Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

9 Locuri de Munca Textile in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

9 Locuri de Munca Textile in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Agent De Vanzari- Produse Textile


Experienta în vânzări de minimum 3 ani în industria mobilei și a textilelor pentru mobilă și mobilier - obligatoriu; Permis de conducere cat.B - obligatoriu; Disponibilitatea de a călători pe teritoriul României pentru a vizita clienți; Cunostinte de excelență în MS Motivat și orientat spre rezultat; Excelente abilități de vânzare, negociere și comunicare; Abilitatea de a livra prezentări adaptate nevoilor clienților; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Studii superioare finalizate- constituie un avantaj Condiții: Program de lucru full-time. Activitatea se va desfasura la sediul nostru din Ploiesti cu deplasări în toată țara; Contract de muncă; Concedii conform legislației; Pachet salariat motivant Responsabilități: Promovarea produselor aflate in portofoliul nostru, telefonic și prin vizite la sediilor clienților; Intocmirea si actualizarea bazei de date cu clienti ; Dezvoltarea relatiilor cu clienții Transmiterea raportului de discuții managerului coordonator Urmărirea ofertelo
APEX

Angajam Croitor-croitorese


Angajam Croitor-Croitorese pentru Magazine de Perdele și Draperii
Texturra Home

Angajam Croitorese


Atelier de design vestimentar cautam croitorese cu experienta din zona Câmpina, Breaza. Detalii la telefon:
Lucia

Disponibil 1 Post Călcător


Sc cu sediul în Păulesti jud Prahova angajam călcator interfazic și final cu experiență. Oferim program normal de 8 ore ,salariul 2900-3000 lei ,condiții bune de lucru fără stres. Pentru alte informații vă rugăm sunați la nr D-na Mihaela șef secție.
ScKonaki srl

Croitoreasa Cu Experienta


Croitoreasa cu experienta pentru atelier de retus. Salariu este in functie de experienta si porneste de la 2000 lei si poate ajunge pana la 3500 lei.
Croitoria Tailors

Angajez Confecționeri,​călcători și Persoane La Ctc Cu Experiență


Detalii la numărul de telefon
SC BIAANA REAL STIL SRL

Angajez Croitoreasa


Angajez croitoreasa cu experiență.lucru în serie mica.atelierul este in Comuna Berceni judetul Prahova f aproape de Ploiesti.decontez transport.
Ii Tudose Aurelia

Croitoreasa Cu Experienta


Croitoreasa cu experienta pentru atelier de retus. Salariu este in functie de experienta si porneste de la 2500 lei.
Croitorie

Angajez Croitoreasa


Atelier design vestimentar in Campina, cautam croitorese cu experienta din Campina, Breaza, Ploiesti. Nu facem croitorie la comanda, salariu avantajos. Trebuie sa stie sa faca produsul cap-coada. Acceptam si part-time in weekend. Telefon contact:
Bohem Contemp SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 9 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.