Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

165 Locuri de Munca Sofer in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

165 Locuri de Munca Sofer in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Uber


Angajez sofer pentru transport alternativ ( UBER). Masini disponibile: Dacia Logan, benzina+GPL ATESTAT PENTRU TRANSPORT ALTERNATIV Varsta minima 21 de ani Permis auto categoria B de cel puțin 2 ani Detalii suplimentare in privat.
-

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Sofer Categoria B


Societate comerciala angajam sofer pentru distributia produselor de panificatie si patiserie. Program 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Mai multe detalii lan elefon
C

Angajez Sofer Cat B


Firma de constructii ANGAJEZ SOFER CAT B , care sa ajute la aprovizionare santiere cu materiale scule , etc.
sorino 2007 srl

Angajare Sofer Camion


SC ROMALDO SRL angajeaza sofer camion (categoria C) pentru transport national si ocazional transport international.
SC ROMALDO SRL

Angajam Sofer Camion


Firma LUTOR DE SPEDITION SRL angajeaza sofer camion pentru tank container (Hoyer). Oferim: - salar pe tara plus diurna (3300 EUR) - camion Euro 6 Cerinte: - 1 an experienta - seriozitate, asumare si responsabilitate - optional cunostinte de germana sau engleza.
LUTOR DE SPEDITION SRL

Sofer Tir - Trafic International


Se cauta sofer TIR cu carnet C + E si toate atestatele la zi. Se lucreaza 6 saptamani cu 1 saptamana liber + la inainte de finalizarea celor 4 saltamani se face o pauza de 45 ore in tara. Pentru detalii contactati!
Lextom Trans asd SRL

Angajez Sofer Camion


Angajez șofer camion pe ruta Timișoara-Bulgaria și retur si sofer pe ruta Romania-Europa si retur. Șoferul sa fie, de preferat, din zona Timișoarei. Salariu atractiv, negociabil. Detalii la telefon.
MM Celer

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi Timișoara
Tudo

Angajam Sofer Profesionist


Depozit materiale constructii, angajam sofer profesionist cat BE CE
SC REMBKA SRL

Angajez Sofer Profesionist C+e


Angajez sofer profesionist categoria C+E , din zona Timișoara, pentru bascula, salariu negociabil.
Alesov Cons srl

Angajez șofer Profesionist


angajez șofer pe camion 40t.chiar și incepator.de preferat zona Timișoara sau împrejurimi. informații mai multe la telefon.
tmg GeoMia

Angajez Sofer Profesionist Cat.​ D


Angajam sofer profesionist categoria D pentru transport persoane Cerinte : -sofer profesionist cu experiență in trafic national sau international . -permis de conducere categoria D -atestat profesional pentru transport persoane -card digital pentru tahograf -aviz medical si psihologic pt siguranta circulatiei -cazier judiciar si auto Căutăm un om responsabil, onest, harnic,perseverent;si cu abilitățile de comunicare Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; -Bonus lunar în funcție de performanță; -Oportunități de dezvoltare; -Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Calea Lugojului,,Timișoara
Alfa Star

Angajam Soferi Categoria B


LKS - LOGISTICS Angajeaza soferi categoria B, cu experienta, pe 3.5T pentru transport international de marfa. Cursele se fac din Romania in Germania, Franta, Spania, Portugalia si retur Romania. Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la numărul de telefon
LKS

Angajam Soferi De Tir


Firma de transport din Timisoara angajam șoferi de tir pentru curse fixe Timisoara-Turda-Arad cu plecare din Timisoara pe semiremorci frig
Candan Euro Distribution

Angajez Sofer C+e Pentru Comunitate


Firma SC CLMDCRIS27 SRL cu sediu în Lovrin Timiș,angajam șofer profesionist C+E pentru comunitate. Cursele sunt la prelata Se lucrează doar ziua Sâmbăta,Duminica nu se conduce. Avem Garaj cu utilitățile necesare pentru weekend Mașini Scania Topline euro6 Cursele se repeta,avem cca 5 clienți de unde transportam.Zona unde se desfășoară activitatea este Frankfurt Karlsruhe Strasbourg Limba Germana constituie un avantaj. Timp de lucru la înțelegere dar minim 6 cu2 Posibilitatea de a veni cu avionul Baden Baden Timisoara. Salarizare este de 3000 euro net pe Tel
Sc Clmd Cri 27 srl

Angajez șofer în Județul Timiș


Angajez șofer pensionar sau tânăr Plata 50 lei la zi sau 1500 la luna Ofer o Cafea ceva de mâncare și dacă e fumător un pachet de țigări mașina Opel Zamfira a
Timioara

Angajez Sofer Cat.​ C 7.​5t


Angajez sofer cat.C camion 7.5t cu lift, se distribuie marfa paletizata in Timisoara.
Nko Spedition

Sofer Pentru Firma De Catering


Ai un job, dar mai dorești un venit suplimentar. Căutam un sofer cu program de lucru, de la 09:00 la 13:00, 4 ore, de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: , dupa ora 14:30.
Catering

Angajare șoferi Cât.​c E


Societate comercială angajează șoferi categoria C E, se lucrează pe ansamblu basculabil, nu se doarme la cabină pentru mai multe detalii vă rog să sunați la numărul de telefon .
SC CAVA TRANS SRL

Sofer Atestat Agabaritic


Angajam sofer cat BCE cu atestat agabaritic pentru transport intern
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 165 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.