Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

63 Locuri de Munca Sofer in Ramnicu Valcea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

63 Locuri de Munca Sofer in Ramnicu Valcea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Ramnicu Valcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal - Detine permis categoria B, C, CE- Experienta de minim 6 luni- Acte dе identitate, buletin, permis, atestat profesional, card tahograf valabile- Atestat ADR reprezinta un avantaj- Seriozitate si flexibilitateDescrierea jobului Cautam soferi profesionisti, pentru curse tur-retur. Cele mai frecvente curse se efectueaza in Germania si Franta. Cursa dureaza, in medie, intre 4-8 zile, o medie de 3 curse pe luna.Transportam marfuri generale , in regim de grupaj.Flota de camioane Mercedes - Benz.Se acorda bonusuri pentru nr. de incarcari/descarcariSe platesc weekend-urile in asteptare dupa incarcare/descarcare.Venituri atractive, mediu de lucru placut si prietenos.Oferim si cerem seriozitate !Posturi disponibile:Pentru Extern/UE:- sofer 40 T ( venituri intre 1800 - 2200 euro/luna)- sofer Rezerva 40 T ( venituri intre 1800 - 2200 euro/luna)- sofer "Co-echipier" 40 T - se merge in cursa alternativ/rotatie pe acelasi camion ( venituri intre 1200 - 1300 euro/luna)- sofer 7,5 T (
Confidenţial
Descrierea jobului Flotă autorizată ARR cu licență pentru transportul alternativ caută șoferi colaboratori pentru funcția de șofer pentru platformele, Uber și Bolt cu mașină proprie.Venituri în funcție de orele lucrate.De ce ai nevoie de început?↠ Permis de conducere cu vechime de cel puțin 2 ani↠ Cazier Judiciar↠ Cazier Auto↠ Atestat transport alternativ↠ Autoturism cu 4 uși o vechime de maxim 1 și ITP făcut la 6 luni (chair dacă ITP este încă valabil, trebuie refăcut sa aibă o valabilitate de 6 luni).Pașii care trebuie urmați pentru a lucra ca și șofer in cadru legal sunt:⟹ Atestat transport (se face scoală o săptămână după care se da examen)⟹ Contract de comandat la notar între proprietarul mașinii si flotă. (nu este obligatoriuca și șoferul sa fie și proprietarul mașinii)⟹ Depunerea actelor la ARR pentru eliberare Copie Conformă și Ecusoanele de transport ⟹ Angajare șofer – contract de muncă în funcție de orele lucrate (CM plătită de catre șofer)⟹ Activarea conturilor pe platformel
ALSINRO DRIVE S.​R.​L.​
Oferte de angajare-Soferi profesionisti Olanda!Se solicita:- minim 24 de luni- experienta transport containere;- limba engleza/ germana/ olandeza;- abilități comunicare prin intermediul computerului de bord și a telefonului mobil al companiei (fiecare șofer primește unul);Puteti aplica cu CV la adresa de email : [email protected]Informatii la tel: 0773766373, 0773345679, 0350417714Program: 9-17, Luni-Vineri.
BRILLIANT RECRUITMENT
Candidatul ideal Aveţi experiență de muncă în construcții, producție, instalații electrice, sanitare sau mecanică auto ? [🧑] ‍ [🏭] [👷🏻]Căutați un loc de muncă unde puteți să câștigați pe măsura efortului depus?Aveți cunoștințe de limba engleză sau franceză ?Atunci vă așteptăm cu peste 200 locuri de muncă pentru diferite poziții !Descrierea jobului Pentru Belgia avem următoarele poziții:Sudori MigMag,Tig-WigMecanic întreținere mașini și utilajeVopsitori autoMecanic auto (multimarcă, VAN și Trucks)Lăcătuș montator construcții otelMontatori ansamble, balustrăzi, copertine etcTâmplari Dulgheri (beton+cofraje)ZugravFaianțarRigipsarMuncitor piatră naturalăMuncitor acoperișuriMuncitor șapeMuncitor producție ( uși și ferestre PVC, mobilă)Tehnician HVAC ( mentenanță și reparații)Tehnician-operator roboți industriali (producție)Șoferi CEOperator CNCDetalii:Angajare pe deplin legală conform legislației belgiene decontarea transportului din România în Belgia până în limita a 125 Euro, cazarea
IMPACT MUNCA
Caut șofer pentru comunitate, pentru mai multe detaliile doar la telefon.
Florin
Sunt in cautarea unui sofer profesionist, C+E (ADR constituie un avantaj), pentru lucrul pe comunitate, parcul fiind in Luxembourg. Cursele nu sunt grele, Franta, Belgia, Germania si Elvetia. Societatea are sediul social in Rm. Valcea, este in plina dezvoltare; camioanele sunt DAF 2016 - 2019. Salarizarea consta in salariul pe tara (aferent minim pe economie) + diurna 75 euro/zi. Daca doriti sa va alaturati echipei noastre puteti trimite CV-ul pe adresa sau ma puteti contacta folosind datele din profil. Succes!
BadVlad
Angajez sofer profesionist pe comunitate. Salariu pe tara + 70 diurna pe zi. Experienta minim 6 luni - 1 an pe comunitate. Pentru mai multe detalii va rog sunati la numerele de telefon
DAFDEN GENERAL TRANSPORT
Buna ziua, Angajez sofer pe comunitate de preferat cu experienta minim 6 luni, din Ramnicul Valcea sau zonele limitrofe ,se merge 70-80% Germania si țările vecine,5 săptămâni cu 7-10 zile acasa după voia șoferului,ofer 50 la zi+bonusuri (salariu pe tara inclus) mașina fiat ducato prelata 3,5t.Se cere pașaport .Ofer si cer seriozitate.!
Sofer comunitate
Buna ziua, Angajez sofer pe comunitate de preferat cu experienta minim 6 luni, din Ramnicul Valcea sau zonele limitrofe ,se merge 70-80% Germania si țările vecine,5 săptămâni cu 7-10 zile acasa după voia șoferului,ofer 50 la zi+bonusuri (salariu pe tara inclus) mașina fiat ducato prelata 3,5t. Se cere pașaport.Ofer si cer seriozitate.!
Firma srl
DISTRIBUTIE PRODUSE PANIFICATIE
CUPTORUL FERMECAT SRL
societate comerciala angajeaza soferi pentru a lucra in Franta.Salariu atractiv transport si cazare asigurate.
euclide deco
Firma suedeza de transport cauta spre angajare soferi de camion cu / fara experienta pentru comunitate. Cautam o persoana serioasa care detine permis cat. C+E, atestat marfa, card tahograf si analize medicale + aviz psihologic la zi. Contractul de munca se incheie in Suedia. Se efectueaza curse doar in Suedia . Firma detine garajul propriu unde se efectueaza timpii de repaus saptamanal. Salariul net porneste de la 25000 kr suedeze. Incepere imediata ! Cei interesati sunt rugati sa sune la numarul de telefon din imagine. Persoana de contact Daniel Popescu. Oferim si cerem seriozitate.
Dampo Åkeri AB
Angajam soferi profesioniști - categoriile C+E pentru transport INTERN (Ro). Oferim: - salariu motivant INCEPAND CU 5400 LEI NET - contract de munca pe perioada nedeterminată - pogram de lucru : Luni - Vineri (cu posibilitatea de a trece pe acasa) Cerințe : - experiență cel putin 6 luni in conducerea de autovehicule de marfa pe teritoriul Romaniei - acte valabile (card tahograf, atestat marfa) - seriozitate si disciplină - efectuarea transportului de marfa in conditii optime si conform graficului - preferabil din zona Ramnicu Valcea sau București Pentru si mai multe detalii, va rugam sa ne contactați la nr de tel
corina
SC Emtrans Cargo Tur angajeaza sofer tir cu experienta pentru curse tur-retur Ro-UE Cerinte: - permis conducere categoria C+E; - card tahograf - atestat transport marfuri generale - aviz medical si psihologic - seriozitate si responsabilitate; - experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfa; - respectarea timpilor de conducere; Tari deservite: Italia, Franta, Germania, Olanda, Belgia, Nu se lucreaza in echipaj.
Emtrans Cargo Tur
Angajam soferi profesioniști - categoriile C+E pentru transport INTERN (Ro). Oferim: - salariu motivant INCEPAND CU 5400 LEI NET - contract de munca pe perioada nedeterminată - pogram de lucru : Luni - Vineri (cu posibilitatea de a trece pe acasa) Cerințe : - experiență cel putin 6 luni in conducerea de autovehicule de marfa pe teritoriul Romaniei - acte valabile (card tahograf, atestat marfa) - seriozitate si disciplină - efectuarea transportului de marfa in conditii optime si conform graficului - preferabil din zona Ramnicu Valcea sau București Pentru si mai multe detalii, va rugam sa ne contactați la nr de tel
corina
Societate comerciala angajeaza SOFERI PROFESIONISTI pe autocamioane euro 5 mega prelata . Cerinte : Permis de conducere cat C+E Atestat profesional de transport marfa CPC Card tahograf digital Aviz medical , psihologic Cazier judiciar . Se ofera : salariu actractiv bonusuri in functie de performante/vechime Se lucreaza cu dispeceri responsabili de incarcari-descarcari Curse interne sau circuit bulgaria Cautam oameni cu disponibilitate imediata , seriozitate si experienta in domeniu .
srl
Angajez sofer taxi cu atestat taxi valabil.salariu atractiv !!!
Sc vavas srl
Angajez sofer categoria B, de preferat cu o minima experienta. - capacitatea de a utiliza sisteme de navigatie pe baza codurilor postale si coordonate GPS - capacitatea de a conduce in regim expres si in timpi prestabiliti - seriozitate si determinare - se doarme in masina, masina are pat si webasto - cunostinte in completarea documentelor necesare transportului de marfa intracomunitar - cunoasterea la nivel mediu a unei limbi străine prezintă un avantaj -mașina Ford transit 2019 Pentru mai multe detali nu ezitați sa ma contactați salariu atractiv .
Autorelu
Caut șofer profesionist categoria C+E pentru transport intern marfa pe ruta București-Timisoara și București -Cluj tur - retur. Weekendul liber.
Dan Daniel
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 63 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.