Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

13 Locuri de Munca Unicredit in Moldova Noua

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

13 Locuri de Munca Unicredit in Moldova Noua

Cauta printr-o varietate mare de joburi Unicredit in Moldova Noua si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Director financiar – contabil – Posturile vacante în administrația publică din România


Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, județul Caraș-Severin Expiră in 27 zile, 1 ore LocatieCaraş-Severin NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorPrimării CategorieFuncție contractuală Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, anunta organizarea in data de 05.01.2023, ORA 10,00 la sediul unitatii, a concursului pentru ocuparea functiilor SPECIFICE COMITETULUI DIRECTOR respectiv DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL la Spitalul Municipal de Urgenta Caransebes.Criteriile generale de participare conform OMSP nr. 954/24.08.2017 pentru modificarea anexei la Ordinul MS nr. 284/2007, cu modificarile si completarile ulterioare sunt urmatoarele:a) candidatii au domiciliul stabil in Romania.b) nu au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care i-ar face i
Locuri de munca la stat

Contabil-sef


Estimare   5000 RON/Luna
Ocupatia: Contabil-sef,Angajator: Teatrul De Vest,Experienta: Experimentat (>7 ani),Educatie: Universitar-inv. Superior Fara Licenta,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Reşiţa
Teatrul De Vest

Operator Producție Electronice Cu Transport Din Moldova Nouă


Responsabilități: - Popularea cu componente a plăcilor electronice; - Testarea plăcilor electronice. Candidatul ideal: - Persoană responsabilă; - Studii medii ; - Îndemanare și atenție la detalii; - Testarea plăcilor electronice; - Disponibilitate de lucru conform programului: 12/24;12/48; Beneficii: - Spor de Weekend 20%; - Spor de noapte 25%; - Al 13-lea salariu; - Bonus trimestrial; -Tichete de masă de 25 de lei; -Tichete cadou de sărbători în valoare de 292 lei net; -Transport asigurat din Moldova Nouă.
Adecco

Contabil


Estimare   3000 RON/Luna
CONDI II: - Studii de specialitate economice; - Cunoștințe în ceea ce privește legislația în vigoare în domeniul contabil; - Cunoștințe avansate de operare calculator (excel, word, programe de contabilitate); - Persoană dinamică, organizată, atentă la detalii, capacitate de analiză și sinteză; - Capacitate de lucru în echipă și relaționare; - Experiență de lucru în contabilitate, minim 1 an. RESPONSABILITĂȚI: - Contabilizează facturile emise pentru clienții interni; - Înregistrează încasările și plățile în lei conform extrasului de cont; - Operează încasările și plățile în numerar conform registrului de casă; - Operează avansurile din trezorerie conform deconturilor; - Înregistrează facturi de prestații furnizori interni; - Înregistrează intrări de marfă în baza documentelor primite de la magazine. - Întocmește săptămânal lista facturilor emise și neîncasate și lista avansurilor disponibile în lei; - Întocmește balanțe de verificare pentru clienți; - Întocmește liste de avansuri din tr
TERMOCONSTRUCT SRL

Angajam Operatori Linie Productie Cu Sau Fara Experienta


Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Oferim : - Salariul brut lunar: 3400 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Al 13-lea salariu - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit din localitatea Otelu Rosu Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.
Manpower

Angajam Operator Cnc


CENTRUL DE PRELUCRARI MECANICE BOCSA ANGAJEAZA OPERATOR CNC - Minim 1 an de experienta in domeniu - Cunostinte CAD/CAM - Desen tehnic - Salar atractiv in functie de calitatile profesionale - Program de lucru 8ore/zi de luni pana vineri Cautam operator CNC cu experienta, firma este situata in Bocsa, Caras-Severin. Pentru informatii suplimentare: Pantiuc Radu-
SC Centrul de Prelucrari Mecanice Bocsa SRL

Angajam Operator/​programator Cnc


CENTRUL DE PRELUCRARI MECANICE BOCSA ANGAJEAZA OPERATOR CNC - Cunostinte CAD/CAM - Desen tehnic - Salar atractiv in functie de calitatile profesionale - Program de lucru 8ore/zi de luni pana vineri Cautam operator/programator CNC cu experienta in CAD/CAM si desen tehnic, firma este situata in Bocsa, Caras-Severin. Pentru informatii suplimentare: Pantiuc Radu-
Centrul de Prelucrari Mecanice Bocsa

Operator Producție Electronice Cu Transport Din Bocșa


Responsabilități: - Popularea cu componente a plăcilor electronice; - Testarea plăcilor electronice. Candidatul ideal: - Persoană responsabilă; - Studii medii ; - Îndemanare și atenție la detalii; - Testarea plăcilor electronice; - Disponibilitate de lucru conform programului: 12/24;12/48; Beneficii: - Spor de Weekend 20%; - Spor de noapte 25%; - Al 13-lea salariu; - Bonus trimestrial; -Tichete de masă de 25 de lei; -Tichete cadou de sărbători în valoare de 292 lei net; -Transport asigurat din Bocșa.
Adecco

Operatori Productie Cablaje Auto In Bistrita_cazare,​ 2 Mese/​zi Si Transport Gratuite! Id6


Gi Group Romania angajeaza Muncitori Asamblare Cablaje Auto, pentru fabrica de cablaje auto din Bistrita, judet Bistrita-Nasaud! SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! EXPERIENTA NU ESTE NECESARA! BENEFICII: Venit mediu NET lunar: de la 2650 de lei, include SALARIU de incadrare, tichete de masa (22 lei/zi), bonus de relocare si spor de noapte. In plus: - spor de prezenta și ore suplimentare platite dublu: - CAZARE in regim hotelier asigurata gratuit; - 2 mese/zi gratuite (un sandwich dimineata si meniul zilei la amiaza); - transport decontat din localitatea de domiciliu catre Bistrita. CERINTE: - Capacitatea de a lucra in picioare 8h/zi in 3 schimburi (Sch.I: Sch.II: 15.15- 23.30, Sch.III: 23:30- 07:00); - Vedere buna. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon: (zero sapte doi noua zero zero cinci doi sase opt) (zero sapte trei unu cinci doi zero opt sase noua)
Barnett Mccall

Operator Macara Turn Cu Comanda De La Sol


Angajam OPERATOR MACARA TURN CU COMANDA DE LA SOL , cu contract individual de munca. Salariu atractiv. Sediul firmei Resita. Autorizatia si cunoasterea limbii germane, constituie avantaj. Experienta in domeniu, minim 2 ani.
CRISTICONS SRL

Angajăm Operatori Depozit Cu Sau Fără Autorizație Iscir


Manpower angajeaza OPERATORI DEPOZIT pentru o companie multinationala de renume din Timisoara, zona Freidorf Oferim: -salariu de incadrare: - 3780 brut ( Operatori depozit fara autorizatie ISCIR) - 4082 brut ( Operatori depozit cu autorizatie ISCIR) - tichete 20 lei/zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și pe rutele: o BOCȘA-BERZOVIA-GHERTENIȘ-MĂURENI-GĂTAIA-BIRDA o CIACOVA-CEBZA-GIULVAZ-IVANDA-PECIU-PARTA o CRUCENI-FOENI-IONEL-PUSTINIȘ-OTELEC-RĂUȚI-UIVAR-CENEI-BOBDA-SÂNMIHAIUL GERMAN-UTVIN o GHERMAN-MORAVITA-DENTA-DETA-VOITEG-JEBEL-ȘAG o SÂNMARTINUL SÎRBESC-PECIU NOU-DINIAȘ-SÎNMIHAIUL Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter)
Manpower

Operator Sala De Jocuri


Estimare   1900 RON/Luna
Galaxy Resita - recruteaza operatoare cu sau fara experienta in domeniul jocurilor de noroc. Program de lucru : 12/24, 12/48 . Atributii : - intampinarea si servirea jucatorilor cu bauturi; - explicarea jocurilor de noroc; - supravegherea in permanenta a modului de desfasurare a activitatii in sala de joc. Cerinte : - bune abilitati de comunicare, relationare si atentie la detalii; - disponibilitatea de a lucra in ture; - aspect fizic placut; Beneficii : - training ; - salar atractiv + bonuri de masa; - bonusuri lunare ; - program de lucru flexibil; - tips individual; - mediu de lucru placut; - echipa tanara. Mai multe informatii la numarul de telefon :
Inter Galaxy Club

Operator Producție Electronice Cu Transport Din Reșița


Responsabilități: - Popularea cu componente a plăcilor electronice; - Testarea plăcilor electronice. Candidatul ideal: - Persoană responsabilă; - Studii medii ; - Îndemanare și atenție la detalii; - Testarea plăcilor electronice; - Disponibilitate de lucru conform programului: 12/24;12/48; Beneficii: - Spor de Weekend 20%; - Spor de noapte 25%; - Al 13-lea salariu; - Bonus trimestrial; -Tichete de masă de 25 de lei; -Tichete cadou de sărbători în valoare de 292 lei net; -Transport asigurat din Reșița.
Adecco
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 13 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.