Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

685 Locuri de Munca in Baia Mare - Joburi in Baia Mare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

685 Locuri de Munca in Baia Mare - Joburi in Baia Mare

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Team Leader /​ Sef de Schimb


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:Comunicativ, spirit de echipa si abilitati de coordonare ;Capabil sa planifice si sa execute mai multe proiecte/activitati in acelasi timp ;Apt sa lucreze sub presiune (cu termene limita) cu atitudine pozitiva si stil proactiv;Experienta intr-o functie de Team Leader/Sef de schimb in productie constituie avantaj Descrierea jobului si Atribuţii principale:Organizeaza procesul de productie urmarind corelatia dintre volumul de productie de realizatsi personalul existent;Urmareste realizarea planului de productie la timp si conform calitatii ceruta de standardele companiei;Organizează fiecare loc de muncă și pregătește condițiile de fabricație, distribuie lucrărilefiecărui subordonat, supraveghează operațiunile pe întregul proces de producție;Organizează aprovizionarea pe fiecare loc de muncă cu materii prime si material;Asigură utilizarea completă a capacităților de producție,Este responsabil de procesele de integrare si acomodare;Este responsabil de informarea
PGA ELECTRIC SRL

Supraveghetori utilaje fabrica cabluri electrice


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:-Experientă in productie, domeniul tehnic-Capacitatea de a sesiza defecte Descrierea jobului:-Opereaza utilajele de pe linia de fabricatie, in cantitatile si dimensiunile stabillite-Verifica si regleaza utilajul la parametric tehnici, conform instructiunilor de lucru-Pregateste tamburii pentru derularea si inrularea cablurilor electrice-Seteaza viteza de lucru si si metrajul din panoul de comanda, conform Protocolului tehnologic Oferim:-Contract de munca pe perioada nedeterminata-Loc de munca stabil-Plata salariului la timp-Tichete de masa in valoare de 30 ron/zi lucratoare-Salariu + bonusuri lunare-Bonus de recomandare Fabrica este situata pe str Fabricii Nr 7 Baia Mare.Program de munca se desfasoara in 3 schimburi.
PGA ELECTRIC SRL

Vanzatoare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 2500 LEI pe lună
Cautam o persoana amabila, comunicativa, pentru chiosc produse artizanat.Experienta nu este obligatorie. - Consiliere clienți, vanzare produse-8 ore/zi de luni pana vineri , mediu de lucru plăcut, program lejer . - Plus bonusuri la final de luna. Se oferă salariu fix .Contract de munca .
Întreprindere Individuala Coscovelnita Florin Bogdan

Tehnician telecomunicatii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerinte:-Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; -Abilitati de lucru la inaltime; -Experienta minim 2 ani in telecomunicatii; -Permis cat. B reprezinta un avantaj.-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere Descrierea jobului:-Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane juridice -Instalare fibra optica/hfc aerian/subteran -Interventii/service fibra optica -Configurari echipamente /acceptante mediu fibra optica -Asigura intretinerea retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, diagrame etc.) -Efectueaza deplasari in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica-Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant&nbs
Clarismart Consulting

Farmacist Si Asistent Farmacist


Candidatul ideal Studii de specialitate;Abilitati de relationare si comunicare;Initiativa, Spirit antreprenorial;Consecventa;Ambitie si putere de munca;Capacitate de organizare si de coordonare;Orientare catre relatia cu clientul; orientare catre pacient;Cunostinte operare PC;Atentie distributiva;Deschidere catre asimilarea de noi cunostinte, flexibilitate, dorinta de perfectionare si de a se informa in legatura cu produsele nou existente si intrate pe piata romaneascaDescrierea jobului Atributiile sunt cele specifice postului de farmacist si asistent farmacist, intr-o farmacie de circuit deschis.
AC HELCOR S.​R.​L.​

Tehnician It


Candidatul ideal Studii medii / superioareAbilități foarte bune de comunicare, relaționare și asimilare rapidă a informațiilor noiPersoană dinamică, cu inițiativă, gândire pozitivă și orientata către client și rezultatSimț analitic și implicare în identificarea și rezolvarea eficientă a problemelor în cel mai scurt timpCapacitate de adaptare rapidă la situații și solicitări noi, precum și de muncă în echipă- Cunoștințe minime în cablare și instalare echipamente;- Permis de conducere cat. B.Descrierea jobului - Asigura buna functionare si performanta a sistemelor IT ; ex: desktop-uri, laptop-uri, imprimante, telefoane , tablete si servere.- Investigheaza si rezolva problemele ridicate de clienti privind componentele hardware sau software;- Instaleaza echipamente hardware sau software in concordanta cu procedurile in vigoare si le testeaza functionalitatile;- Ofera suport care consta in: instalari si configurari de programe pe statiile de lucru; mentenanta statii de lucru si servere; int
LIGHT SPEED COMPUTERS SRL

Media netă estimată pe baza celor 146 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Lucrator Comercial


Descrierea jobului Candidatul pentru post trebuie sa aibă ca scop deservirea clienților, sa comunice cu acestia,sa încaseze si sa predea acestora produsul, sa se ocupe de imaginea magazinului având grija de curățenie si de aranjarea mărfii.
CENTRAL-A.B

Media netă estimată pe baza celor 2453 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Tehnician Service - Filiala Baia Mare


Candidatul ideal Cerinte:- studii medii (scoala profesionala in domeniu tehnic reprezinta un avantaj);- permis de conducere categoria B (obligatoriu fara incidente);- capacitate de asimilare rapida, respectarea termenelor limita;- rezistenta la efort fizic;- disponibilitate pentru program full-time de luni pana vineri.Descrierea jobului Responsabilitati:- rezolvarea solicitarilor venite din partea clientilor privind actiunile de service sau igienizare;- instalarea purificatoarelor de apa in locatia specificata de client;- incasarea debitelor de la clienti in conformitate cu facturile emise;- mentine o buna relatie cu clientii din portofoliul sau.Oferim:- salariu fix;- tichete de masa;- comision din repararea aparatelor;- masina de serviciu;- abonament apa/cafea dupa 6 luni vechime.
La Fantana

Gestionar - Tautii-magheraus /​ Baia Mare


Candidatul ideal Cautam Gestionar pentru locatia noastra din Tautii-Magheraus, Baia Mare, judetul Maramures!Cerinte: Permis categoria B; Persoana serioasa, sociabila, cu initiativa, responsabila, dedicata activitatii pe care o desfasoara.Descrierea jobului Cunostinte contabile, evidenta primara respectiv: inregistrarea, verificarea si statistica stocurilor si a incasarilor; efectuarea comenzilor de marfa necesare activitatii; Gestiune stocuri si documente sepcifice; Participare la inventar; Inregistrare documente in sistemul informatic (cunostintele de operare pe calculator sunt absolut necesare); Activitatea se defasoara in cadrul unei echipe tinere iar personalul implicat este motivat financiar.Pachetul de beneficii: Se asigura masina de serviciu; Salariul motivant in functie de implicare; Diverse bonusuri pe parcursul anului si premii cu ocazia sarbatorilor; Program 8 ore ( 8:00-17:00); Condiții optime de munca.
GIMOKA

Electromecanic /​ Electrician De Intretinere Si Reparatii


Candidatul ideal Minim studii medii de specialitate;Experienţa pe o poziţie similară constituie un avantaj;Descrierea jobului Executarea unor lucrari de reparatii la instalatiile electrice ale utilajelor si instalatiilor tehnologice.Contract individual de munca pe durata nedeterminataPachet salarial atractiv;Mediu de lucru plăcut şi profesionist;Posibilitatea de a-ti desfasura activitatea utilizand echipamente performante, de ultima generatie.
FLEXIBIL

Vanzator/​oare Inghetata Baia Mare


Candidatul ideal Esti din Baia Mare sau imprejurimi?Iti doresti un venit si nu stii cum sa il obtii?Betty Ice Distributie vine in ajutorul tau!Creștem, ne dezvoltăm și vrem un nou coleg /o noua colega în echipa. Suntem in cautarea unei persoane pline de entuziasm care sa ocupe postul nostru vacant.Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?1. Să aibă o atitudine pozitivă și să fie mereu cu zâmbetul pe buze.2. Să fie dispusă să învețe.3. Să fie curata.4. Să ii placa igiena.5. Să fie atentă la detalii.6. Să fie harnică.7. Să fie descurcăreață. Proactiv/a este cuvântul care trebuie să o/il caracterizeze.8. Poate să fie proaspăt absolventă, masterandă sau chiar studentă. Nu contează vârsta, numai atitudinea!Descrierea jobului Ce responsabilitati va avea această persoană?1. Va vinde inghetata la unul din punctele noastre.2. Va menține legătura cu seful direct.3. Se va ocupa de inchiderea casei, intocmirea fiselor.
BETTY ICE DISTRIBUTIE

Contabil /​ Economist


Candidatul ideal - persoana serioasa, sociabila, cu initiativa, responsabila, dedicata activitatii pe care o desfasoara.Descrierea jobului O parte din evidenta contabila, respectiv : inregistrarea, verificarea si statistica vanzarilor si a incasarilor;Cunostintele de operare pe calculator sunt absolut necesare;Activitatea se defasoara in cadrul unei echipe tinere iar personalul implicat este motivat financiar.Beneficii:- se asigura masina de serviciu;- salariu motivant in functie de implicare;- diverse bonusuri pe parcursul anului;- prime de sarbatori;- tichete de masa.Program de lucru: 8 ore - 08.00 - 17.00 cu pauza de masa o ora.Conditii optime de munca.
GIMOKA

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Specialist Marketing


Candidatul ideal Cautam o persoana creativa, cu initiativa pentru postul de Specialist Marketing Te potrivesti daca crezi ca poti face o diferenta in activitatea noastra, ca ne poti ajuta sa fim mai vizibili, mai prezenti in mintea clientilor si a colaboratorilor nostri si daca poti face acest lucru masurabil Experienta anterioara in activitatea de marketing este esentiala - tu trebuie sa stii ce sa faci, nu noi sa te invatamDescrierea jobului Specialistul de Marketing: Creează campanii de marketing conform procedurilor Comanda articole promo, bannere, pliante, mape la furnizori Se implica in crearea de pliante si bannere in colaborare cu designerii Posteaza pe facebook pe paginile firmei, pe Instagram si tiktok si ajuta la dezvoltarea postarilor celorlalti colegi Inscrie paginile firmei in toate grupurile locale de interes, pe fiecare zona in parte Creează continut dedicat pentru toate retelele sociale, folosind materialele furnizate de agenti, materiale proprii sau din librarii onlin
CASE CĂLDUROASE

Media netă estimată pe baza celor 2708 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Reprezentant Medical Divizia Diabet (mm,​ Sm)


Candidatul ideal LOCALITATE DE DOMICILIU PREFERABIL BAIA MARE;Zona alocata: JUDETELE MARAMURES SI SATU MARE;Pozitia se vacanteaza ca urmare a pensionarii colegei care ocupa postul. Studii universitare (educația universitară în Medicină/Farmacie reprezintă un plus);Experiența anterioară ca Reprezentant Medical de minim 2 ani;Permis de conducere (categoria B) și disponibilitate pentru deplasare;Nivel mediu pentru Limba Engleză, scris și vorbit;Cunoștințe medii de utilizare a calculatorului – Pachetul MS Office.Excelente abilitați de planificare si organizare;Foarte bune abilitați de comunicare si relaționare;Foarte bune abilitați de coordonare si lucru in echipa;Orientare către performanta și inovație.Descrierea jobului Vei dezvolta și gestiona teritoriul arondat în vederea atingerii obiectivelor;Vei lucra cu branduri renumite precum Milgamma si Thiossen;Vei promova produsele companiei Worwag către clienții alocați;Vei dezvolta parteneriate de încredere pe termen lung cu medicii din teri
WORWAG PHARMA ROMANIA

Inginer Cercetare/​simulare Roboti Industriali


Candidatul ideal Studii universitare in domeniul tehnic; Cunostinte in Process simulate/ROBCAD; Cunostinte Excel, Powerpoint si Outlook; Experienta in JIG Design pentru Body in White constituie avantaj; Limba engleza scris/vorbit de nivel minim B1; Limba germana si/sau franceza constituie avantaj; Cunostinte de Catia V5/NX/Autocad constituie avantaj; Gandire strategica, dorinta de autodepasire, initiativa si abilitati de comunicare bine dezvoltate; Abilitatea de a lucra sub presiune pentru respectarea termenelor de finalizare a proiectelor.Descrierea jobului Se ocupa de proiectarea produselor si daca este cazul, de modificarile de natura inginereasca; Urmareste implementarea echipamentului asociat cu cerintele pietei; Se ocupa de produs din faza de concept, cercetare/simulare linii de sudura pana la acceptul dat de clientul final, in productie; Mentine si dezvolta legatura cu clientii si furnizorii; Furnizeaza informatii clare, concise si corecte si ofera suport in proiecte; Isi desfas
RAMIRA

Asistent Manager De Proiect


Candidatul ideal 𝔸ℕ𝔾𝔸𝕁𝔸𝕄 𝔸𝕊𝕀𝕊𝕋𝔼ℕ𝕋 𝕄𝔸ℕ𝔸𝔾𝔼ℝ 𝔻𝔼 ℙℝ𝕆𝕀𝔼ℂ𝕋Cerințe:- Studii superioare finalizate- Experienta similara - minim 1 an (constituie avantaj)Competențe solicitate:- Capacitate de organizare a timpului, sarcinilor și locului de muncă;- Capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp;- Capacitate de a respecta termene limită;- Atenție către detalii;- Buna cunoaștere a programului Microsoft Office.Descrierea jobului Ne dorim un ASISTENT MANAGER DE PROIECT care să:[👉] Țină legătura cu Managerul de proiect și cu restul echipei de implementare;[👉] Asigure preluarea, transmiterea, gestionarea și securitatea informațiilor, corespondența, să întocmească și să administreze documente;[👉] Participe la ședințele echipei de management / să implementeze si să întocmească minutele acestora;[👉] Organizeze întâlnirile echipei de management a proiectului, în functie de necesități;[👉] Participe la elaborarea și actualizarea planului de acțiun
CLEMON

Tehnician Veterinar /​ Consultant Vânzări Pet Shop


Candidatul ideal Cautam o persoana responsabila, harnica, deschisa la minte, sincera, implicata si in mod special iubitoare de animale.Cerintele necesare: Cunostinte despre ingrijirea animalelor de companie / renta Amabil si prietenos Cunoștințe operare PC Bune abilitati de comunicare Capacitate de relaţionare rapidă în plan social Promovarea si vanzarea produselor pentru ingrijirea animalelorDescrierea jobului Vino in echipa Multi Pet Vet, farmacie veterinara si pet-shop, situata in Tautii-Magheraus, jud. Maramures, Loc de munca stabil Contract de munca pe perioada nedeterminata Program de 8 ore pe zi și 3-4 ore sâmbătă (optional) Un mediu dе lucru plăcut, bine organizat, bazat pe proceduri de lucru transparente Posibilitatea unei evoluții profesionale și de construire a unei cariere în domeniul vânzărilor si/sau ingrijirea animalelor de companieAșteptăm cu interes aplicațiile dumneavoastră!
MULTI PET VET

Adjunct Manager Magazin - Penny Seini (maramures)


Candidatul ideal Te asteptam in cadrul companiei noastre daca: ai finalizat studii medii (studii superioare – constituie avantaj); ai experienta si cunostinte in domeniul comertului/retail – acest lucru contituie avantaj; ai cunostinte de baza privind utilizarea calculatorului: Word, Excel; esti disponibil sa lucrezi in ture organizate pe durata intregii saptamani: dimineata si dupa-amiaza, iar cand tura ta va fi in weekend primesti un spor suplimentar; iti place sa ai autonomie si esti indreptat catre gasirea unor solutii potrivite; ai o minte analitica, iar orientarea catre cifre si analize de date te caracterizeaza; esti o persoana careia ii place sa puna lucrurile la punct in cele mai mici detalii; esti o persoana responsabila si orientata spre rezultate; ai rezistenta la efort si un ritm alert de lucru; ai cunostinte de limba engleza nivel mediu – de preferat;Descrierea jobului Vino alaturi de PENNY.! Cautam un Adjunct Manager Magazin energic, organizat, care stie sa sustina si sa
REWE (ROMANIA)

Industrial Engineering Manager


Descrierea jobului Client Description:- Leadership- Comunicare- Managementul proiectelor - cunoştinţe MSOffice (Word, Excel, Powerpoint) și VISIO- cunoştinţe foarte bune de SAP și Lean Manufacturing- limba engleză la nivel avansat Responsibilities:Adecco resurse umane recruteaza pentru unul din clientii sai, o companie de productie dim Baia Mare un Industrial Engineering Manager.Responsabilitati:· Proiectează și îmbunătățește planul general al fabricii, a zonelor de producție și a liniilor de asamblare (folosind VISIO) în colaborare cu departamentul LEAN.· Organizează și coordonează întregul proces de elaborare și aplicare a celor mai bune soluții tehnice și economice pentru lucrările de investiții, pentru activitatea de întreținere și reparare a utilajelor și instalațiilor.· Definește cerințele pentru procesele optime, echipamente, capacități.· Definește și optimizează parametrii proceselor din producție (calibrări).· Colaborează și se consultă cu planificatorii de fabricație, planifi
ADECCO RESURSE UMANE

Sofer Livrator Si Muncitor Depozit


Candidatul ideal Firma consacrata in distributie cauta pt anagajare soferi distributie marfa si manipulanti marfa in depozit: Persoana harnica , dornica de afirmare si implicare la locul de munca. Munca fizica este redusa salarizarea si conditii de munca foarte buneDescrierea jobului Muncitorul in depozit ajuta la pregatirea produselor pentru livrat si o incarca in masini. Soferul livreaza marfa conform traseului stabilit in judetPentru detalii asteptam un CV sau un apel la numarul de telefon 0730609929
ROYAL-R

Intrebari frecvente

Care este salariul mediu in Baia Mare?

Salariul mediu net in Baia Mare este de 1 200 lei. Venitul mediu brut fiind de 2 100 lei.

Cate locuri de munca sunt disponibile in Baia Mare?

In prezent avem disponibille 685 locuri de munca in Baia Mare.

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 685 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.