Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

337 Locuri de Munca calcator - Joburi calcator

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

337 Locuri de Munca calcator - Joburi calcator

Cauta printr-o varietate mare de joburi calcator si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal Persoana seriosa si creativa,atenta la detalii cu experinta in tipare,croit,cusut si finisaje impecabileDescrierea jobului Program de lucru 08:00-16:30 de luni pana vineri intru atelier dotat cu tot ce este nevoie in realizare produsele,colectiv placut si atmosfera relaxata.
PASSION DE BRASIL IMPEX
Companie verificată
Aplica rapid
Caut croitor - confectioner cu experienta, pentru realizare de produse cap coada. Realizam rochii de ocazie, costume (dama si barbati), paltoane, geci, astfel este necesara experienta relevanta si atentie sporita la finisare si detalii de coasere. Atelierul se afla in centrul Iasului. Cerinte:croit (dupa tipar stabilit)cusut (curat, cu atentie la detalii)Oferim: salariu motivantmediu de lucru placutprogram flexibil.
SC CIRCUIT CREATIVE SRL
Companie verificată
Aplica rapid
Angajam confectioner pentru produse in serie, atelier confectii copii. Cautam personal pentru program de 8 ore sau 4 ore.
laredo trading
Candidatul ideal Persoana serioasa, creativa, atenta la detalii, cu experienta in domeniul rochiilor de seara si ocazie, experienta in tipare, croit, cusut si finisaje impecabile, produs cap-coada.Descrierea jobului Oferim:Mediu de lucru frumos si veselProgram luni-vineriSalariu atractiv+ carte de munca+ sporuri Zona Bdul Carol- Calea Mosilor.
ATELIER MONARH
Candidatul ideal Angajam personal Croitorie/Confectii/Tipar profesional cu experienta .Detalii la nr de tel 0747887766.
ADAGIO CLUB STAR
Candidatul ideal * persoana energica, zambitoare, plina de voie buna;* calma, rabdatoare, iubitoare de copii;* responsabila;* lucrul in mediu cu copii reprezinta un avantaj;Descrierea jobului Avem nevoie de o bona care sa supravegheze 3 copilasi de 3ani, 5ani jumate si 8ani. Program L-V 16:00-21:00, iar in weekend 8-10h pe zi ((suntem maleabili cu programul).Locatia este Clubul Rezidential Stejarii din Baneasa, cartier inchis, supravegheat cu paza, cu loc de joaca pentru copii exterior si interior, spatiu verde etc.Prioritatea este cel mai mic , desi inclusiv el iese afara si singur, insa e nevoie sa fie supravegheat, cei mari au deja foarte multi prieteni de joaca si ies singuri afara.Ca si alte atributii, e nevoie sa le faca de mancare copiilor, dar mancaruri cat mai simple, sa se joace cu ei, sa le ocupe timpul si energia, sa gaseasca si activitati care sa ii integreze pe toti in caz de vreme urata, sa iasa afara cu ei, in parc, cu bicicletele si menaj usor (curatenie bucatarie, spa
DURAS IMPERIUM CONSTRUCT
Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2200 LEI pe lună
Căutăm oameni faini și de nădejde pentru a ne completa echipa profesională a centrului educațional LIttle Owl - Nature Kindergarten. Ne dorim o persoană care să ne asigure ordinea și curățenia spațiul din incinta și din curtea centrului. Programul va începe de la ora 7 dimineața și se va încheia la 16 cuprinzând și o binemeritată pauză. Așadar dacă știi despre tine că:-ești responsabil/ă, activ/ă și îți plac lucrurile făcute ”ca la carte”-îți plac copiii și lucrul în cadrul unei echipe-ești perseverent/ă și nu abați ușor de la sarcinile de lucru-ești comunicativ/ă, veselă și ai simțul umorului...înseamnă ca te vei potrivi de minune cu noi!Printre responsabilități se vor număra (mai multe detalii se vom discuta în cadrul interviului)aspirat, șters praful, dezinfectarea suprafețelor, călcat lenjeriile de pat ale celor mici, igienizarea băilor. Așteptăm cu drag să ne cunoaștem!
KRT PROMANAGEMENT SRL
Candidatul ideal Cea mai importanta responsabilitate este interactiunea cu clientii French Revolution, aceasta trebuie sa fie impecabila, incepand de la un salut sanatos atunci cand un client intra in magazin pana la amabilitatea (naturala) cu care raspunde tuturor intrebarilor pe care clientii le pot avea.Fiind o afacere de produse si servicii, ramane in sarcina barmanilor caaceste servicii sa fie la fel de impecabile cum sunt eclerurile si cafeaua noastra, astfel incat sa putem oferi clientilor, in fiecare zi, o experienta desavarsita in cafenelele noastre. Responsabilitati:• Se ocupa de intreg procesul de productie al preparatelor din cafea si ceai.• Se ocupa de vanzarea tuturor produselor French Revolution.• Opereaza cu echipamentul de bar pentru productia preparatelor din cafea.• Intretine si curata echipamentul din dotarea barului in care lucreaza.• Poarta uniforma French Revolution si are grija ca aceasta sa fie curata si calcata in fiecare zi.• Verifica si noteaza toate informa
GLOBAL MANPOWER SERVICES INC
Unitatea Militară 01026 București, din Ministerul Apărării Naționale, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, de muncitor calificat I (croitor) în Grupa deservire din plutonul deservire al companiei sprijin logistic.Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România;b) cunoaște limba română, scris și vorbit;c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;d) are capacitate deplină de exercițiu;e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie
Unităi militare
Descrierea oferteiPartenerul nostru, Nedlin Healthcare, este o companie de spălătorie sustenabilă. Înființată în 1952, această afacere de familie a crescut și este acum una dintre cele mai de încredere companii de pe piață. Compania spală, usucă și împăturește rufele cu ajutorul unor echipamente speciale. În prezent, Nedlin caută angajați de producție pentru diferite departamente! Sarcinile dvs. zilnice vor include: sortați rufele primite pentru a le pune în mașina potrivită;introducerea rufelor curate în mașinile de călcat și de împăturit;sortarea și împachetarea lenjeriei proaspete și a hainelor de firmă;să păstreze locul de muncă curat și ordonat; să respecte toate normele și reglementările de siguranță;alte sarcini conexe, în funcție de departament. Aceasta este o ofertă de muncă cu normă întreagă, pe termen lung. Munca este organizată în ture diferite, în funcție de departament. La locul de muncă, puteți găsi o cantină frumoasă, cu aparate de vending, frigidere și cuptoare cu micr
Nedlin
Angajez personal calificat pentru un atelier de confecii destinate exportului. Personal pertru masini simple si speciale. Calcat intwrfazic si final. Rog seriozitate.
Hazard
Curățenie si călcat haine.
Srl
Firma producatoare de confectii dama (pijamale) angajeaza lucratoare la masa de croit, lucratoare la calcat cu norma intreaga sau part-time. Activitatea se desfasoara in Comuna Jilava. Pentru detalii sunati la nr. de telefon .
Bella Collection
Suntem o companie cu radacini adanci in timp, o companie pentru care istoria reincepe in anul 1991. Am pornit la drum cu o echipa experimentata si cu un important capital de entuziasm si pasiune, avand incredere in etapele de dezvoltare pe care urma sa le parcurgem. Conflux este acum o societate care produce articole de imbracaminte pentru femei si copii organizata si structurata dupa principii traditionale, dar adaptata cerintelor impuse de economia de piata moderna. Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri un sortiment variat de confectii textile de calitate, folosindu-ne de atuurile noastre cele mai importante: servicii tehnice complexe si echipa experimentata, specializata in activitatea de proiectare. Valorile pe care le pretuim si care ne calauzesc in activitatea noastra zilnica sunt calitatea si competitivitatea, complexitatea si diversitatea productiei, promptitudinea si flexibilitatea in relatia cu clientii, gradul de satisfactie a a
CONFLUX
angajam calcator final confectii ,program 8 ore,salariu motivant ,bonuri de masa
Quality Textile Manifacturing
Caut menajera (calcat si curatenie) ocazional-din cand in cand, la apartament, in cartierul Trivale.
Casa
Firma de confectii din Bucuresti Angajam confectioneri si personal calificat pentru calcat. Oferim contract de munca, salariu motivant , bonuri de masa, bonusuri. Tel.
Demiuma Comimpex SRL
Caut Menajera cu experienta curatenie si calcat 1/2 zile pe saptamana 8 h / zi zilnic dupa ora 10:00 Contact : Mitrea Dorina Tel :
Mitrea Dorina
Ne dorim o colaborare de lunga durata cu o doamna serioasa, priceputa, atenta la detalii, care sa ne ajute cu menajul casei si calcatul. Programul: 2 zile/saptamana. Oferim si cerem seriozitate. Salariul il stabilim impreuna. Pentru detalii sunati la numarul nostru de telefon sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj.
FURNICA ZILIERA
Nu aveti timp pentru călcatul hainelor? Nimic mai simplu! Ridicam hainele de la domiciliul dumneavoastra si le livram călcate! Pretul este 24 lei/kg
Carmen Hănulie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 337 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.