Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

10 Locuri de Munca Textile in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

10 Locuri de Munca Textile in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Casier Si Sales Assistant


Candidatul ideal Ce cautam noi? Să fii entuziasmat si pasionat de fashion; Abilități de comunicare pentru a consilia clienții noștri; Inițiativă și implicare pentru a perfoma într-o companie multinațională; Să fii responsabil, corect și atent la detalii pentru activitățile ce țin de încasare și operarea stocului; Să fii dornic să înveți lucruri noi și să fii implicat alături de echipa noastră.Nu-ți cerem experiență, trebuie să ai doar: Minim studii medii; Punctualitate și amabilitate în interacțiunea cu clienții; Abilități de operare PC – dar suntem conștienți că totul se învață.Descrierea jobului Ofera informatii relevante despre specificul brandului si a trendurilor actuale; Mentine un mediu de lucru profesionist, ordonat si estetic in magazin; Realizează receptia produselor; Indeplineste corespunzator sarcinile operationale trasate de catre manager; Realizeaza targetul de vanzare alocat; Operarea caselor de marcat si incasarea banilor.Ce oferim: Pachet salarial atractiv format din s
KOTON TEXTILE RETAIL SRL

Confectioner-asamblor Articole Din Textile - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CONFECTIONER-ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE - AJOFM | ANOFMAngajator: LA LARISA DIANA S.R.L.Experienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TIMISOARA
LA LARISA DIANA S.​R.​L.​

Operator Universal – Spalator Textile Si Curatitor Chimic - Ajofm | Anofm


Ocupatia: OPERATOR UNIVERSAL – SPALATOR TEXTILE SI CURATITOR CHIMIC - AJOFM | ANOFMAngajator: S.C.PROFI CLEANER SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TIMISOARA
S.​C.​PROFI CLEANER SRL

Angajam Croitor Croitoreasa


Angajam croitor - croitoreasa, pt. retusuri, la magazinul FELIX RAMIRO .
MDARIO COM SRL

Angajăm Croitorese Cu Experiență


Firmă cu sediul în Germania( lângă Karlsruhe) își mărește echipa și angajează croitorese cu experiență în domeniu. Ca atribuții ar modificarea obiectelor vestimentare pe mașini de cusut industriale, reparații îmbrăcăminte textile/pielărie. Se oferă condiții bune de lucru: contract de muncă, cazare și salarizare atractivă. Nu necesită cunoștințe de limba germană, întrucât personalul cunoaște limba română. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, nu ezita să suni la numărul de telefon pentru mai multe detalii.
Schneiderei Asper gharib

Angajez Croitoreasa


Caut sa angajez croitoreasa pentru reparații în cadrul unui magazin .
SC T T SRL

Atelier - Angajam Croitoresa Confectionera


ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE! Cautam colege noi pe postul de confectioner cusatoreasa. Daca ai experienta in domeniu, esti o persoana placuta si muncitoare, te asteptam in echipa noastra! BENEFICII -Salariu motivant -Mediu de lucru placut intr-un atelier luminos si curat -Activarea intr-o echipa de profesionisti -Program de luni pana vineri -Locatie semi-centrala cu diverse statii pentru mijloacele de transport in comun si locuri de parcare -Bonuri de masa Pentru o programare la interviu sau mai multe informatii va asteptam la sediul firmei pe str Pestalozzi nr. 20 sau telefonic la nr.
LEONARD COLLECTION

Angajam Croitoreasa


Angajam croitoreasa cu program de 4 ore pentru magazinul nostru de perdele și draperii situat în Giroc. Informații la telefon.
Rcd Crisdav Decor

Angajez Croitoreasa Cu Experienta


Angajez croitoreasa cu experienta in domeniul echipamentelor de protectie( salopete, halate, costume medici, costume bucatari, haine politie etc), comanda serie mica(rochii, fuste, pantaloni etc), sa stie sa croiasca dupa tipare sau dupa model, sa stie sa coase un produs cap- coada la masina liniara,surfilat etc, exista tipare, masa croi, masini de croi, nu conteaza varsta, chiar pensionare cu drept de angajare, program de lucru 8 ore, se poate si part- time cu 4 ore , prime de sarbatori, zona dambovita. Salariu 3000 lei net, negociabil.
Stonilis

Atelier De Creatie Vestimentara Angajeaza Croitoreasa,​ în Timișoara!


Atelier de creatie vestimentara angajeaza croitoreasa, în Timișoara! Cautam: Ne marim echipa. Cautam colega croitoreasa care sa fie creativa, atenta la detalii, cu experienta in domeniul rochiilor de ocazie, experienta in tipare (reprezinta un avantaj), croit, cusut si finisaje impecabile, produs cap-coada. Oferim: Mediu de lucru frumos si vesel Program flexibil Salariu atractiv + contract de munca Te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra!
Moods by Raluca Jurca
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 10 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.