Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Tipografie in Pantelimon

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Tipografie in Pantelimon

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tipografie in Pantelimon si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tipografie in Pantelimon si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator Depozit Olanda Cu Produse Usoare De Design Interior


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda si poți câștiga un salariu atractiv de la 13,77 €/oră! 😃Aplică acum și descoperă Olanda!Locație: Oosterhout, OlandaGXO este unul dintre primii zece furnizori mondiali de servicii de transport și logistică. Depozitul GXO Oosterhout deservește un renumit lanț suedez de magazine de mobilier pentru casă.Angajații depozitului GXO vorbesc în principal limba engleză, așa că este necesar să cunoști limba engleză la un nivel conversațional.În calitate de Picker & Packer la GXO, folosind lista de comenzi, vei alege și verifica calitatea unei varietăți de produse mici și ușoare. În plus, le vei sorta și le vei împacheta în funcție de comenzi.✅ Vei lucra de luni până vineri în 3 schimburi de la 06:00 la 14:00, de la 14:00 la 22:00 și de la 22:00 la 06:00, cu posibilitate de ore suplimentare în zilele de weekend.✅ Atenţie! Pentru turele de seară și zilele de weekend, vei primi indemnizații.✅ În primele zile, vei benefi
OTTO WORK FORCE ROM

Operator Stanta Automata + Operator Stanta Portofel


Candidatul ideal 1. Operator stanta plana carton automata Bobst Eterna 1450 Elite - Echipament NOUStudii:- scoala profesionala sau liceu cu profil tehnic.Experienta:- experienta minim 3 ani- experienta pe stanta plana automata2. Operator stanta portofel carton ondulat format 800x1200 mm Echipamente noi.Studii:- scoala profesionala sau liceu cu profil tehnic.Experienta:- experienta minim 3 ani- experienta pe stantaDescrierea jobului Responsabilitati:- pregatirea masinii :- reglarea masinii pentru diferite modele de cutii ce urmeaza a fi stantate;- dirijarea, supravegherea procesului de stantare;- inlaturarea defectiunilor/perturbariilor;- executarea lucrarilor de intretinere si de punere in functiune;- asigurarea calitatii pieselor executate.Beneficii:Salariu motivant + Bonuri de masa x 30 lei/zi.Prime de Sarbatori. Asigurare de sanatate privata.
CUSTODIA GROUP
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.