Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

85 Locuri de Munca Sofer in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

85 Locuri de Munca Sofer in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer B C


Angajez sofer cat B C cu experiența in domeniu sau fără după caz ( necesar proba de lucru și cunoștințe in domeniu) posesor permis cat B.C program normal seara se încheie la ora 17,00. Detalii la sediul nostru exclus la telefon.
HAMM

Caut șofer C+e


Caut șofer c+e(atestate) cu sau fără experiență
bicstef.​logistic

Sofer Cat.​ C


Firma de transport distributie marfa angajeaza soferi cat. C pentru distributie marfa la magazine din Ploiesti_Prahova. Descrierea Job-ului: - Distributie: distribuirea marfurilor pe rastele din depozit catre magazine conform unei planificari si la temperatura controlata. Cerinte: -Permis cat. C -Atestat marfa , card tahografic, - seriozitate la program - atentie deosebita la manevrarea autocamioanelor in jurul magazinelor - atentie la documentele ce insotesc marfa numarul de rastele ce trebuiesc livrate catre magazine Oferim: Salariu atractiv+bonuri de masa.
Prime Rent Distribution

Media netă estimată pe baza celor 10 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Sofer Cat.​ C


Firma de transport/distributie marfa angajeaza soferi cat. C pentru distributie in jud. Prahova pe camioane de 7,5 t si pentru transport de marfa national pe autocamioane de 20 t. Descrierea Job-ului: - Distributie: distribuirea marfurilor pe rastele din depozit catre magazine conform unei planificari la temperatura controlata. Inceperea lucrului in jurul orelor 05: t). - Transport de marfa national: distribuirea marfurilor pe rastele dintr-un depozit central catre alte depozite din tara. Posibil lucru de noapte. (20t) Cerinte: -Permis cat. C -Atestat marfa , card tahografic, - seriozitate la program - atentie deosebita la manevrarea autocamioanelor in jurul magazinelor - atentie la documentele ce insotesc marfa / numarul de rastele ce trebuiesc livrate catre magazine
PRIME RENT DISTRIBUTION

Media netă estimată pe baza celor 9 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Șofer Cât B,​c,​e,​d


Sunt din BOLDEȘTI -SCAIENII JUD PRAHOVA dețin cat B,C,E,D doresc angajare la o firma care sa lucrez de luni până vineri și în fiecare seară să pot ajunge acasă.Multumesc
Saafhh

Sofer Basculanta


Angajez sofer basculanta, permis B,C,E, curse locale in judet, program normal de zi, salariu atractiv, contract munca perioada nadeterminata,mai multe detalii nu ezitati sa sunati. Tel.
-

Angajez Sofer Cat C


Angajez sofer cât C ! Cu disponibilitate la program prelungit ! Se asigura cazare ! Ofer și rog seriozitate ! Salariu 4000-4500 !
Ady S SRL

Sofer Cat.​ B - Distributie


Firma de transport distributie angajeaza CONDUCATOR AUTO categoria B pentru distributie din depozit catre magazine in Ploiesti. Cerinte: - permis conducere categoria B; - persoana responsabila, ordonata, punctuala; - domiciliul in Ploiesti sau in apropiere; - permis categoria C constituie un avantaj. Descrierea jobului: - distribuirea marfurilor pe rastele catre magazine; - respectarea procedurilor interne; - respectarea orelor stabilite pentru livrare. Salariu atractiv plus BONURi DE MASA
SC PRIME RENT LOGISTIC SRL

Anjajez Sofer


Angajez sofer profesionist cu categoriile C+E pe basculanta articulata. In fiecare seara se parcheaza la garaj! Se ofera si bonuri de masa. In functie de performanta, se poate ajunge pana la 6500 ron Cer si ofer seriozitate! Tel
Ploiesti

Sofer Categoria B C E


ofer servicii in vederea angajari ca sofer in zona Mizil
Dany

Sofer Buldoexcavator


Cautam soferi buldoexcavatori si sapatori pentru lucrari de apa - canalizare, zona Floresti - Prahova
Vidanj Construct

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sofer De Tir


Agenția de muncă temporară PRV COSAL INVEST SRL angajeaza șoferi profesionisti cat.CE pentru clienții noștri din Piacenza și Bergamo, Milano, Padova, Bologna, Parma. Salariul este 2500 - 3000 euro net. Se efectueaza curse intern Italia. Pentru mai multe detalii vă stam la dispoziție la nr de telefon afisat dupa orele 16:
Prv Cosal Invest SRL

Angajez Sofer Cat C E


angajez sofer cat CE ploiesti bucuresti si retur
nicolas

Angajare șofer


Societate comerciala (afacere de familie) angajează șofer categoria B pentru desfășurarea activității de curierat condiții avantajoase pe duba de 3,5t rog seriozitate relații la telefon sau
Venussian

Caut Sofer Categoria D


Caut sofer categoria D din PIETROASELE ,jud. BUZAU Salariu motivant
DIANA PA SRL

Angajez Sofer


Angajez sofer categoria C+E
SC MIKRAS ALE IMPEX SRL

Sofer Categoria B Si C+e


S.C. Denitud SRL, cu sediul in Filipestii de Targ Prahova angajeaza soferi categoria B si C+E. Programul este de luni pana vineri de la ora 08:00 pana la orele 16:00. Cursele vor fi pe distante minim 5km - maxim 70km pentru categoria B, iar pentru categoria C+E minim 50km - maxim 180km. Salariul este negociabil.
Denitud SRL

Angajez Soferi Tir


curse tur retur in tara auto dafurii euro 5

Angajez Sofer Comunitate 3,​5t


Sociatate de transport din Ploiesti, angajeaza sofer 3,5t pe comunitate Stagiu de lucru 35-40 zile cu 7-10 zile acasa. Salarizare : 45e/zi + salariu minim pe economie pe tara Contract de munca pe nedeterminat Cerinte: Permis conducere cat. B de minim 2 ani. Certificat verde. Experienta ca sofer intern/ international (OBLIGATORIE). Cazier judiciar si auto curat. Apt medical. Cunostinte minime utilizare GPS/ PC/ CMR. Persoana serioasa si atitudini pozitive, responsabila. Cunoștințe de limba engleză Beneficii: Bonusare salariala cand perioada de comunitate standard este depasita Bonusare salariala in functie de media de consum. Bonusare vechime in cadrul companiei. Masina Iveco Daily duba, echipata corespunzator pentru comunitate Un loc de munca stabil si sigur Seriozitate, profesionalism Salariu intodeauna la timp (la fiecare venire acasa ) Dispecerat propriu
Dars Interspeed

Angajam șoferi Profesionisti Cat E


Agentia PRV COSAL INVEST SRL angajeaza șoferi profesionisti cat E in Italia în zona de nord . Cursele vor fi in zona Modena, Piacenza, Milano, Torino, Verona la prelata sau curierat. Salariul 2700 euro net. Actele necesare angajarii: - aviz psihologic; - cartela conducator auto ; - certificat de pregatire profesionala. Pentru informații suplimentare va stam la dispozitie la nr de telefon .
PRV COSAL INVEST SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 85 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.