Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Sofer in Zimnicea

Filtre
Sortare
Departament
Companie

4 Locuri de Munca Sofer in Zimnicea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Zimnicea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Șofer C+e


SC RED EXPED SRL angajeaza sofer categoriile C+E , transport intern. Se transporta marfa generala la prelata. Soferul sa fie de preferat din judetul Teleorman sau Giurgiu. Relatii la nr. de telefon:
RED EXPED SRL

Angajăm Șoferi Cat.​ C+e Si Cat.​ B


Societate comercială cu sediul în Zimnicea Angajăm pentru din toata tara; șoferi cat. C+E si categoria B Salarizarea și diurna sunt de 1800 euro net / cabină + bonus cat C+E Va rog sa ma cautati pe Whats App pe nr meu. 0763....noua, patru 0736
Sofer

Caut Soferi C+e Incepatori In Echipaj


Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!
Lodisna

Șofer Cât.​b.​c.​e.​d Locuri De Muncă


Caut de munca ca șofer cat.B.C.E.D,atestat marfă și persoane raza județului Teleorman menționez că am experienta în domeniu.tel
Oricare companie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.