Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

870 Locuri de Munca in Bacau - Joburi in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

870 Locuri de Munca in Bacau - Joburi in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Laborant


Companie verificată
Aplica rapid
Cerințele postului- Studii liceale/ postliceale finalizate cu diploma de absolvire - de preferat în domeniul industriei alimentare; Responsabilitățile postului- Analizează criteriile microbiologice și de igienă care se aplică produselor alimentare în vederea controlului respectarii normelor de igienă privind materiile prime, auxiliare, semifabricate și produse finite;- Efectuează controlul de calitate la recepția materiilor prime și materialelor;- Efectuează analizele fizico-chimice și microbiologice de laborator; Descrierea companieiS.C PAMBAC S.A Bacau, unul dintre principalii producători naționali din domeniul morărit, panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or, Ciao Pasta.
Pambac SA

Media netă estimată pe baza celor 344 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Lacatus mecanic de intretinere si reparatii utilaje


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:- are studii (preferabil) în domeniul electro-mecanic;- are spirit de ordine și de disciplina;- are capacitate de lucru în echipa. Descrierea jobului: executarea de lucrări de supraveghere, reglare, întreținere și reparație a echipamentelor tehnice, utilajelor și instalațiilor din cadrul companiei. Ce îți oferim?:- plan personalizat de integrare;- un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele;- posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companieiS.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Sortator - Ambalator


Companie verificată
Aplica rapid
Ce ne dorim de la tine?studii medii;îndemânare manuală;capacitate de lucru în echipă.Responsabilitățile tale:-sortează și/sau ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate.Ce îți oferim?:plan personalizat de integrare și formare profesională;un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;remunerație pe măsură în funcție de experiență și de abilitățile avute dar și dobândite.
Pambac SA

Inginer industria alimentară /​ Sef formatie


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:Studii superioare in domeniul industriei alimentare;Cunoastere pachet MSOffice;Flexibilitate, perseverenta, orientare spre rezultat;Atitudine proactiva/pozitiva, abilitati de comunicare, capacitate de interrelationare; Descrierea jobului: Conduce procesul tehnologic de fabricatie a produselor, gestioneaza resursele umane si materiale in scopul realizarii productiei planificate. Descrierea companieiS.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Operatori confectioneri fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3400 până la 4050 LEI pe lună
Daca iti cauti un loc de munca, dar nu ai experienta, PROFESIONAL LEASING recruteaza Operatori Confectioneri, fara experienta Salariu lunar peste media pieteiTichete de masa in valoare de 35 lei / zi lucrataTichete cadou de sarbatoriTransport asiguratFacilitati pentru masa de pranzBonus de loialitateProgram de lucru in 2 schimburiOportunitati de crestere si dezvoltare profesionala
ASV SERVICE A PLUS SRL

Sudor cu experienta fier forjat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 5000 LEI pe lună
Sudor cu experienta in confectionarea fierului forjat
Poderale Company SRL

Manager/​Consilier despagubiri accidente rutiere


Companie verificată
Aplica rapid
Căutăm un manager/consilier ca tine! Dacă te atrage ideea de a lucra într-o companie care pune preț pe talentul tău și care este dispusă să investească în pregătirea ta profesională, suntem convinși că merită să aplici. În plus, dacă esti o persoană: - perseverentă, dinamică, orientată către rezultate;- cu spirit antreprenorial;- care deține o capacitate de analiză și sinteză;- cu abilități de comunicare și negociere;- care merge înainte, indiferent de obstacole;- ești mai mult decât binevenită în echipa! Descrierea jobului: - Venim în sprijinul persoanelor vătămate sau a familiilor persoanelor decedate în accidente rutiere, acordându-le asistență pentru obținerea despăgubirilor cuvenite, de la societățile de asigurări. Responsabilitățile tale: Manager:- Recrutarea și selecția candidaților în vederea dezvoltării echipei;- Planificarea și organizarea activității;- Coordonarea, monitorizarea și evaluarea activității echipei;- Pregătirea și formarea deprinderilor specifice activității de
Serar Invest Consult SRL

BRUTAR /​ Modelator specialități


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:- studii medii sau școala profesională (de preferat în domeniul industriei alimentare).Ne bazăm pe tine să: obținem producția planificată de specialități de panificație/ covrigi. Responsabilități și sarcini:- prelucrează bucățile de aluat în scopul obținerii producției planificate;- verifică utilajele în scopul începerii procesului de producție. Cum ești răsplătit:- plan personalizat de integrare;- un mediu plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;- dezvoltare personală și profesională la locul de muncă. 
Pambac SA

Spalator Vehicule


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:- Studii medii;- Îndemânare manuală;- Spirit de ordine și disciplină;- Capacitate de lucru în echipă.Rolul postului: Realizarea curățării, spălării, dezinfecției și clătirii autovehiculelor din flota auto a societății.Responsabilități și sarcini:- Pregătește echipamentele de curățat și soluțiile pentru curățat și dezinfectat;-  Realizează operațiile de curățare, spălare, dezinfecție și clătire a autovehiculelor;-  Efectuează operațiile de igienizare a locului afectat operațiilor de curățare, spălare, dezinfecție și clătire a autovehiculelor și a spațiilor exterioare.Descrierea companiei:S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Kinetoterapeut Copii și Adulti


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Clinica PhysioKinesis-Recuperare Medicala Bacau angajează kinetoterapeut cu experienta în abordarea patologiilor copiilor și adulților. Candidatul ideal:- studii de specialitate- aviz de libera practica/ certificatul de membru avizat- experienta de minim 1 an în domeniu- disponibilitate pentru aprofundarea si diversificarea tehnicilor si metodelor de lucru- persona activa si dornica de a invata lucruri noi- atitudine pozitiva- flexibilitate in program Pentru CV-uri.
PHYSIOHELP RECUPERARE MEDICALA SRL

Laborant Siloz


Companie verificată
Aplica rapid
Locația postului: NITRAMONIA SRL BacauCandidatul ideal are:- Studii liceale/ postliceale;- Abilități de comunicare și capacitatea de lucru în echipă;- Capacitate de analiză a informațiilor și extragere a concluziilor. Responsabilitățile postului: - organizează activitatea de depozitare și condiționare a cerealelor din siloz;- efectuarea operațiunilor de verificare a mijloacelor de transport cu produse agricole;- recepționează, gestionează și efectuează analizele de laborator pentru produsele agricole din cadrul silozului. Ce îți oferim?- plan personalizat de integrare;- un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;- posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional.
Pambac SA

Angajare Colaborare Tinichigiu Auto | Service Auto Alexa


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 7000 LEI pe lună
Descrierea postuluiTe pasionează mașinile și dorești o carieră în domeniul auto? Ai experiență și cauți o noua provocare? Alătură-te echipei noastre conduși de excelență, dedicați meseriei și clienților.Service Auto Alexa Bacau caută colaborare angajare tinichigiu auto. Cerințe:-Experiența in domeniul tinichigerie auto-Atenție la detalii respectând procedurile tehnice de lucru conform comenzilor de service-Efectuarea controlului final după reparație pentru asigurarea calității lucrării-Seriozitate-Permis cat.B-Deschis colaborării in echipă-Atenție față de client-Efectuarea curățeniei la postul de lucru Oferim:-Venituri financiare motivante cu procent din lucrările efectuate-Plata săptămânal-Condiții bune de lucru cu echipamentele necesare-Cursuri perfecționare-Contract de muncă nedeterminat-Înțelegere și respect-Flexibilitate în luarea deciziilor și deschiși la o colaborare bună pe termen lung-Suportul echipei-Diverse avantaje personale-Avantajul de a lucra într-o companie stabilă și s
ALEXA VASILE SRL

Operator depozit Bacau | Caroli Foods


Companie verificată
Aplica rapid
Caroli Foods Group angajeaza lucrator pentru depozitul din Bacau-Letea Veche. Oferim:- contract de munca pe perioada nedeterminata- tichete de masa- pachet lunar cu produsele companiei- echipament special pentru lucru la temperaturi controlate (0-4 gradeC)- acces la servicii medicale gratuite- posibilitati de promovare. Cerinte:-sa ai minim 10 clase;-sa fii disponibil sa lucrezi in ture (inclusiv schimb de noapte).Responsabilitati: descarcarea masinilor, asezarea pe rafturi a marfii, alcatuirea comenzilor cu ajutorul scanner-ului si incarcarea lor in masinile de distributie. Lasa-ne datele de contact si te vom suna noi!Data postare anunt 01.02.2024Valabilitate anunt: 15 zile
Caroli Foods Group

Inginer mentenanță electrică


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal are: studii superioare, în domeniul tehnic (electrotehnic, energetic, electromecanic); autorizație ANRE; cunoștiințe temeinice de specialitate. Ne bazăm pe tine să efectuezi lucrările de mentenanță a instalațiilor, utilajelor și dotărilor societății, din punct de vedere electric. Cum ești răsplătit? plan personalizat de integrare;un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi; S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Tehnician Service Mobil Hidraulic


Candidatul ideal Candidatul ideal este o persoana dinamica , care doreste sa se perfectioneze, nu se cere experienta in domeniu, asiguram perfectionarea la locul de munca.Studiile tehnice si experienta in domeniu sunt apreciate si constituie avantaj.Descrierea jobului Suntem in cautarea unei persoane dinamice ,eficiente si responsabile.Printre sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca :-rezolvarea/oferirea de informatii/consultanta pentru problemele aparute in circuitele hidraulice, conducte/furtun hidraulic/teava hidraulica si accesoriile acestora(racorduri/reductii)-deplasarea in locatiile indicate de clientii nostri-promovarea produselor comercializateActivitatea se poate desfasura atat in atelierul fix, cat si pe teren prin mijlocirea atelierului mobil de service hidraulic.
PROFLEX SUD S.​R.​L.​

Branch Manager


Candidatul ideal Persoana proactiva, energica si dornica de cunoastere si dezvoltare personalaPersoana comunicativa, foarte ambitioasa, motivata;Capacitate de asumare a responsabilitatii si de luare a deciziilor;Gandire analitica, buna capacitate de rezolvare a situatiilor aparute in activitatea de zi cu zi;Excelente abilitati de comunicare si negociere;Permis de conducere categoria B;Cunostinte bune de operare PC (Excel, Word, Internet, Outlook).Descrierea jobului Urmareste impreuna cu echipa pe care o coordoneaza realizarea planului de vanzari lunar, trimestrial, anual;Analizeaza mediul de afaceri din zona alocata lui de Area Sales Manager si stabileste strategii de vanzare in concordata cu strategia stabilita la nivel de companie;Colaboreaza cu celelalte departamente din cadrul companiei pentru a asigura o relatie de munca si o comunicare interdepartamentala cat mai eficienta;Motiveaza, instruieste, monitorizeaza si controleaza personalul din subordine;Se asigura de completarea rapo
CHIS CHIS S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 72 de salarii introduse în Salario: 7000 RON/Luna

Operator Vanzari Prin Telefon - Bacau


Candidatul ideal Asteptarile minime de la viitorul/viitoarea coleg/colega ar fi sa:- detina diploma de asistent de farmacie;- sa cunoasca produsele farmaceutice sau sa fi lucrat pe un post similar in farma (Spitale sau farmacii) minim 2 ani;- aiba experienta anterioara in vanzari prin telefon;- aiba cunostinte operare PC, folosirea pachetului Office, in special Excel;- aiba abilitati deosebite de comunicare si aptitudini reale pentru vanzare;- orientare catre client;- capacitate deosebita de organizare si planificare a timpului, de a se incadra in termene;- capacitatea de concentrare si de lucru in conditii de stres.Descrierea jobului Responsabilitati:Promovarea si vanzarea produselor din portofoliul companiei in zona arondata;- Preluarea si dezvoltarea portofoliului de clienti;- Initierea, dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii;- Gestionarea vanzarilor si incasarilor;- intocmirea si prezentarea ofertelor, a campaniilor de vanzari;- facturarea produselor conform ofertei de pr
ND PHARMA SRL

Referent Help Desk Online


Descrierea jobului Ne dorim colegi entuziasti pentru postul de Referent help desk online - Sediul Central Bacau.Sunt necesare studii superioare finalizate (de preferat Tehnologia Informatiei).Iti vor fi utile cunostinte avansate de Microsoft Office (Outlook, Excel, Word, Power Point) si Magento.Este necesar sa ai cunostinte de programare HTML, PHP, SQL.Experienta de minimum 1 an pe o pozitie similara constituie un avantaj.Ne asteptam sa ai atitudine pozitiva, calma si orientata catre identificarea solutiilor.Este necesar sa fii o persoana organizata, orientata catre rezultate.Este important sa ai abilitati de comunicare si de lucru in echipa.Ne intereseaza sa ai capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii.Este necesar sa ai domiciliul/ disponibilitate la relocare in Bacau.Suntem pregatiti sa te sprijinim prin: instruire continua - Te vom sustine cu programe personalizate de dezvoltare a competentelor. oportunitati de promovare - Te vom anunta, cu prioritate, despre posibilitat
DEDEMAN SRL

Electrician Exploatare Statii (225269)


Candidatul ideal Educaţie necesară: Liceu/ școală de arte şi meserii (profesională) electrician exploatare staţii şi rețele sau similare Constituie avantaj absolvirea unui liceu cu profil energetic, electrotehnic, electromecanic cu diploma de bacalaureat Experienţă practică necesară: Minim 18 luni vechime (experienţă) în desfăşurarea de manevre şi lucrări în instalaţiile electrice de distribuţie Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: PE 023/82, PE 017/83, NTE 009/10/00, Codul tehnic RET-partea III (RCD) Cunoştinţe IT: Cunoştinţe de bază de operare PC Altele: Permis conducere categoria B Descrierea jobului Supraveghezi şi efectuezi controale în instalaţii pentru depistarea eventualelor defecţiuni inclusiv în situaţii deosebite (furtună, ploi, viscol) Asiguri securitatea obiectivelor şi buna funcţionare a instalaţiilor antiefracţie şi de avertizare antiincendiu, informezi pe linie operativă asupra evenimentelor, situaţiilor deosebite şi/ sau anomaliilor în funcţionarea instalaţiilo
S.​C.​ DELGAZ GRID S.​A.​

Sales Agent Bacau - Freight Transport


Candidatul ideal Cunostinte de limba engleza nivel avansat scris & vorbit (vei comunica atat cu clienti interni din RO cat si externi din Europa, vom participa la targuri de transport marfa&logistica din Europa)Studii superioare finalizatePermis de conducere categoria BDisponibilitate pentru o activitate preponderent de terenAbilitati de comunicare, vanzare, negociereOperare MS Office (Excel, Word)Reprezinta un avantaj experienta in domeniul transportului de marfa/logistica/distributieDescrierea jobului Promovarea&Vanzarea de solutii complete de transport marfa cu tirulAnaliza de piata & Research in RO & UEIdentificarea potentialilor clientiGestionarea şi dezvoltarea portofoliului actual de clienţiVizitarea clienţilor existenti si a celor noi identificati din judetele MoldoveiIntocmirea de oferte comercialeMonitorizarea concurentei, preturilor si noutatilor din piata de transportLucru in echipa cu departamentul dispeceratRealizarea obiectivelor de vânzări stabilite de comun acordCe iti
S.​C.​ VITRANS S.​R.​L.​

Intrebari frecvente

Care este salariul mediu in Bacau?

Salariul mediu net in Bacau este de 3 500 lei. Venitul mediu brut fiind de 6 100 lei, potrivit datelor INS pe anul 2022.

Cate locuri de munca sunt disponibile in Bacau?

In prezent avem disponibille 870 locuri de munca in Bacau.

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.