Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Textile in Gheorgheni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Textile in Gheorgheni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Gheorgheni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Gheorgheni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Agent De Vanzari


Estimare   2700 RON/Luna
Candidatul ideal Esti o persoana careia ii place sa aiba un job care presupune munca de teren si sa construiasca relatii solide cu clientii? Veniturile in functie de rezultatele muncii depuse te motiveaza? Vrei sa beneficiezi de instruire de calitate care sa te ajute cu adevarat in munca ta?Atunci aplica la acest job!!!🤝Dar mai intai, hai sa ne cunoastem mai bine :KAZAN ROMANIA este o companie cu capital integral românesc ce activeaza pe pietele din Romania si Republica Moldova din anul 2010, avand ca obiect de activitate comercializarea de produse si echipamente, termo, hidro, sanitare, climatizare si electrice www.kazan.roCu peste 26000 de repere comercializate si cu un numar de 8 depozite si showroomuri in Bucuresti (Otopeni si Berceni), Cluj, Iasi, Vaslui, Roman, Barlad, Chisinau, cu parteneriate cu un numar de peste 1000 de instalatori si firme de top de instalatii, firma KAZAN reuseste intotdeauna sa fie aproape de nevoile clientilor si partenerilor sai. Povestea Kazan a inceput
KAZINST GRUP
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.