Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

43 Locuri de Munca Sofer in Vrancea

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

43 Locuri de Munca Sofer in Vrancea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Primăria Comunei Corbița, județul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer pentru microbuzul școlar, treapta I.Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România;b) cunoaște limba română, scris și vorbit;c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;d) are capacitate deplină de exercițiu;e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate;f) îndeplinește condițiile de studii și,
Primării
Compania Trota (Spania) angajeaza Sofer Profesionist Categoria C+E (pentru baza sa din Arras/Franta si baza din LLeida/Spania) transport frigorific Avem posturi disponibile la baza din Lleida si pentru soferii incepatori. Contract de munca pe Spania Program lucru 2 luni cu 2 saptamani vacanta in tara sau standard 11 luni cu 30 zile concediu(perioada in care se vine de 2/3 ori pe an in vacanta) Transport asigurat dus / intors la vacante Concediu platit 525 Euro. Cerinte: - permis categoria C+E - card tahograf - CPI/CPC - Pasaport cel putin cu valabilitate de 1 an Conditii: Arras / Franta Salariul fix 2500 Euro NET (2luni /2 sapt) Salariul fix 3000 Euro NET (11 luni) Curse Franta Anglia Camion propriu Singur pe cabina Experienta minima necesara 1 an. Lleida / Spania Salariul NET 2200-2400 Euro (singur pe cabina) - 2500-2700 Euro (cu secund) + bonus ( 2 luni /2 sapt) Salariu net garantat 2500 Euro (singur la cabina)- 2800Euro (in echipaj) + plata la KM si bonusuri la contractul de 11 luni
Trota Spania
Firma de transport cu sediul in Braila ANGAJEAZA soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeana containere. Camioane DAF,MERCEDES EURO6,curate,dotate cu aparate de taxare automate,telefon serviciu,card alimentare Transport dus intors cu masina sau avionul platit de catre firma Durata de lucru de 6 saptamani cu 2 saptamani sau dupa preferinta Se respecta timpii de conducere si odihna. Plata salariului intotdeauna la timp.Salarizare de doua ori pe luna. Avansuri salariale la cerere. . Bonusuri de performanta.....etc Dispecerat in limba romana , Cerinte Persoane serioase ,sincere si dornice de munca. Sa posede permis de conducere cat. C,E,atestat,card tahograf valabile. Cunostinte minime de limba engleza sau germana. .Experienta pe comunitate si pe containere este un atu. Cerem si oferim seriozitate. Mai multe detalii la tel .
DISPO WIN
Firma de transport cu sediul in Braila ANGAJEAZA soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeana containere. Camioane DAF,MERCEDES EURO6,curate,dotate cu aparate de taxare automate,telefon serviciu,card alimentare Transport dus intors cu masina sau avionul platit de catre firma Durata de lucru de 6 saptamani cu 2 saptamani. Pastele ,Craciunul si Revelionul se fac acasa,,intelegere pentru libere in caz de necesitate. Se respecta timpii de conducere si odihna. Plata salariului intotdeauna la timp.Salarizare de la 2500euro+bonusuri de doua ori pe luna. Avansuri salariale la cerere. . Bonusuri de performanta,intretinerea masinii.....etc Dispecerat in limba romana , Cerinte Persoane SERIOASE ,sincere si dornice de munca. Sa posede permis de conducere cat. C,E,atestate CPI,card tahograf valabile. Cunostinte minime de limba engleza sau germana. .Experienta pe comunitate si pe containere este un atu. CEREM si OFERIM SERIOZITATE Plecare imediata Mai multe detalii la
Romcartranssped
Sofer profesionist BECEDE ATESTATE:MARFA,AGABARITIC,ADR(COLETE SI CISTERNE) caut loc de munca intern Romania.
Sofer profesionist
Angajez șofer taxi cu atestat și experiența . Taxi Ral
Ii Costin Marius
Firmă de transport intern și internațional din Vrancea ANGAJĂM: Șoferi profesioniști cu categoriile C+E pentru munca de transport pe Comunitatea Europeană; Disponibilitate prelată; Rute disponbile: - Franta - Marea Britanie- Belgia. Se lucreaza pentru XPO Logistic din Franta. Pe Franta avem garaje cu dusuri toalete masini de spalat parcare masina mica daca vrea cineva... Posibilitate plată o dată sau de două ori pe lună, la alegere; PERIOADĂ DE ȘEDERE: 2 luni cu 2 săptămâni acasă, sau mai mulț, la înțelegere; (Perioada de ședere o stabilim împreună); Plecările și sosirile se efectuează la Focsani cu camionul sau cu microbuzul. Aparate de taxare pe automat; Contract România; Dispecerat în limba română; Camioane Euro 5 si 6 cu cabine mari și cutii automate; Telefon de serviciu, navigație G.P.S., Sunt necesare aptitudini de utilizare a smartphone-ului: Whats App, fotografii, video, expediere, etc. Mai multe informații la telefon Popa Alin.
Popmalin Trans
Sofer cat BC+E doresc angajare ca sofer începător, dețin card tahograf atestat transport marfa (CPI) și ADR
Catalin
Angajez sofer taxi.Masini afiliate la taxi RAL.Detalii în privat. Tel
stavar
SC angajează șofer taxi cu atestat. Detalii la telefon
SC mab
Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!
Lodisna
Sofer profesionist, doresc angajare, intern, pe bascula, sau prelata, cer si ofer seriozitate, fără gen magnet să ajungi acasă. Multumesc!
Angajari oferi
Angajez șoferi profesioniști, pot fi și pensionari cu permis de conducere categoria C+E local în județul VranceaPentru detalii
Apollo Com
Angajam soferi profesionisti categ. CE pentru ruta fixa Focsani - Cernauti - Constanta si retur. Plata la cursa, o cursa dureaza aproximativ o saptamana. De preferat din zona Vrancea sau Galati. Weekendurile acasa. Salariu atractiv (500 EUR/cursa), contract de munca nedeterminat si camioane EURO 6. Cerinta obligatorie: pasaport.
SC TRANSPORT INTERNATIONAL RAILEANU SRL
Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Heisterkamp Transport România angajează șoferi cu experiență, echipaje și șoferi începători: Beneficii: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate, de performanță și de recomadare nou coleg; -asigurare medicală privată cu acoperiere în Europa; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte
Heisterkamp Transport Romania
Bună ziua, șofer Categoriile c&e + atestat transport marfa + card tahograf caut loc de munca în acest domeniu. **Specific faptul ca sunt începător însă de mic copil am avut o pasiune pentru șoferie deci Învăț foarte repede. ** Caut de munca intern(România)
Doicescu Cornel Radu
Angajez soferi profesionisti pentru a lucra cu remorci frigorifice pe comunitate. Detalii la
Nectiberiu Speed
Angajam sofer profesionist categ. CE pentru ruta fixa Focsani - Sibiu - Focsani si retur. Salariu atractiv, contract de munca nedeterminat si camioane EURO 6. Transport marfa paletizata.
SC INTERNATIONAL DRIVER AGENCY SRL
SC.LEICATRANS.SRL angajeaza sofer profesionist cu experienta minim 1 an, pe perioada nedeterminata pe trailer de 8/9 pozitii pentru: -transport din Romania catre Italia/ Belgia/ Olanda/ Germania tur-retur Cerinte: -permis de conducere C+E -atestat marfuri generale si agabaritic -card tahograf
SC.​LEICATRANS.​SRL
SC angajeaza soferi profesionisti CE pentru curse saptamanale tur-retur Romania- Italia pe camioane Volvo Euro 6 si semiremorci frigorifice.
STELIOCRIS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 43 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.