Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1332 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie - Joburi Femeie de serviciu farmacie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1332 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie - Joburi Femeie de serviciu farmacie

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Camerista - Hotel Panoramic


Companie verificată
Aplica rapid
Hotel PANORAMIC situat în Colibita este în căutare de cameristă pentru a se alătura echipei noastre. Responsabilități:- Curățarea și întreținerea camerei conform standardelor hotelului- Schimbarea lenjeriei de pat și a prosoapelor- Asigurarea unui mediu curat și plăcut pentru oaspeți Cerințe:- Experiență anterioară în domeniul hotelier reprezintă un avantaj, dar nu obligatorie- Atitudine pozitivă și orientare către client- Abilitatea de a lucra în echipă- Seriozitate și responsabilitate Beneficii:- Salariu competitiv și beneficii adiționale- Oportunități de dezvoltare profesională în cadrul echipei noastre- Mediu de lucru plăcut și dinamic Dacă ești o persoană harnică, responsabilă și dornică să faci parte dintr-o echipă dinamică, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău sau să ne contactezi pentru mai multe detalii la telefonul afisat.
GIVIAN DELICEPAN SRL

Personal curatenie


Companie verificată
Aplica rapid
Societate comercială cu profil catering și hrănire colectivă angajează: - Bucatar - Ajutor bucatar - Personal curatenie Candidatul ideal: -punctual, serios, responsabil si harnic-abilitati de comunicare si organizare-creativitate in gastronomie, atentie la detalii  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon afisat.
ANA ELITE SERVICES SRL

Media netă estimată pe baza celor 53 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Femeie de Serviciu


Companie verificată
Aplica rapid
Cerințele postului: Studii Gimnaziale/Liceale Responsabilitățile postului:Isi desfasoara activitatea in zonele alocate de catre superiorul direct;Se ocupa cu activitatea de igienizare a birourilor si a grupurilor sociale alocate;Se ocupa de preluarea deseului menajer din zonele alocate si transportul acestuia la containerele dedicate pentru gunoiul menajer;Tine locul colegei care este in concediu de odihna, medical, evenimente, la solicitarea superiorului direct.
Yildiz Entegre Romania SA

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Bucatar /​ Ajutor de bucatar /​ Personal curatenie


Companie verificată
Aplica rapid
Societate comercială cu profil catering și hrănire colectivă angajează: - Bucatar- Ajutor bucatar- Personal curatenie Candidatul ideal: -punctual, serios, responsabil si harnic-abilitati de comunicare si organizare-creativitate in gastronomie, atentie la detalii  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon afisat.
ANA ELITE SERVICES SRL

Asistent social,​ Ingrijitori varstnici,​ femeie de serviciu


Companie verificată
Aplica rapid
Asistent social - Coordonare, redactare, sustinere, stimularea varstnicilorIngrijitor varstnici - Igiena, supraveghere,Femeie de servici - Intretinerea camerelor, spalat haine, calcat
Fundatia Rainbow

Menajera cu experienta (curatenie+gatit)


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam o persoana placuta, atenta, muncitoare, serioasa, care a mai lucrat in domeniul curateniei, pentru familie din Maracineni.Doamna va gati si se va ocupa de curatenia din casa.Referinte la cerere!Program de lucru: 8h/zi luni- vineri.Salariul il stabilim impreuna.
FURNICA ZILIERA SRL

Camerista


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2900 până la 3000 LEI pe lună
Hotel Central Mamaia angajeaza camerista pe perioada determinata. Se ofera salariu, bonuri de masa si decont transport. Detalii la numarul de telefon afisat.
Hotel Central SA

Menajera


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Angajam cu contract de munca MENAJERA CU EXPERIENTA pentru familie care locuieste la casa in Cernatesti. Cautam o doamna serioasa, muncitoare , atenta, care a mai facut menaj in case si care gateste. Program de lucru: luni- vineri - 8h/zi. Salariul oferit : intre 3500-4000 net.
FURNICA ZILIERA SRL

Camerista


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Rog seriozitate, caut cameriste, la făcut curățenie. Pensiunea este situata la aproximativ 200m de plaja. Astep rasp.
JORDACHE CONSTRUCT SRL

Menajera - Monteoru


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2600 LEI pe lună
Angajam MENAJERA CU EXPERIENTA pentru casa situata in Monteoru. Cautam o persoana cu experienta in menaj, serioasa, atenta. Program de lucru: luni - vineri 8:00-16:00. Se ofera: (contact de munca) salariul net 2200 lei + tichete in valoare de 450 lei/luna + decontare abonament.
FURNICA ZILIERA SRL

Camerista Hotel /​ Personal Curatenie


Candidatul ideal Camerista hotel / Personal curatenieDaca ai sau nu experienta in domeniu, dar iti doresti sa lucrezi intr-un hotel de 4* din Bucuresti, esti o persoana proactiva, atenta la detalii, punctuala si cu o atitudine pozitiva te asteptam sa te alaturi echipei noastre!Descrierea jobului Se ofera:- Mediu de lucru placut;- Plata ore suplimentare;- O masa/zi (pranz);- Program 8 ore/zi, 5 zile/saptamana.- Prime pentru: ziua de nastere, evenimente importante etc.;- Abonament la o clinica medicala privata.
EDITURA ADEVARUL SA

Personal Curatenie


Candidatul ideal Personal curateniePersoană serioasă și responsabilă în menținerea curățeniei din societate.Abilități de comunicare în cadrul colectivului.Descrierea jobului Postul presupune menținerea curățeniei în spațiul comercial din str. Smardan 76, PIM.Golirea zilnica a sacilor de gunoi, aprovizionarea cu consumabile a toaletelor.Menținerea curățeniei la toalete, sala de mese, birouri și spațiul comercial.Contract de muncă, normă întreagă, 8h/zi, luni-vineri, program flexibil, zile libere legale.Bonuri de masă 40 lei per zi lucrătoare.
PIM SRL

Media netă estimată pe baza celor 53 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Personal Curatenie


Candidatul ideal Organizatia noastră caută personal de curatenie dedicat și responsabil pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți o persoană organizată, atentă la detalii și pasionată de curățenie, suntem interesați să vă cunoaștem.Responsabilitățile dvs. vor include: Curățarea birourilor, sălilor de conferințe și a altor spații comune Curățarea băilor și a bucătăriilor Curățarea ferestrelor și a suprafețelor din sticlă Asigurarea că toate spațiile sunt curate și ordonate Manipularea și depozitarea corectă a produselor de curățare și a echipamentelorDescrierea jobului Cerințele noastre pentru acest post sunt: Experiență anterioară în domeniul curățeniei Abilitatea de a lucra independent și în echipă Atenție la detalii și abilitatea de a respecta termenele limită Abilitatea de a comunica eficient cu colegiiBeneficiile de a lucra cu noi includ: Salariu competitiv și beneficii suplimentare Program flexibil și posibilitatea de a lucra în doua ture Oportunități de avansare în cadrul
FEDERATIA COMUNITATILOR EVREIESTI DIN ROMANIA - CULTUL MOZAIC

Media netă estimată pe baza celor 53 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Femeie De Serviciu/​personal Curatenie


Candidatul ideal Angajam, pentru sediul din Ciolpani.Program de lucru: luni - vineri 8:00 - 16:30.
ANADOLU AUTOMOBIL ROM SRL

Menajera


Candidatul ideal Pentru o familie tanara cautam o doamna cumsecade pentru menaj.Abilitati:Experienta in domeniu;Harnic, cinstit si loial;Ordonat si punctual;Disponibilitate imediata.Descrierea jobului Principalele responsabilitati sunt:* Efectueaza curatenie intr-un apartament de 100 mp;* spala si calca haine;* de pregatit ingredientele pentru mancare ( curatat legume) spalat vase;* de strans jucariile si hainutele ;*efectuează zilnic curăţenia în condiţii corespunzătoare a spaţiilor;*curăţă şi spală, ori de câte ori este necesar, geamurile din interiorul şi exteriorul apartamentului;*curăţă şi dezinfectează zilnic grupurile sanitare cu materiale şi ustensile specifice acestor locuri;* Program de lucru: Luni - Vineri 10:00-17:00Locatia se afla in zona hotelului Iaki din statiunea Mamaia.Pachet salarial: 3500-4000 lei / lunaBeneficii:Contract de munca pe durata nedeterminata;Cafea, apa, gustare din partea angajatorului;Abonament transport
Confidenţial

Media netă estimată pe baza celor 17 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Personal Curatenie /​ Menajera /​ Ingrijitor Cladire


Candidatul ideal - Persoana motivata, proactiva, cu un ridicat grad de responsabilitate si seriozitate;- Disponibilitate de adaptare la nou.Descrierea jobului - Efectuează zilnic curăţenia în condiţii corespunzătoare a spaţiilor repartizate;- Execută dezinfecţia zilnică a mobilierului din spaţiile unde îşi desfăşoară activitatea personalul sediului;- Curăţă şi spală, ori de câte ori este necesar, geamurile din interiorul şi exteriorul clinicii;- Curăţă şi dezinfectează zilnic grupurile sanitare cu materiale şi ustensile specifice acestor locuri;- Asigură aprovizionarea cabinetelor si a grupurilor sanitare cu materialele necesare;- Colectează recipientele speciale cu obiecte înţepătoare infecte precum şi sacii cu deşeuri sanitare infecte şi asigură transportul lor în spaţiile amenajate special pentru depozitare conform prevederilor legale în vigoare, în vederea predării serviciului care efectuează neutralizarea;- Colectează sacii cu gunoi menajer şi ii depozitează conform legislaţiei în
SANADOR SRL

Personal Curatenie


Candidatul ideal Cladire de birouri din Pipera cauta personal curatenie pentru bai/chicinete si spatii comune. Studii minime Experienta in domeniu prezinta un avantaj Capacitate de comunicare Punctualitate Spirit de observatieDescrierea jobului Curatenie bai si chicinete commune Aspirat spatii commune Spalat podele Reumplere consumabile bai Si alte activitati specific postuluiProgram:- 8 ore Luni-VineriSalariul:- 2500 NET
MAMIDO BUILDING S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 52 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Cleaning And Household Assistant /​ Menajera


Candidatul ideal Join Our Family as a Residential Cleaning and Household Assistant / Menajera! Are you passionate about creating clean, organized, and welcoming spaces? Do you have a knack for household management and thrive in a lively, loving environment? We're a friendly household in the beautiful vicinity of Voluntari, near the Baneasa Forest, looking for someone like you to help us keep our home immaculate and orderly. With pets to play with and children to inspire, our home is a hive of activity and joy!Who You Are: A cleaning wizard with a flair for organization and a detail-oriented approach. Experienced in or willing to dive into laundry management, including washing, ironing, and arranging clothes. A pet lover who's comfortable around our furry family member and understands the chaos and joy children bring. Possibly a culinary enthusiast who can whip up meals, rewarded with additional compensation. Someone with a clean criminal record; a driving license is a plus but
R.​E.​I.​ DEVELOPMENT SERVICES SRL

Personal Curatenie Salonta (f/​m)


Candidatul ideal Profilul tău Studii medii Disponibilitate pentru progam de lucru în ture Amabilitate, seriozitate și responsabilitate Exemplu pozitiv în comportamentul și relațiile cu clienții și ceilalți colegi Experiență într-un post similar constituie un avantajDescrierea jobului Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de ​3500 lei brut​ (pentru un program de lucru part-time) Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesionalăSarcinile tale Realizezi și întreții curățenia atât pe suprafața
KAUFLAND ROMANIA SCS

Menajera


Candidatul ideal Candidatul ideal este o persoana dinamica cu putere de munca , atentie la detalii, seriozitate si punctualitate.Descrierea jobului -mentinerea curateniei-ordonarea si sortarea lucrurilor-calcatul uniformelorBeneficii :- lucru intr-un mediu tanar si dinamic, beneficiul lucrului intr-un ambient medical.
DENTALARIA RADIOLOGI S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 17 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1332 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.