Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Asistent Medical in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Asistent Medical in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Centrul Pentru Varstnici Casa Odobescu Angajeaza Infirmiera


Angajăm infirmieră cu minim de experiență în îngrijirea persoanelor vârstnice. O persoana veselă, răbdătoare, care să manifeste empatie pentru suferința persoanei pe care o va îngriji, capabilă să ofere atat ajutorul fizic cat și sustinerea psihica de care vârstnicul are nevoie. Salariu motivant, mediu de lucru placut, masa de pranz asigurata.
SC SAFE FUTURE VISION SRL

Cautam Asistente și Infirmiere


Camin de batrani cautam asistente și infirmiere. - Salar atractiv - Program Flexibil - Munca în echipa Pentru mai alte detalii contactați-ne telefonic sau pe adresa de e-mail:
Venus Senior House

Angajam Infirmiera


Centru de batrini cu renume in Timişoara se afla in cautarea de personal Infirmiera si bucatareasa. Candidatul ideal:- Persoana empatica, muncitoare, serioasa si stabila. Program de lucru Full time. Oferta salariala: negociabila in cadrul interviului. O masa pe zi este asigurata din partea centrului. Colectiv de exceptie. Rugam seriozitate. Va asteptam la interviu de luni pana vineri. Telefon contact: .
centru de batrini angajiaza
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.