Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

104 Locuri de Munca Sofer in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

104 Locuri de Munca Sofer in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Distributie Marfuri Paletizate


Societate de distributie marfuri paletizate angajeaza sofer: Cerinte: - Permis auto categ.B respectiv B+C - Experienta anterioara ca sofer distributie pe 3.5-7,5 to-avantaj; Rel. suplimentare la tel.
KOTTA

Angajam Sofer Profesionist Ansamblu Cu Bascula


Societate comerciala cu vechime in trasportul de marfuri generale,angajeaza sofer profesionist pentru ansamblu format din cap tractor si semiremorca bascula. Cursele sunt locale Arad Timisoara,salariu motivant.
Leciref Trans

Sanges Trans Angajeaza Soferi Basculanta


SANGES TRANS angajeaza soferi basculanta: Cerintele postului: -permis de conducere categoriile B, C, E; -minim un an experienta curse interne -seriozitate. Se ofera salariu atractiv. Relatii la telefon:
SANGES TRANS

Sofer Categoria D Din Timisoara Pentru Curse Conventii


Firma Super Imposer angajeaza sofer categoria D din Timisoara pentru curse conventii Cerinte: Posesor permis cat. D Atestat de transport persoane valabil Disponibilitate pentru program de lucru in schimburi. Se ofera salar atractiv proportional cu programul de lucru, tichete de masa 40 lei.
SC SUPER IMPOSER SRL

Angajez șoferi Cat B Pentru Curierat și Manipulați în Depozit


Manipulați 8 ore contract de muncă detalii la tel
Rafyn Iustyn

Angajam Soferi Pentru Autobuz Pentru Curse De Conventii


Se cauta soferi pentru curse de conventii cu capat de linie in localitatile Sannicolau Mare, Utvin, Timisoara . Asiguram cazare la capat de linie pentru persoanele din alte localitati ( chiria si cheltuielile de intretinere le plateste integral firma ). Se acorda bonuri de masa de 30 lei zi . Salariul se negociaza in cadrul interviului in functie de programul de lucru , Mai multe detalii se pot obtine la interviu . Persoanele interesate sunt rugate sa sune la tel. .
SUPER IMPOSER

Angajăm Sofer Microbuz Cu Prelata Pentru Extern


ȘOFER MICROBUZ CU PRELATA TRANSPORT MARFA Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Bonus lunar în funcție de performanță; Oportunități de dezvoltare; Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara
S.​C.​ CORLAN TRANS S.​R.​L

Angajăm șoferi Local Timisoara Categoria C+e


ANG Logistic SRL, cu sediul în Timisoara, județul Timis, angajează șoferi profesioniști categoria C+E pentru transport LOCAL intre 2 depozite. Cerințe: -experienta ca sofer profesionist minim 1 an - Permis de conducere categoria C, E - Card Tahograf - Atestat transport marfă - Avize (medical și psihologic) valabile Condiții: - Contract de munca pe perioada nedeterminată; - Se lucrează in ture. - Se lucrează pe camioane MAN; Beneficii: - Salariu 5.000 lei INFORMATII SUPLIMENTARE la sediul societatii din Timisoara,str.Avram Imbroane 58 sau la telefon .
Ang Logistic

Angajam Sofer,​ Pe Camion 7,​5to,​ Comunitate


Angajam sofer pe camion de 7,5 tone, se lucreaza in regim de circa 4-5 saptamani in UE cu plecare si revenire in Timisoara, circa 1 saptamana pauza. Cerinte: Responsabilitate, seriozitate, punctualitate, adaptabilitate la lucrul in echipa, receptiv la a invata lucruri noi, disponibilitate. Permis conducere minim C, atestat si card tahografic valabile. Domiciliul in Timisoara sau imprejurimi! Recomandare de la ultimul loc de munca! Pentru programarea unui interviu sunati DOAR de Luni - Vineri intre orele 09 - 17! Tel.
FEHER TRANS SERVICE SRL

Caut Sofer Cu Experienta Pt Trakker 8x4


Caut sofer cu experienta pt Trakker 8x4, se lucrează pe santier în Tm
PTG IABLA TRANS SRL

Angajez Sofer Intern 3,​5 Tone


Angajez sofer 3,5 tone pe intern pe ruta Timisoara -Bucuresti si retur cu experinta , recomandare de la ultimul loc de munca si cunostinte minime de mecanica .
SC FONAGE TRANS

Angajez Sofer Categoria B Pentru Curse Interne


Angajez sofer categoria B pentru curse interne , pe prelata de 3.5tone, Ford din 2009 dotata cu dormitor, AC si sirocou. Program: se pleaca luni dimineata si intoarcerea va fi vineri seara. Doua zile libere pe saptamana(sambata -duminica). pachet salarial 3500ron. TELEFON
M.​C ELENAS TRANSEVENTS

Angajam Sofer Camion Pentru Curse Tur -retur


Firma de transport angajeaza sofer autocamion pentru efectuarea transporturilor de marfuri. Cerinte obligatorii: Seriozitate Permis auto categoriile B+C+E ; Atestat transport marfa; Card tahograf Cazier judiciar Cazier auto Aviz medical si psihologic Experienta : minim un an Responsabilitati: Transportul de marfuri dinspre Romania spre U.E. si retur cu autotractor + semiremorca ,conform instructiunilor primite ,cu respectarea timpilor de conducere si odihna.
.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​

Angajez Sofer Tir Tur-retur Cu Experienta


Angajez sofer TIR cu experienta, se lucreaza pe relatia Ro Tm- IT Cerinte: permis cat. C+E cu experienta minim 2 ani pe camion de mare tonaj. cartela tahograf atestat transort marfa generala cazier fisa medicala examen psihologic feedback pozitiv de la fosti angajatori.
Nko Spedition

Angajam Gestionar,​ Lucrator Comercial,​ Manipulant Marfuri,​ Sofer.​


Angajam lucrator comercial, gestionar, manipulant marfuri pentru punctul de lucru situat in Timisoara pe str. Aristide Demetriade, Nr. 30. Abilitati: persoana responsabila,receptiva, comunicativa si organizata la locul de munca. Descriere jobului: Cerinte: - studii medii; - persoana organizata, atenta la detalii; -experienta constitue un avantaj; Responsabilitati: - receptia, inventarierea si eliberarea marfurilor pe baza documentelor specifice; Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, transport gratuit(in functie de zona); - posibilitate de dezvoltare profesionala - mediu de lucru profesionist C.V.-urile se pot depune la , sau la sediul firmei Ferobanat, Timisoara, Aristide Demetriade, nr. 30 Mai multe detali la telefon.
Ferobanat

Flota Uber Bolt Angajeaza Soferi,​ Comision 8%


Flota pentru uber si bolt angajeaza soferi comisionul este de 8% plata se face saptamanal, in fiecare miercuri angajarea se face full time sau pe 4 ore daca soferul este angajat si in alta parte. Nu acceptam soferi fara angajare!
Balnozan Trans SRL

Angajam Sofer C+e- Comunitate( Duba Frigo ) -cursa Fixa


Angajam conducator auto profesionist pentru comunitate. Se lucreaza pe duba FRIGO. - Cursele sunt fixe- se fac 450 km zi- Incarcare si descarcare in acelasi loc! Cerinte: -Permis de conducere cat. C CE -Atestat transport marfa -Card tahograf -Experienta in domeniu,minim 1 an, -Incarcarea si livrarea mărfurilor in mod operativ si in conformitate cu dispozitiile primite de la conducerea firmei. Ne dorim in echipa noastra, doar persoane de incredere alaturi de care putem construi un parteneriat de lunga durata.Oferim toata seriozitatea de care este nevoie intr-un parteneriat,din care si noi si dumneavoastra aveti de castigat.
BOJOR Company

Angajam Inginer Cfdp,​ Soferi,​ Mecanic,​ Muncitori


AXO UTIL SRL, firma de constructii drumuri din Timisoara, angajam: - Inginer CFDP - Sofer categoria D - Sef formatie cu carnet categ. B+E - Muncitor calificat drumuri - Mecanic intretinere utilaje
AXO UTIL SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Soferi Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale. Durata curselor este de aproximativ 3-4 saptamani. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul pe tara 3300 lei brut; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Angajam Sofer Cat.​b Cu Norma Intreaga Si Un Muncitor Pt.​sera Legumicola Part Time


Soferul va lucra si pe linia de productie cand nu are grad de ocupare. Muncitorul leegumicol sa posede cunostintele necesare lucrului la intretinerea culturilor.
SC.​AVANIA BETHAR SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 104 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.