Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Agent Turism - Joburi Agent Turism

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Agent Turism - Joburi Agent Turism

Cauta printr-o varietate mare de joburi Agent Turism si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Agent Turism si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Oportunitate Colaborare Dupa Examinare Isf- Consultanta In Asigurari Si Turism.​


Alatura-te echipei noastre de consultanta in asigurari si turism,dupa obtinerea cod RAF. Cerinte: -Diploma de liceu, cunostinte medii de utilizare PC, persoana comunicativa, serioasa, ambitioasa , deschisa spre a invata. Responsabilitati: - Intermedierea serviciilor si produselor de pe platforma in functie de necesitatile clientului. Benefecii: -Suport pentru autorizarea ca asistent in brokeraj (cod RAF). Relatii la tel. sau la sediul din Primaverii 26, Botosani-(La Asigurari)
PARTENER DESTINE BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE

Quartz Turism Srl ,​ Are Locuri De Munca Vacante


Quartz Turism Srl , are locuri de munca vacante - ,,lucrator comercial'', ,Cod COR 522303 - lucrator bucatarie , Cod COR 941201 Conditii de angajare pentru functia de - ,,lucrator comercial'', ,Cod COR 522303 - studii generale -engleza , nivel mediu - experienta minim 1 an Conditii de angajare pentru functia de ,,- lucrator bucatarie , Cod COR 941201 - studii generale -engleza , nivel mediu - experienta minim 1 an Programul de lucru este de 8 h, 5 zile saptamana , si oferim un salariu motivant . Avem posibilitate de cazare pentru viitorii angajati. Pentru interviul video, sunati inainte pentru programare Procesul verbal de selectie si interviul , va avea loc pe 04.04.2024 ,intre orele 10:00-16:00, la sediul firmei noastre.
Quartz Turism Srl

Asistent Manager In Turism


Angajam Asistent Manager pentru activitate in turism. Studii superioare, permis de conducere, cunostinte computer si limba engleza sunt necesare. Disponibilitate pentru deplasari in tara si in strainatate.este necesara deasemenea..
Palace Hotel Resort

Angajam Mecanic Auto Ajutor Mecanic Service Turisme Camioane


Locație: BAIA MARE Str. Fabricii , Nr. 11 Companie: DACOM SERVICE NORD SRL Angajam MECANIC AUTO AJUTOR MECANIC Candidatul ideal : Calificare de specialitate mecanic auto Permis auto minim categoria B Responsabilitati Mecanic cu Experienta, Constatare defectelor la masinile programate in service Stabilirea unui necesar de piese conform defectelor Remedierea problemelor identificate Completarea documentelor de service Oferim : Salar in functie de performanta ! Ajutor Mecanic dornic sa invete si sa se dezvolte pe termen lung. Ne poți contacta telefonic la numarul
DACOM SERVICE NORD

Tinichigiu Carosier Service Turisme Camioane


Cerinte de baza: - calificare de specialitate; - experienta cel putin 3 ani pe un post similar; - cunostinte tehnice de tinichigerie; - seriozitate, responsabilitate si motivatie. Responsabilitati: - Efectuarea lucrarilor de tinichigerie conform cerintelor si standardelor de calitate stabilite ( demontare si montare panouri, taiere si sudare, alinieri panouri, inlocuire bari, inlocuire elemente vitrate, inlocuire parbrize, etc)
ATP MOTORS

VÂnd Turism Volkswagen Jetta 1.​4 Tsi 140 Cp,​ An Fab 2008.​


VÂND turism Volkswagen Jetta 1.4 TSI 140 CP, an fab 2008. Culoare gri metalizat Motor 1.4 TSI, 140 CP, Echipare Conforline, Stare foarte bună.
Constantinescu

Agent De Turism


AGENT DE TURISM Căutăm agent de turism intern pentru firma Fabiola & Alex Turism din București. CANDIDATUL IDEAL Să cunoști piața de produse turistice și să ai experiență de minim 1 an în domeniu sau în vânzări; Să ai abilități foarte bune de comunicare și negociere; Să ai atitudine proactivă, deschisă, empatică, dornică de dezvoltare personală Să ai abilități de vânzare și consiliere în vederea atragerii de noi clienți și de fidelizare a acestora Să fii o persoana ordonată, organizată și punctuală; Să ai ablități de comunicare și planificare Să ai cunoștințe de operare Microsoft Office; Reprezintă un avantaj: Diploma în Turism, student în an terminal facultate de Turism Cunoștințe bune PC Experiență sau dorință de dezvoltare în Vânzări; DESCRIEREA JOBULUI Activități principale: planificarea, organizarea si coordonarea programelor turistice interne (excursii, tabere, circuite, programe de week-end pentru grupuri școlare sau turisti individuali); vânzarea de pachete turistice în țar
SORILIS TOUR

Media netă estimată pe baza celor 1493 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajez Personal Curatenie Si Ingrijire Curte,​ Program Flexibil,​ Specific Turism.​


Cautam angajat pe perioada nedeterminata, pentru curatenie spatii cazare (6 locuri), intretinere spatii verzi curte gradina, livada.
firma
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.