Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

9 Locuri de Munca Textile in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

9 Locuri de Munca Textile in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Specialist Licitatii Seap


Candidatul ideal Companie producatoare de îmbrăcăminte, specializată in licitații publice, cauta oameni cu experiența in SEAP (monitorizare zilnica, gestionare catalog, achizitii directe,intocmire documentatie integrala participare licitatii).- Vorbitori de limba engleză (mediu-avansat)- Cunoștințe avansate computer (Adobe Proffesional, OFFICE)Descrierea jobului Postarea produselor in catalog cat si actualizare produse/preturi;Asigurarea respectării procedurilor legale și a normelor interne in timpul intregului proces.CV-urile se trimit la adresa [email protected] .
TEXTILE PRINT EMBROIDERY SRL

Confectioner-asamblor Articole Din Textile - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CONFECTIONER-ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE - AJOFM | ANOFMAngajator: INTERNOTEX STYLE GROUP SRLExperienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CRAIOVA
INTERNOTEX STYLE GROUP SRL

Confectioner-asamblor Articole Din Textile - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CONFECTIONER-ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE - AJOFM | ANOFMAngajator: LKMART SRLExperienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CRAIOVA
LKMART SRL

Confectioner-asamblor Articole Din Textile - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CONFECTIONER-ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE - AJOFM | ANOFMAngajator: DEMIUMA COMIMPEX SRLExperienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CRAIOVA
DEMIUMA COMIMPEX SRL

Angajez Lucrator Atelier Textile


Angajez lucrator atelier productie, femeie sau barbat, in zona Metro, asiguram transport
Mediaconcept

Angajam Croitorese


Societate comerciala angajaza 10 croitorese cu experienta! Salariu atractiv +tichete de masa si transport gratuit in Craiova!
mediaconcept

Angajam Croitor Cu Experienta


Nefatec SRL angajaza croitor pentru atelierul din Craiova . Persoana pe care o cautam trebuie sa stie sa croiasca,sa lanseze si sa urmareasca in productie comenzile . Salariu motivant Contract de munca pe perioada nedeterminata Prime de sarbatori Prime pentru proiecte Majorare salariala in fuctie de performanta si vechime.
Nefatec SRL

Angajez- Atelier Croitorie


ANGAJEZ CROITOREASA CU EXPERIENTA IN MODIFICARI SI RETUSURI. PROGRAM 8 ore/zi, LUNI-VINERI. DETALII LA TELEFON
ATELIER CROITORIE

Angajez Croitoreasă Cu Experienta


Atelier de modificari și reparații angajeaza croitoreasă cu experienta, program de lucru luni- vineri 9-17, zona Craiovita.
Oana
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 9 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.