Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Veterinar in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Medic/​tehnician Veterinar


Candidatul ideal La Veterra, suntem intotdeauna in cautare de noi specialisti din domeniul veterinar.Daca iubesti animalutele si esti interesat/a de o noua oportunitate de job, dorim sa te cunoastem cat mai curand!Cautam o persoana care:Are studii finalizate in domeniul veterinar sau farmaceutic: medic veterinar, tehnician veterinar, asistent farmacie umana;Detine bune abilitati de comunicare si relationare;Poseda bune cunostinte de Microsoft Office;Are empatie, receptivitate, atentie si energie;Ofera ajutor, pasiune, zambet, implicare si respect.Descrierea jobului Farmacistul Veterinar va fi responsabil cu:Identificarea nevoilor clientilor, formularea de recomandari (produse farmaceutice, accesorii sau hrana), consiliere si fidelizare clienti;Informarea clientilor despre modul de utilizare al medicamentelor si potentialele riscuri sau efecte adverse;Eliberarea produselor farmaceutice, conform legislatiei in vigoare;Administrarea stocurilor si urmarirea termenelor de valabilitate ale p
VETERRA

Agent Vanzari Agricultura - Teleorman/​arges


Candidatul ideal Studii superioare agronomice, finalizate cu diploma licenta; Experienta in vanzari constituie avantaj; Abilitati comerciale; Cunoasterea agricultorilor din zona constituie un avantaj; Posesor permis conducere categoria B - obligatoriu.Descrierea jobului RESPONSABILITATI ALE POSTULUI / BENEFICII: Activitati specifice vanzarii produselor din portofoliul firmei catre fermierii din zona arondata; Oferirea de consultanta in domeniul fertilizarii, in vederea promovarii celor mai bune si moderne practici catre clientii companiei; Urmarirea culturilor clientilor si propunerea de solutii adaptate nevoilor acestora; Analize privind piata, concurenta; Propunerea de solutii tehnice adecvate conditiilor meteorologice si pedologice din zona arondata.OFERTA: Salariu fix plus comision din vanzari; Programe de instruire si dezvoltare (exemplu – traininguri pentru dezvoltarea cunostintelor tehnice si abilitatilor comerciale); Masina si telefon de serviciu.
TIMAC AGRO ROMANIA

Muncitor Necalificat În Agricultura


Ocupatia: Muncitor Necalificat În Agricultura,Angajator: Global Real Estate Development,Experienta: Experienta putina <3ani,Educatie: Liceal-liceu Teoretic,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Piteşti
Global Real Estate Development

Angajez Tehnician Veterinar Sau Specializarea Poate Fi Facuta Si Pe Parcurs


Angajez tehnician veterinar sau specializarea poate fi facuta si pe parcurs. Activitatea se desfasoara pe teren, in una din comunele Darmanesti, Stalpeni, jud.Arges si consta in vaccinari, completare tabele, etc, cat si la birou completare tabele, formulare, etc. Nu necesita neaparat permis de conducere. Va rog contactati-ma la telefon pentru mai multe detalii, nu lasati mesaje.
cmv.​dr.​zgreaban vasile lucian

Angajez Personal Pentru Cabinet Si Farmacie Veterinara ,​ Petshop ,​ Fitofarmacie


Angajez personal pentru Farmacie veterinara , Cabinet veterinar si Fitofarmacie , cu experienta (de preferat) : medic veterinar , tehnician veterinar , inginer agricol in Pitesti Detalii in privat sau la tel :
veterinar ,​

Angajam Spalator Camioane & Ingrijitor Animale


Roaldavid, societate cu punctul de lucru in Com. Cateasca, Sat Coseri, Nr. 143G, Jud. Arges, angajeaza personal pentru spalatorie camioane si pentru ingrijirea animalelor. Salariul este de 2400 lei net. Atentie! Experienta constituie un avantaj. Rugam seriozitate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau in intervalul 09-17, de luni pana vineri.
ROALDAVID TRANS SPEDITION
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.