Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

46 Locuri de Munca Cabinet Stomatologic - Joburi Cabinet Stomatologic

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

46 Locuri de Munca Cabinet Stomatologic - Joburi Cabinet Stomatologic

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cabinet Stomatologic si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cabinet Stomatologic si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Tehnician Dentar Exocad


Laborator tehnica dentara angajeaza tehnician dentar Exocad cu experienta. Se ofera: conditii de lucru moderne, ambient relaxat, volum mare de lucrari, alte beneficii. Alte detalii se vor discuta in cadrul interviului.
Dentix

Tehnician Dentar-ghips Metal


Laborator tehnica dentara angajeaza tehnician dentar pentru turnat modele. Experienta in prelucrareaa metalului constituie un avantaj!
SC Nafident SRL

Angajez Tehnician Dentar Exo Cad


Laborator de tehnica dentara, situat in Bucuresti, angajeaza tehnician dentar cu cunostinte design soft Exocad, adaptare prelucrare metal si zirconiu Dorinta de a evolua si acumula cunostinte, seriozitatea, responsabilitatea, punctualitatea reprezinta un avantaj. Pentru mai multe detalii se discuta in urma unui interviu acordat
desingdent

Angajez Tehnician Dentar Pt Exocad Cu Experienta


Angajez 1tehnician dentar cu experiență pt exocad(structuri tip Toronto-Timble,all on for,all on six,operator masini frezat zirc si titan). Lab. Sector 3 Bucuresti, tel .
Artdent

Laborator Tehnica Dentara Angajează Tehnician Dentar


Laborator de tehnica dentara, situat in zona Lizeanu - Bucuresti angajează tehnician dentar pentru turnat modele, rcr, linguri individuale, sabloane, tehnician pentru proteze clasice si proteze injectate. Program full time
EVODENTART

Ofer Spre Inchiriere Post De Lucru Tehnician Dentar


Laborator de Tehnica Dentara situat in sectorul 2 Bucuresti zona Piata Gemeni-Bdul Dacia ,ofera spre inchirirere post de lucru . Cautam coleg colegă persoane serioase . Mai sunt disponibile 2 loc.. Colectiv cu experienta si conditii foarte bune de lucru. Mai multe detalii in privat la telefon.
TED
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 46 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.