comerciala cu sediul in Branesti ,punct de lucru in Comuna Pantelimon, angajeaza sofer cat B, pentru transport intestine naturale catre diversi clienti din Bucuresti. Program de lucru luni - vineri, . Salariu in prima luna - 3000 lei net+ bonuri de masa 30lei/zi.
Sc Monceanu Inocasings srl

Angajam Sofer


DNS S PANEL cu sediul in șoseaua de Centura, Pantelimon, angajează sofer categoria B. Firma distribuie plăcii PVC. Pentru mai multe detalii Tel:
DNSS panel

Angajez Sofer Pe Duba 3.​5 T


Angajez șofer categoria B ( de preferat cu experiență) pentru transport intern pe autoutilitară de 3,5 T. Pt mai multe detalii sunați la nr.
SC.​ ZMD TRANS SRL

Sofer Permis Categoria B


Cu experienta pe duba pentru livrari de marfa in tara si proximitate Bucuresti, pentru firma cu sediul in oras Pantelimon. Program L-V 08:30-17, S 9-13. Carte de munca, diurna pt. deplasarile in tara,
Topk Utilaje Alimentare

Sofer Cat C Pentru Transport Marfa


Angajam sofer tranport marfa paletizata pentru distributie Bucuresti si tara. Cerinte - carnet cat B,C, atestat, aviz medical+psihologic. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
x

Caut Post De Sofer Taxi


caut post de sofer taxi,in Bucuresti ....am 17 ani de meserie ...doar in taximetrie...
Bebe

Sofer Cat B Bucuresti 3800-4600


Sofer livrari materiale constructii si refinish auto in cadrul companiei comerciale ce asigura distributia oficiala a produselor Henkel Ceresit, Soudal, Policolor, Body Color, Kansai Helios, Sol, Swisspor, Hirsch Porozell, Antares, etc catre magazine, depozite, firme constructii sau service-uri auto. Programul de lucru normal 8.30-17.00, 5 zile lucratoare, cu weekend liber si si zile de sarbatoare libere. Candidatul ideal este o persoana cu spirit de echipa si colegialitate, cu initiativa si putere de munca, in deplinatatea capacitatilor fizice, foarte responsabil si serios. Postul presupune vericarea si descarcarea marfii la client.
As Color
Vezi alte joburi relevante

Resp.​verificare Articole & Lucratori Depozit Jumbo Pallady


Candidatul ideal • Abilităţi bune de comunicare şi organizare• Experienta in domeniul de retail reprezinta un avantaj.Descrierea jobului MAGAZINUL JUMBO PALLADY angajeaza:Responsabil Adjunct Verificare Articole-verifica buna funcţionare a produselor.-este responsabil cu prezentarea corectă a mostrelor.-verifica toate produsele auto-promovabile.Lucrator comercial- Aranjare marfa pe departament conform strategiei comerciale a companiei si raspunde cu amabilitate la intrebarile clientilor magazinului.Lucrator depozit- Receptia marfii si descarcarea acesteia din tir, precum si separarea produselor pe categorii pentru aprovizionarea corecta a departamentelor din magazin.OFERIM:- pachet salarial atractiv;- bonus lunar de prezenta si bonus anual de performanta;- tichete de masa de 30 lei pe zi lucratoare;- Vorcher JUMBO de Craciun si de Paste;- contract de munca pe perioada nedeterminata;- frecvente evaluari si posibilitati reale de promovare;- mediu de lucru placut si modern.
JUMBO EC.R

Asistent/​a Manager In Magazin Fashion Dame Din Mall Baneasa


Candidatul ideal CERINTE:-Liceul cu bacalaureat:- Personalitate dinamica, comunicativa, organizata cu initiativa si fluenta verbala;- Experienta in domeniul comertului cu amanuntul–cerinta obligatorie;- Flexibilitate si rezistenta la stres;- Cunostinte medii de operare calculator;- Abilitati de comunicare,negociere,prezentare si mediere;- Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj;- Placere si motivatie pentru a-si desfasura activitatea in domeniul vanzari fashion;- Disponibilitate de a lucra si in weekend;Descrierea jobului - Consilierea clientilor;- Aranjarea produselor;- Promovarea colectiilor;- Monitorizarea stocurilor;- Incasarea contravalorii produselor;- Preluarea unor sarcini si atributii ale managerului de magazin la solicitarea expresa a acestuia;- Ofera suport continuu si se asigura de o buna desfasurare a activitatii de vanzare, in magazin;Beneficii:- Contract de munca pe perioada nedeterminata;- Pachet salarial motivant;- Decontare transport;- Posibilitate de p
OFY GRUP

Asistent Sef Magazin /​ Casier /​ Lucrator Comercial


Candidatul ideal ASISTENT SEF MAGAZIN / CASIER / LUCRATOR COMERCIALAcest anunt este disponibil pentru 2 pozitii: Asistent sef magazin / Casier sau Lucrator comercial.Candidatul ideal:- Persoana comunicativa cu spirit de initiativa si cu orientare catre client;- Experienta relevanta în domeniul vanzarilor - avantaj- Foarte bune abilitati de organizare;Descrierea jobului Responsabilitati: Asistent sef magazin / Casier:- Coordonarea activitatii din magazin (impreuna cu managerul);- Se implica in vanzarea directa a produselor catre client;- Lucreaza cu casa de marcat;- Optimizeaza activitatea de vanzare si de aprovizionare in magazin;- Customer service;- Intocmeste actele de inchidere a magazinului (monetar, dispozitie plata, registru casa);Responsabilitati: Lucrator comercial:- Se implica in vanzarea directa a produselor catre client;- Receptie marfa si aranjare pe raftOferta noastra:- Salariul minim net cuprins intre 2100 lei - 2600 lei + bonuri de masa 600 lei + comision din vanzari ;-
GERMAG TREND

Manager Magazin București Pantelimon (f/​m)


SumarÎmpreună suntem Lidl, Angajator de Top în România și Europa pentru al șaptelea an consecutiv. Vino alături de noi să faci parte dintr-o echipă pe care te poți baza, în care poți crește și de la care poți învăța în fiecare zi. Contează pe noi pentru un job care îți oferă toate beneficiile și oportunitățile care contează pentru tine.Rolul tăuContăm pe tine să fii responsabil de întreaga activitate și de imaginea magazinului;Echipa noastră contează pe tine să fii implicat direct în construirea și buna coordonare a colegilor și proceselor; Contăm pe tine să te asiguri ca indicatorii operaționali și de personal să fie îndepliniți;Vei fi responsabil de activități administrative (de exemplu: comenzi de marfă, stocuri, inventar, acte);Clienții noștri contează pe tine să preiei și să gestionezi solicitările lor.Profilul tăuAi studii superioare finalizate (diplomă de licență);Ai minimum 3 ani experiență profesională în domeniu și minimum 1 an în coordonarea unei echipe;Contăm pe tine că poț
LIDL ROMANIA

Munca Olanda La Depozit Imbracaminte De Lux! 12,​99 € Pe Ora!


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! Și alăturați-vă echipei GXO care lucrează cu articole vestimentare și încălțăminte! 😃Aplică acum și descoperă Olanda!Locație: Wessem, OlandaGXO este unul dintre primii zece furnizori mondiali de servicii de transport și logistică. Lanțul cooperează cu multe companii mari, iar în depozitul din Wessem vei lucra în primul rând cu îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.Angajații depozitului GXO vorbesc în principal limba engleză, așa că este necesar să cunoști limba engleză la un nivel conversațional. ✅ Vei lucra de luni până vineri în 2 schimburi de la 06:00 la 15:00 și de la 15:00 la 00:00, cu posibilitate de ore suplimentare în zilele de sâmbătă.✅ Atenţie! Pentru turele de seară și zilele de sâmbătă, vei primi indemnizații. În cazul în care comenzile vor fi reduse, ai posibilitatea de a lucra la depozitul din Roermond.✅În primele zile, vei beneficia de un instructaj și vei avea parte de traininguri pentru
OTTO WORK FORCE ROM

Manipulant Bagaje Aeroport Germania - 1700 - 2500 €


Candidatul ideal “Welcome Week “ - angajatorul invita candidatii timp de 5 zile pentru a vedea conditiile de la locul de munca si locul de cazare . ( bilet de avion , hotel si masa asigurate de angajator ). Curs gratuit de limba germana! Contract de munca DIRECT cu aeroportul pe perioada nedeterminata! Bonus de relocare in valoare de 1000 EURO. CAZARE : asigurata 1 an cu mic dejun inclus. TRANSPORT : transferul din Romania în Germania este gratuit.CONDITII OBLIGATORII !!! Permis de conducere categoria B; Continuitate in munca/studii in ultimii 5 ani; Cazier judiciar curat , fără antecedente; Cunoștințe de limba germană la nivel A2; Limba engleză la nivel mediu este un avantaj.Descrierea jobului RESPONSABILITATI : Incărcarea și descărcarea bagajelor din / în aeronave; Luarea bagajelor de pe banda de bagaje; Codarea și distribuirea bagajelor; Sortarea bagajelor; Fixarea și asigurarea bagajelor; Conducerea și operarea echipamentelor și vehiculelor de manipulare.
ALLEMANN RECRUITMENT

Manipulant Marfuri


Ocupatia: MANIPULANT MARFURI,Angajator: MICRO GRUP BUSINESS SOLUTION SRL,Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALA,Timp de lucru: 8,Adresa locului de munca: PANTELIMON
MICRO GRUP BUSINESS SOLUTION SRL

Media netă estimată pe baza celor 597 de salarii introduse în Salario: 2553 RON/Luna

Manipulant Marfuri


Ocupatia: MANIPULANT MARFURI,Angajator: DNS'S PANEL SRL,Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALA,Timp de lucru: 8,Adresa locului de munca: PANTELIMON
DNSS PANEL SRL

Media netă estimată pe baza celor 594 de salarii introduse în Salario: 2550 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.