Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

152 Locuri de Munca in Caras Severin - Joburi in Caras Severin

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

152 Locuri de Munca in Caras Severin - Joburi in Caras Severin

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Caras Severin si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Caras Severin si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Muncitor Montaj Parchet


Angajez muncitor montaj parchet in Germania. Experiența constituie un avantaj. Salariu atractiv.
Danet Constantin

Angajam Vanzator Vanzatoare


Consiliere si vanzare produse de stoc si la comanda. Vizitati ferobanat.ro pentru a va face o idee a gamelor de produse.
FEROBANAT S.​R.​L.​

Firma Eurolight Srl Angajeaza Zugrav,​ Montator Faianta Si Gresie


DescriereCandidatul ideal : -Experienta releveanta in zugraveli si montare de faianta si gresie -Foarte bune abilitati de planificarea si organizarea a activitatilor zilnice -Persoana dinamica, perseverenta si ambitioasa -Bune abilitati de comunicare , persoana serioasa si implicata .
EUROLIGHT SRL

Angajam Electricieni


Firma angajeaza electrician cu experienta,se ofera salariu atractiv,bonuri de masa, conditi de lucru avantajoase. Cunoscatori de limba germana au posibilitatea de a pleca in deplasarile din Germania. Relatii la telefon :0255 222 116 , 0729 881 769 - - , intre orele 08:00- 16:00

Sofer Curier Resita


SOFER CURIER Responsabilitati Sa fii o persoana sociabila, comunicativa (vei interactiona cu multi clienti zilnic) Sa ai permis auto categoria B si o experienta de condus de minim 2-3 ani Sa nu ai cazier judiciar si nici antecedente rutiere grave Experienta in curierat si utilizare scanner mobil, poate constitui un avantaj la recrutare Beneficii Salariu 3200 (salariu+bonuri de masa) Bonusuri de performanta Lucrul intr-un mediu dinamic, modern Alte informatii Sa asiguri transportul produselor cumparate de clienti la domiciliul acestora Sa asiguri livrarea produselor la client (electrocasnice mari: frigider masina de spalat, etc) Sa lucrezi in echipa cu ajutor sofer curier Sa incasezi numerar pentru anumite produse si sa depui numerar la ATM Sa te ingrijesti de siguranta produselor transportate Sa te ingrijesti de autovehicolul folosit
Curier Transport

Angajam Casier


ANGAJAM URGENT CASIERA SCHIMB VALUTAR INF
ALEX TAVI

Caut Femeie Pentru Curatenie


Caut menajera femeie pentru curatenie, 3 4 ori pe sapt , 2 3 4 ore pe zi , program flexibil, 15 lei pe ora.
Klacase

Angajam Manipulanti Marfa


Depozit materiale feroase si de constructii angajam manipulanti pentru depozitarea si vanzarea marfurilor nealimentare. Cautam personal serios si sanatos , nu conteaza studiile, varsta si sexul. contact Vela Mihaela cautam pt. orasele Caransebes, Timisoara si Arad

Angajez Vulcanizator Cu Sau Fara Experienta


Firma D.ML angajeaza vulcanizator cu sau fara experienta salariu atractiv si alte bonusuri.Vulcanizarea este in incinta Crosi.
D.​M.​L

Angajăm Terapeut Pentru Lucru Cu Copiii Cu Dizabilitati!


Asociatia Autism Infantil Caransebes angajează terapeut pentru lucru cu copiii cu dizabilități! CERINTE: - Licențiat în Psihologie Psihopedagogie specială- constituie avantaj; - Experiența de lucru cu copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist - constituie avantaj; - Empatie; - Rabdare; - Motivație; - Abilități de planificare, organizare, evaluare, intervenție și raportare; - Capacitatea de a lucra în echipă; - Rezistență la stres.
ASOCIATIA AUTISM INFANTIL CARANSEBES

Caut Sofer Categoria B


Caut sofer categoria B Transport de Persoane microbus 8+1, cursa saptaminal Romania-Austria-Romania, mai multe informati va rog sunati la nr de tel
Carmina

Angajez șofer Categoriile B,​ C,​ E


SC Collini Com anagajează șoferi categoriile B, C, E. Mai multe detalii între orele 8:00-15:00 la numărul de telefon
SC Collini Com

Consultant In Vanzari


Promovare - Afacerea DESTINE
Broker Destine

Angajam Soferi Profesionisti C+e Incepatori /​ Cu Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sondor,​ Ajutor Sondor


Formin S.A. cu sediul in Caransebes angajeaza sondori, ajutori sondori. Activitatea pentu se desfasoara la Caransebes. Pentru detalii sunati la telefon .
SC FORMIN SA

Angajam Urgent Vanzator/​vanzatoare


Angajam vanzator / vanzatoare la magazinul "La Doi Pasi" din Caransebes, strada Calea Timisorii, bl.1, parter. Salarii motivante , bonuri de masa si alte beneficii chiar din prima luna.
IC IRGEANY PREST S.​R.​L.​

Inginer Electromecanic


Locul de munca ELECTRO EUROSTAR SRL Functia ocupata INGINER ELECTROMECANIC Studii superioare Experienta 1-3 ani Cunostinte de limba romana engleza germana. Informatii tel. .
ELECTRO EUROSTAR SRL

Media netă estimată pe baza celor 29 de salarii introduse în Salario: 3900 RON/Luna

Loc De Muncă în Fermă


angajez bărbat sau femei în fermă de vaci nu angajez INDIENI, nici crescuți în România nici în străinătate. responsabilități muls mecanic, întreținere gard electric, curățenie în locul de muls și curte , adus și dus vacile la pășune în gardul electric. deținerea permisului de conducere constituie avantaj și plus la salariu. nu se acceptă consumatori de alcool. se cere seriozitate și onestitate. salariu de la 3000 de lei, in funcție de aptitudini și implicare , cazare, se asigura carte de muncă orice alte detalii la telefon. nu mă sună daca știi mai bine că mine sa îngrijești vacile mele. nu mă sună daca nu ai citit anunțul cu atenție. nu mă sună daca ai mai fost in 50 de ferme și toți ți-au dat țeapă. nu mă sună daca nu îți dorești ceva stabil.
ferma de vaci loc de muncă

Sofer


Dacă aveți nevoie de transport personal puteți sa ms contactati
Transport

Media netă estimată pe baza celor 1079 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Caut Colaborare Medic Dentist.​ Reșița.​


Caut coleg stomatolog pentru colaborare cu procent. Cabinetul este în Resita, asa ca este de preferat sa fie din zona aceasta. Cerinte: dorința de a se perfectiona, responsabilitate, seriozitate, empatie.
Haizer
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 152 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.