Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Slatina

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Slatina

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Veterinar in Slatina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Medic/​tehnician Veterinar


Candidatul ideal La Veterra, suntem intotdeauna in cautare de noi specialisti din domeniul veterinar.Daca iubesti animalutele si esti interesat/a de o noua oportunitate de job, dorim sa te cunoastem cat mai curand!Cautam o persoana care:Are studii finalizate in domeniul veterinar sau farmaceutic: medic veterinar, tehnician veterinar, asistent farmacie umana;Detine bune abilitati de comunicare si relationare;Poseda bune cunostinte de Microsoft Office;Are empatie, receptivitate, atentie si energie;Ofera ajutor, pasiune, zambet, implicare si respect.Descrierea jobului Farmacistul Veterinar va fi responsabil cu:Identificarea nevoilor clientilor, formularea de recomandari (produse farmaceutice, accesorii sau hrana), consiliere si fidelizare clienti;Informarea clientilor despre modul de utilizare al medicamentelor si potentialele riscuri sau efecte adverse;Eliberarea produselor farmaceutice, conform legislatiei in vigoare;Administrarea stocurilor si urmarirea termenelor de valabilitate ale p
VETERRA

Muncitor Necalificat În Agricultura


Ocupatia: Muncitor Necalificat În Agricultura,Angajator: Oltina Group Srl,Experienta: Experienta putina <3ani,Educatie: Gimnazial-scoala Generala,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Slatina
Oltina Group Srl

Angajam Tehnician Veterinar


Ferma de vaci din jud. Olt , angajam tehnician veterinar cu experienta. Salariu atractiv, cazare inclusa. Rog seriozitate. Detalii la tel.
Agrodun

Caut Cioban Sau Ajutor În Gospodărie


Caut o persoană singură, fără familie sau obligații pentru înființarea unei gospodării pentru uzul casnic. Se acceptă și persoană în vârstă deoarece nu este muncă multă. Gospodăria va fi alcătuită din 10 oi și 10 capre . Se asigură mâncare, cazare, internet, televiziune. Salariul este 200 lei pe lună.
IonuGabriel

Angajez Cioban Pentru Oi Si Capre.​


Angajez cioban pentru oi și capre. Ofer cazare și salariu lunar. Mai multe detalii la telefon .
madalin
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.