Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

320 Locuri de Munca Tazz - Joburi Tazz

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

320 Locuri de Munca Tazz - Joburi Tazz

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tazz si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tazz si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Curieri Glovo/​Tazz


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 8000 LEI pe lună
Angajăm curieri în Oradea!(flota este din Oradea)Dacă îți place să conduci,ești o fire dinamică, îți place să lucrezi în echipă, poți să devii un membru din echipa noastră, poți face asta full-time sau part-time, acceptăm și colaborari cu S.R.L./ PFA.Pentru mai multe detalii puteți apela cu încredere la numărul de telefon afisat / Whatsapp sau direct aici pe chat! Vezi mai jos!
Luchiantrans SRL

Curier Tazz By Emag


Candidatul ideal Serios și implicat;Dinamic;Dornic de rezultateDescrierea jobului Jobul constă în ridicarea comenzilor din diferite restaurante și livrarea acestora la adresa clienților.Ai nevoie de un smartphone și un mijloc de deplasare propriu(mașina, bicicleta, trotinetă)Oferim:-Training și suport pe toată perioada de colaborare;-salariu variabil în funcție de comenzile livrate (30+ RON/ora +tips);-plată săptămânală (cash/card);-bonusuri săptămânale în funcție de performanța, condiții și perioada de livrare;-bonus de recomandare de la 100 RON;-decont combustibil/piese de pâna la 7%-asigurari RCA cu discount de angajat;-angajare imediată.
PANAITE TEFAN LUCIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

Curier - Tazz By Emag


Candidatul ideal Prietenos, cu atitudine pozitiva si respectuoasa; Orientat catre client; Serios si implicat; Dinamic si eficient; Dornic de munca si de a avea rezultate;Descrierea jobului BeneficiiProgram Flexibil: Tu decizi cand vrei sa lucrezi. Poti alege sa livrezi in timpul liber sau sa iti construiesti propriul program.Venit Dinamic: Cu noi, castigurile tale cresc odata cu volumul de livrari pe care le faci. Cu cat livrezi mai mult, cu atat castigi mai mult.Optiuni de Colaborare:Puteti colabora ca SRL sau puteti opta pentru un Contract de Munca, in functie de preferintele dvs.ResponsabilitatiAi nevoie doar de bicicleta / scuter / trotineta / masina si de un telefon care poate fi conectat la internet.Esti platit pentru fiecare comanda livrata si beneficiezi de bonusuri de performanta.Plata se face saptamana
BRUJA RADU-ISTVÁN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

Livrator Glovo | Bringo | Tazz | Salariu Peste 6000 De Lei


Candidatul ideal Candidatii nu au nevoie de experienta in acest domeniu. Dorim seriozitate si o comunicare cat mai deschisa cu livratorii. Ideala este ca livratorul sa fie social si cumunicativ cu clientii, atent si rapid in livrarea comenzilor catre clienti.Descrierea jobului Jobul indiferent de platforma utilizata se bazeaza pe seriozitate, consecventa, si o cumincare buna cu clientii. Ca livrator in functie de platforma puteti ajunge cu un program de 8 ore la un salariu mediu pe luna atractiv de pana la peste 6000-8000 de lei. Responsabilitatea principala a livratorului este ca produsele sa fie livrate intacte si proaspete. Jobul este perfect pentru orice tip de persoana cu orice tip de program, acesta fiiind la alegere. In functie de oras oferim si masini sau bicilete electrice pentru livratori.
BLACKBOXDELIVERY S.​R.​L.​

Curier Tazz ( Craiova )


Candidatul ideal Caut persoane disponibile minim 5 zile pe saptamana care sa lucreze minim 8h/zi. Daca esti muncitor si crezi ca poti face asta, te astept in cea mai frumoasa echipa de livratori din Craiova!Descrierea jobului Caut persoane disponibile minim 5 zile pe saptamana care sa lucreze minim 8h/zi. Daca esti muncitor si crezi ca poti face asta, te astept in cea mai frumoasa echipa de livratori din Craiova!Iata cateva detalii pe care trebuie sa le stii: Plata câștigurilor se face la fiecare 2 saptămâni in data de 5 si 20 a fiecarei luni; Cel mai avantajos comision; TARIF comandă + distanță ( intre 20 si 27 Lei pe ora); Bonus performanță; Bonusuri de loialitate: telefon, combustibil, reparatii tehnice.Asistenta 24/7.Se poate livra cu orice fel de mijloc personal : Autoturismul propriu/ al firmei; Motocicleta personala; Scuter personal; Bicicleta personala; Trotineta personala/ al firmei.Ce ai nevoie pentru a livra? Buletin; Un smartphone ANDROID sau IOS; O suma de rulaj 200 lei CA
DON OCTAVIAN DELIVERY S.​R.​L.​

Curier /​ Livrator /​ Rider Tazz By Emag.​ Venit 2000-6000 Ron


Candidatul ideal - Prietenos, cu atitudine pozitivă și respectuoasă;- Orientat către client;- Serios și implicat;- Dinamic și eficient;- Dornic de a avea rezultate;Descrierea jobului - Dorești să câștigi bani simplu prin delivery cu Tazz by EMAG?Ai nevoie doar de bicicletă / scuter / trotinetă / mașină și de un telefon care poate fi conectat la internet.- Poți câștiga sume importante de bani.- Ești plătit pentru fiecare comandă livrată și beneficiezi de bonusuri de performanță.- Plata se face săptămânal.
TDV SMART SOLUTION S.​R.​L.​

Curier Tazz By Emag


Candidatul ideal Serios și implicat;Dinamic;Dornic de rezultateDescrierea jobului Jobul constă în ridicarea comenzilor din diferite restaurante și livrarea acestora la adresa clienților.Ai nevoie de un smartphone și un mijloc de deplasare propriu(mașina, bicicleta, trotinetă)Oferim:-Training și suport pe toată perioada de colaborare;-salariu variabil în funcție de comenzile livrate (30+ RON/ora +tips);-plată săptămânală (cash/card);-bonusuri săptămânale în funcție de performanța, condiții și perioada de livrare;-bonus de recomandare de la 100 RON;-decont combustibil/piese de pâna la 7%-asigurari RCA cu discount de angajat;-angajare imediată.
DOUBLE P DELIVERY S.​R.​L.​

Curier /​ Livrator /​ Rider Tazz By Emag.​ Venit 2000-6000 Ron


Candidatul ideal Prietenos, cu atitudine pozitivă și respectuoasă; Orientat către client; Serios și implicat; Dinamic și eficient; Dornic de a avea rezultate;Descrierea jobului Dorești să câștigi bani simplu prin delivery cu Tazz by EMAG? Ai nevoie doar de bicicletă / scuter / trotinetă / mașină și de un telefon care poate fi conectat la internet. Poți câștiga sume importante de bani. Ești plătit pentru fiecare comandă livrată și beneficiezi de bonusuri de performanță. Plata se face săptămânal.
TODO SMART TIM S.​R.​L.​

Junior Long Tail Account Manager


Scurta descriere a companiei At Tazz by eMAG, we stand for passion, quality delivered and know-how. We are always looking for the ones truly passionate about their work. If you are amongst them, you can rest assured there is a place for you in eMAG Group. Cerinte Required Skills:Have good planning, organizing and problem-solving skills;Know the Microsoft Office package and have very good PC skills;Problem solver; You love tackling the most difficult of challenges and know how to get to the best solution;Detail oriented. Nothing gets overlooked when it comes to you;Strong multi-tasking skills with an ability to adapt to change;Highly motivated and target driven;Relationship management skills and openness to feedback; Responsabilitati Position Summary:Manages the activities of food segment;Reach out to partners via telephone, email;Stimulates partners' performance through data analysis to maximize order volume and growth potential;Achieve agreed upon sales targets and outcomes within sch
Tazz by eMAG

Onboarding Specilaist


Scurta descriere a companiei At Tazz by eMAG, we stand for passion, quality delivered and know-how. We are always looking for the ones truly passionate about their work. If you are amongst them, you can rest assured there is a place for you in eMAG Group. Cerinte Mandatory Skills and Abilities:Excellent organizational, planning and multitasking skills; Very good communication skills; both written and verbal ; Ability to prioritize and perform tasks efficiently; Proficiency in MS – Excel (medium level), Word, Outlook; Team player, proactive, fast learner; Responsabilitati Position Summary:Analysis and Reporting:Collecting and analyzing sales data to identify trends, opportunities and potential problems; Generating periodic reports to senior management on sales performance and recommendations for improvement;Document Management:Administration and management of sales-related documents: contracts; Ensuring that all documents are completed correctly and are kept in an organized and accessib
Tazz by eMAG

Colaborare TAZZ - Full-Time


Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri/livratori in Bucuresti! FARA COMISION!!! Plata se face la COMANDA LIVRATA (tarif fix plus multiplicator dinamic) Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator, atat mancare, de la restaurant (ex. PizzaHut, KFC, TacoBell etc.), cat si alte tipuri de comenzi (cumparaturi, medicamente, acte) pana la domiciliul clientului Cerințe: Persoana energică, organizată, cu bune abilități de comunicare!!! Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Motocicleta sau Masina personala. Incurajam colaborarea cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Pentru detalii si angajari: Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
THE OPEN PATH S.​R.​L.​

Glovo,​tazz


Bună ziua! Suntem în căutarea unor persoane dornice să se alăture echipei noastre în postul de șofer pentru cumpărături de la supermarket. Cerințe: permis de conducere valabil. Vă oferim un salariu lunar atractiv și o mașină pentru a vă desfășura activitatea. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.
Enterpriss

Ghiozdan Tazz


Vând ghiozdan tazz nou l-am scos din folie și am ieșit câteva zile la muncă 100 lei
Gabriel

Tazz Sau Bolt


colaborare sau angajare ca livratori Tazz sau Bolt Food full-time sau parti-time cum îți dorești,plata la săptămâna, bonusuri substanțiale,poți livra cu bicicleta ,trotineta sau masina.Te așteptăm în echipa noastră.
colaborare livratori Tazz sau Bolt Food

Curier Tazz


Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri. Postul consta in ridicarea si livrarea comenzilor de la restaurante / magazine partenere si livrate la domiciliul clientului. Zone: Bucuresti / Cluj Napoca cu începere imediata plata saptamanala programul este 100% flexibil se ofera sprijin si suport oricat este nevoie Se livreaza cu vehicul propriu: autoturism bicicleta trotineta scuter
All4nachetrading.​srl

Angajari Tazz


Angajez livratori cu sau fara experiență,detalii la numărul de telefon din anunț
Tazz.​ro

Tazz By Emag


angajez livratori pentru tazz , program la alegere , se ofera masina de serviciu
fast lary good

Glovo-tazz Livratori


[10:12, 22.05.2023] +40 722 391 441: Angajam livratori pentru platformele de delivery Tazz by eMag , Glovo si Bolt Food Ai nevoie de un mijloc de transport propiu! Bicicleta, scuter, masina sau trotineta electrica! Programul este flexibil, iti selectezi tu orele in care vrei sa lucrezi! Plata se face saptamanal ! Diferite bonusuri pentru vreme rea, bonusuri saptamanale sau diferite concursuri! Inceperea este imediata. [10:14, 22.05.2023] +40 722 391 441: Esti o persoana activa? Devino livrator ! Avem nevoie de persoane dornice de miscare care vor sa livreze mancare pentru Glovo, Bolt Food si Tazz by eMag! Salariu este motivant in functie de cat muncesti, esti platit la comanda saptamanal! Trebuie sa ai un mijloc de transport, bicicleta scuter masina sau trotineta! Muncesti exact cat doresti! Iti alegi orele in care esti disponibil! Diferite targeturi si bonusuri motivante! Incepere imediata! [10:16, 22.05.2023] +40 722 391 441: Angajam studenti part time si persoane full time ce vor sa
FVC

Curier Livrari Tazz - Ploiesti


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic.
Bonusuri avantajoase.
Lucrezi cat vrei si cum vrei.
Salariu saptamanal.
Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania.
Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD

Angajez Curieri Tazz


Angajez curieri tazz rog seriozitate pentru cei interesanti salarile se dau săptămânal pentru mai multe detalii la tel.
Tazz stf
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 320 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.