Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Borsa

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Borsa

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Veterinar in Borsa si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Veterinar in Borsa si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Medic/​tehnician Veterinar


Candidatul ideal La Veterra, suntem intotdeauna in cautare de noi specialisti din domeniul veterinar.Daca iubesti animalutele si esti interesat/a de o noua oportunitate de job, dorim sa te cunoastem cat mai curand!Cautam o persoana care: Are studii finalizate in domeniul veterinar sau farmaceutic: medic veterinar, tehnician veterinar, asistent farmacie umana; Detine bune abilitati de comunicare si relationare; Poseda bune cunostinte de Microsoft Office; Are empatie, receptivitate, atentie si energie; Ofera ajutor, pasiune, zambet, implicare si respect.Descrierea jobului Farmacistul Veterinar va fi responsabil cu: Identificarea nevoilor clientilor, formularea de recomandari (produse farmaceutice, accesorii sau hrana), consiliere si fidelizare clienti; Informarea clientilor despre modul de utilizare al medicamentelor si potentialele riscuri sau efecte adverse; Eliberarea produselor farmaceutice, conform legislatiei in vigoare; Administrarea stocurilor si urmarirea termenelor de valabilit
FARMAVET
Vezi alte joburi relevante

Inginer Agronom - Ajofm | Anofm


Ocupatia: INGINER AGRONOM - AJOFM | ANOFMAngajator: SESSLER IMPEX SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Universitar-INVATAMANT SUPERIORTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BAIA MARE
SESSLER IMPEX SRL

Angajez Cioban,​ Om La Oi


angajez cioban la 150 de oi, ofer cazare , mâncare si salar bun, pentru mai multe detalii sunați la nr de tel
parlagan

Îngrijitor Animale /​ Ajutor în Gospodărie


Caut o persoană serioasă pentru ajutor în gospodărie / îngrijire animale . Se oferă masă , cazare și salariu . Rog și ofer seriozitate . Mai multe detalii telefonic.
Persoană fizică
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.