Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4118 Locuri de Munca vanzator - Joburi vanzator

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4118 Locuri de Munca vanzator - Joburi vanzator

Cauta printr-o varietate mare de joburi vanzator si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi vanzator si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vanzatoare


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postuluiAngajez vanzatoare cu experienta zona : piață micro 3 TurdaInfo la telefonul afisat.
Drydary Market SRL

Vanzatoare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu Până la 3000 LEI pe lună
Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar in sectorul 4, Strada Anghel Moldoveanu nr 28, cu carte de munca, forme legale si Angajare imediata . Salariu 3000 Lei Net. Pentru angajare si detalii va astept la magazin.
COSTIMPEX SERV 94 SRL

Vanzatoare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu Până la 2800 LEI pe lună
Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar in Strada Oituz nr 1 Popesti Leordeni, reper statia metrou Dimitrie Leonida, angajez cu carte de munca, forme legale si Angajare imediata . Salariu 2800 Lei Net.Pentru angajare si detalii va astept la magazin. SUNATI MA inainte la nr de telefon afisat, sa putem stabili interviul.
COSTIMPEX SERV 94 SRL

Vanzator


Companie verificată
Aplica rapid
Societate comercială, angajăm reprezentați vânzări pentru magazinul TABAC XPRESS (str Victoriei, galerie Kaufland) program part time . Candidatul ideal trebuie să aibă experiență în relațiile cu clienții,cunoștințe PC, să fie amabil și să aibă capacitatea să se integreze într-o companie cu standarde riguroase. Beneficii:Pachetul salarial este motivant și în strânsă concordanță cu calitatea muncii depuse. Pentru informații suplimentare cereți detalii în privat sau în magazin.
Oprisor SRL

Media netă estimată pe baza celor 1743 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Vanzatoare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 2500 LEI pe lună
Cautam o persoana amabila, comunicativa, pentru chiosc produse artizanat.Experienta nu este obligatorie. - Consiliere clienți, vanzare produse-8 ore/zi de luni pana vineri , mediu de lucru plăcut, program lejer . - Plus bonusuri la final de luna. Se oferă salariu fix .Contract de munca .
Întreprindere Individuala Coscovelnita Florin Bogdan

Vanzatoare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 3000 LEI pe lună
Cautam vânzătoare serioasă, responsabilă și corecta pe termen lung. Suntem alături de tine, suntem ca o familie, dacă îți place să lucrezi cu oamenii și sa te implici te asteptam sa te alături noua!
EDMAR SILVER VISION SRL

Angajez Vanzatoare Magazin Mixt


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 3500 LEI pe lună
Vanzatoare Magazin Mixt Experienta lucrator comercial/vanzator Vanzari/Mecantizare, Organizare magazin, Conditie fizica buna, Disponibilitate pentru efort fizic
Euro IT & Finances Management SRL

Vanzatoare plante ornamentale/​asistent manager


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3900 LEI pe lună
Descrierea Angajam vanzatoare/asistent managar la magazinul de plante ornamentale situat in Paulestii Noi, Prahova. Experienta in domeniu constituie un avantaj! Cerințele postului udare plantelor ornamentale conform indicatiilor primite, taierea ramurilor uscate, eliminarea frunzelor uscate, aranjarea estetica a plantelor in magazin, cunostinte minime de operare PC, mentinerea curateniei la locul de munca, intocmire registru de casa, intocmire bon-transfer între gestiuni de marfuri, intocmire inventar, postarea produse in mediul online. Beneficii salariu motivant; - comision din vânzări de la 1 la suta ana la 3 la suta; - decontare transport; - birou, laptop, telefon de serviciu; - program flexibil iarna (posibil cu lucru de acasa); - prime de sărbători si sfarsit de an; - colectiv tanar si prietenos; - posibilitate de avansare in cadrul firmei. 
NEXT GARDEN INVEST SRL

Vanzatoare cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Angajam VANZATOARE CU EXPERIENTA pentru magazin de mercerie, materiale textile si accesorii croitorie Cerinte:- Studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat- Experienta in domeniul vanzarilor de min. 1 an- Cunostinte de utilizare a calculatorului si navigare pe internet. Program de lucru: luni- vineri 9:00-18:00sambata 9:00- 14:00duminica 9:00-13:00.Un week-wend se lucreaza- un week-end este liber. Salariul net 2500 lei.
FURNICA ZILIERA

Vanzator/​are


Candidatul ideal ITI DORESTI UN JOB DELICIOS ? Fii noul nostru vanzator sau vanzatoare!Prospero cauta colegi noi in magazinele de prezentare cu specific brutarie patiserie cofetarie cafenea.Iti oferim un post stabil, cu specializare, unde contributia ta e importanta si se vede in fiecare zi.Ce fel de persoane cautam pentru jobul vanzator in echipele noastre de vanzari?In magazine cautam colegi corecti si cinstiti; trebuie sa fie persoane energice pentru ca lucram intr-un mediu dinamic; trebuie sa fie interesati sa invete de la si impreuna cu noi.Daca iti place sa lucrezi cu oamenii si esti pasionat de alimentatia sanatoasa, ai deja un avantaj la angajare.Descrierea jobului Credem ca e important sa facem oamenii sa zambeasca, de cate ori putem.Ce inseamna un job delicios la Prospero?In prima faza:- vei invata produsele- vei aseza si ordona produsele pe raft- vei servi clientii- vei asigura in permanenta curatenia rafturilor si a incintei magazinului- vei ajuta la prepararea sucurilor na
PROSPERO TRADING

Vanzator/​ Vanzatoare


Candidatul ideal Angajam vanzatoare pentru lantul de magazine Aurora din Focsani, unde comercializam carne si preparate din carne.Pentru informatii suplimentare legate de postul disponibil, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0729.440.264 Descrierea jobului
AURORA COM

Vanzator pentru restaurantele LUNCHBOX din Iulius Mall si Vivo


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3200 LEI pe lună
Programul este in ture, se lucreaza intr-o saptamana luni, miercuri, sambata, duminica iar cealalta saptamana marti, joi si vineri!Salariul este de 2800 lei net plus bonus din vanzari din a doua luna intreaga lucrata.Masa asigurata-525 lei/lunaPentru mai multe detalii va rog sa sunati la telefonul afisat.
EXCLUSIV CATERING SRL

Vanzatoare - Pravalia Sergiana


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postuluiCăutăm - Lucrători comerciali- pentru Prăvăliile Sergiana. Cerințele postuluiamabilă și orientată către client;cu abilități bune de comunicare;responsabilă, organizată, cu inițiativă; cu experiență într-un post similar;Responsabilitățile postuluivânzarea produselor din magazin;verificarea termenelor de valabilitate;ambalarea produselor vândute utilizând materiale specifice;completarea rafturilor cu produse din depozit sau reamenajarea articolelor acolo unde se impune;verificarea stocului de produse.PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎTI OFERIM:bonuri de masă;bonusuri pentru realizarea obiectivelor;spor de fidelitate; spor de weekend;cursuri de formare si dezvoltare profesională;prime de Paște și de Crăciun;zile libere pentru evenimente speciale.reduceri la diversi parteneri. Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare.Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile acestui rol, te invit să ne trimiți CV-ul tău.
SERGIANA PRODIMPEX

Vanzatoare - Pravalia Sergiana din Predeal


Companie verificată
Aplica rapid
Suntem întotdeauna în căutare de angajați motivați și entuziaști, dornici să se alăture familiei Sergiana.Căutăm - Lucrători comerciali- pentru Prăvăliile Sergiana.PROFILUL TĂU:amabilă și orientată către client;cu abilități bune de comunicare;responsabilă, organizată, cu inițiativă; cu experiență într-un post similar;RESPONSABILITĂTI :vânzarea produselor din magazin;verificarea termenelor de valabilitate;ambalarea produselor vândute utilizând materiale specifice;completarea rafturilor cu produse din depozit sau reamenajarea articolelor acolo unde se impune;verificarea stocului de produse.PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎTI OFERIM:bonuri de masă (30 lei/zi)bonusuri pentru realizarea obiectivelor;spor de fidelitate; spor de weekend;cursuri de formare si dezvoltare profesională;prime de Paște și de Crăciun;zile libere pentru evenimente speciale.reduceri la diversi parteneri.Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare.Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsa
SERGIANA PRODIMPEX

Vanzator Carei (f/​m)


Candidatul ideal Ai minimum studii gimnaziale finalizate. Prietenii te consideră o persoană energică, responsabilă și organizată; Contăm pe tine că poți să lucrezi în ture (dimineață/după-amiază) și în weekend, iar tu contezi pe noi pentru 2 zile libere în timpul săptămânii; Experiența pe un rol asemănător reprezintă avantaj.Descrierea jobului Împreună suntem Lidl, Angajator de Top în România și Europa pentru al șaptelea an consecutiv. Vino alături de noi să faci parte dintr-o echipă pe care te poți baza, în care poți crește și de la care poți învăța în fiecare zi. Contează pe noi pentru un job care îți oferă toate beneficiile și oportunitățile care contează pentru tine. Rolul tău Clienții noștri contează pe tine să fii acolo atunci când au nevoie de ajutor sau au întrebări; Contăm pe tine să aprovizionezi rafturile cu produsele necesare, respectând procesele interne de prezentare, precum și prospețimea produselor (ex: legume – fructe, brutărie etc.); Contăm pe tine să fii acolo atunci
LIDL ROMANIA

Vanzator /​ Vanzatoare /​ Sales Assistant


Candidatul ideal Căutăm un membru de echipă automotivat, o persoană plină de viață și deschisă, care poate demonstra că dispune de abilități de comunicare excelente, are o atitudine proactivă și entuziasm pentru a reprezenta marca prin furnizarea unor servicii excelente clienților, în vederea atingerii și depășirii obiectivelor de vânzări.Dacă îți place să împarți responsabilitatea cu alte persoane, să te dezvolți atât profesional, cât și personal, și dorești să crești într-o companie de retail dinamică, în plină expansiune în domeniul modei, aceasta este șansa ta! Aplică acum și începe o carieră lungă și reușită în MANGO.Alătură-te echipei noastre!Descrierea jobului Să întâmpine, să zâmbească și să abordeze clienții, afișând o atitudine cordială și disponibilitatea de a fi de ajutor. Să dispună de cunoștințe temeinice privind produsele pentru a putea consilia clienții într-un mod optim și precis. Să poată deservi mai mulți clienți simultan și să ofere servicii excelente tuturor. Să se
MANGO GARMENTS ROM

Vanzator


Candidatul ideal Ești pasionat de lumea țigărilor electronice și a vapingului? Ai abilități de vânzare și te bucuri să interacționezi cu clienții? Dacă da, avem o oportunitate interesantă pentru tine! Căutăm un Reprezentant de Vânzări dedicat și entuziast pentru a se alătura echipei noastre din Crama de Vapat Progresu'.Cerințe:Experiență anterioară în vânzări, într-un mediu de vânzări, preferabil în industria vapingului.Cunoștințe despre țigările electronice, dispozitivele de vaping și lichidele electronice (fie și ca consumator).Abilități comunicare și interpersonale.Capacitatea de a lucra atât în echipă cât și independent, cu un minim de supraveghere.Atenție la detalii, și abilități de organizare.Abilități de procesare a tranzacțiilor.Cunoștințe de baza în Excel.Descrierea jobului Responsabilități:Prezentarea, promovarea și vânzarea produselor oferite de brandul pe care îl reprezinți, în conformitate cu politica firmei.Prezentarea ofertelor speciale, propunerea pachetelor promoți
FIFI FOK PALLADY

Media netă estimată pe baza celor 1753 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Vanzatoare


Candidatul ideal -integritate-seriozitate-abilitatea de lucru individual si in echipa-comunicativ/a-atentie distributiva-respect fata de clientiDescrierea jobului RESPONSABILITATI:-promovarea si vanzarea produselor-curatenia la locul de munca-informarea clientilor despre continutul fiecarui produs-respectarea fiecarui clientBENEFICII:-contract de munca-bonuri de masa-decont transport-bonusuri din vanzari / performanta-bonusuri la zile onomastice-suportul echipei din care face parte-posibilitatea de promovare
SIMIBA PAN

Media netă estimată pe baza celor 295 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Consilier Vanzari /​ Vanzatoare Dragonul Rosu


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu Până la 4000 LEI pe lună
Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic cu posibilitati de dezvoltare, ataseaza CV-ul in mesaj!Dacă nu ai un CV, lasa-ne un număr de telefon și câteva detalii despre tine. Program: LUNI - SAMBATA 06:45 - 14.00 Ce cautam? -Seriozitate si punctualitate-Capacitate de lucru in echipa-Atitudine pozitiva-Cunostinte minime in utilizarea calculatorului Ce responsabilitati vei avea? -Gestionarea relatiei cu clientii in magazin-Consilierea clientilor in alegerea produselor potrivite-Aranjarea produselor-Mentinerea ordinii si curateniei la locul de munca Beneficii: - salariu fix - mediu placut de lucru - loc de munca stabil.Salariu: 4000 lei Te invitam cu drag in echipa noastra dinamica, ale carei valori principale sunt satisfactia clientului, seriozitatea si respectul reciproc in locul de munca!Angajam vanzatoare, Angajam consilier vanzari, Angajam casier, Angajam lucrator comercial, Angajam agent comercial
BYBO TEXTIL LINE SRL

Vanzatoare - pentru Prăvălia Sergiana din Piata Obor


Companie verificată
Aplica rapid
Suntem întotdeauna în căutare de angajați motivați și entuziaști, dornici să se alăture familiei Sergiana. Vanzatoare- pentru Prăvălia Sergiana din Piata Obor.PROFILUL TĂU:amabilă și orientată către client;cu abilități bune de comunicare;responsabilă, organizată, cu inițiativă; cu experiență într-un post similar;RESPONSABILITĂTI :vânzarea produselor din magazin;verificarea termenelor de valabilitate;ambalarea produselor vândute utilizând materiale specifice;completarea rafturilor cu produse din depozit sau reamenajarea articolelor acolo unde se impune;verificarea stocului de produse.PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎTI OFERIM:bonuri de masă;bonusuri pentru realizarea obiectivelor;spor de fidelitate; spor de weekend;cursuri de formare si dezvoltare profesională;prime de Paște și de Crăciun;posibilităţi reale de avansare;zile libere pentru evenimente speciale.Îți oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare.Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile ace
SERGIANA PRODIMPEX
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.