Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2451 Locuri de Munca Cofetar - Joburi Cofetar

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2451 Locuri de Munca Cofetar - Joburi Cofetar

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cofetar si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cofetar si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cofetar


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Suntem în căutarea unui cofetar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă îți place să lucrezisă creezi deserturi delicioase, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Cerințe:Experiență anterioară in cofetarie - constrituie un real avantajCreativitate și atenție la detalii în decorarea deserturilorCapacitatea de a lucra eficient într-un mediu rapid și solicitantAtenție la igienă și siguranță alimentarăAbilități bune de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă. Beneficii:Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și dinamicPotențial de creștere și dezvoltare profesionalăSalariu competitiv și beneficii suplimentarePosibilitatea de a-ți exprima creativitatea și de a-ți pune amprenta asupra deserturilor noastre Program de lucru:luni-vineri 8:00-17:00 (pauza masa),1 weekend lucrat - 1 weekend liber (sambata 8:00-21:00 si duminica 8:00-20:00). Se ofera: salariul 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Cofetar Junior | EVACAKEHOUSE


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 4500 LEI pe lună
Candidatul ideal? Tu, dacă... ... îți dorești să înveți tainele cofetăriei artizanale într-un cadru relaxat cu program flexibil și cu o echipă de profesioniști! Avem jobul perfect pentru tine!
PRAJITURILE COPILARIEI PLOIESTI SRL

Vanzatoare cu experienta Cofetarie Artizanala


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam VANZATOARE COFETARIE cu EXPERIENTA pentru locatie cunoscuta din Buzau, in care totul este natural si foarte gustos!  Se cauta persoane placute, atente, comunicative. Program de lucru:luni - vineri 13:00-21:001 weekend lucrat- 1 weekend liber. Se ofera : salariul pornind de la 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Vanzatoare cofetarie PAULESTI - Piata Artizante | EVACAKEHOUSE


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3200 LEI pe lună
Candidatul ideal? Tu, dacă...... faci parte dintre cei care se simt în largul lor în contact cu clientul?Avem jobul perfect pentru tine!Ce vei face?Te vei ocupa de promovarea și vânzarea produselor noastre in shop-ul din Paulesti, Str. Veche nr.2, Piata Artizante (zona Mega Image). Descrierea jobuluiVanzarea produselor de cofetarie, preluare comenzi si consiliere clienti.
PRAJITURILE COPILARIEI PLOIESTI SRL

Cofetar/​ajutor Cofetar


Candidatul ideal Daca esti o persoana atenta la detalii, care doreste sa lucreze intr-un mediu placut alaturi de o echipa tanara, ai gasit locul potrivit pentru postul de cofetar sau ajutor de cofetar.Precum in oricare alt anunt, vom spune si noi ca avem nevoie de la tine de cateva calitati, precum:Sa oferi seriozitate privind job-ul.Sa oferi atentie constanta privind retetarul.Sa te simti bine alaturi de noi, cei doi fondatori. Descrierea jobului Oferim:Mediu de lucru cald și prietenos, unde contribuția ta este cu adevărat apreciată;Zile de concediu în funcție de vechimeMărire salarială anuală2 zile libere pe săptămână;-Raspunde de realizarea de produse de calitate, livrarea acestora la parametrii calitativi prevazuti in normele tehnice si in cerintele specificate in raporturile contractuale;- Verifica calitatea produselor obtinute atat din punct de vedere al parametrilor organoleptici, fizico-chimici cat si din punct de vedere al etichetarii conform legislatiei in vigoare si consemne
FUNNYTERIE S.​R.​L.​

Vanzator/​are Cofetarie


Candidatul ideal Persoana constiicioasa, responsabila, fire pozitiva, abilitati de relationare cu clientii.Descrierea jobului Aranjarea produselor de cofetarie si patiserie, ambalarea lor corespunzatoare si vanzarea lor. Comunicare cu clientul si servirea lui. Utilizarea casei de marcat si a altor aparate si obiecte pentru vanzarea produselor.Siguranta unui loc de munca si a salariului platit mereu la timp plus tichete de masa. Perioade de bonusuri/prime.
ANDREEA ATH GRUP SRL

Cofetar


Candidatul ideal Prăjitură din Natură caută cofetari! 🧁🧁🧁 Atenție la detalii și abilități organizaționale; Dorința de a se dezvolta și de a învăța.Descrierea jobului Prepară deserturile sau produsele de patiserie în conformitate cu rețetele stabilite; Ornează și decorează produsele de patiserie și deserturile; Verifică echipamentele necesare pentru pregătirea produselor; Se ocupa de igienizarea echipamentelor si a ustensilelor de lucru; Verifică calitatea și valabilitatea ingredientelor folosite; Asigură o depozitare corespunzătoare pentru ingrediente și produse; Organizează și întreține spațiul de muncă.Beneficii: Salariu 2700-5000 lei net în funcție de experiența anterioară în domeniu; Bonusuri de performanță; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată (după perioada de probă); Ore suplimentare plătite, zilele de weekend lucrate plătite; Echipament de lucru oferit de firmă.
DELICII RAW VEGANE S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 118 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Cofetar/​patiser/​ajutor Patiser/​ajutor Cofetar


Candidatul ideal Cerințe: Daca esti o persoana pasionata, cu dorinta de a invata mai multe despre dulce si frumos, dinamica, energica, bine organizata si punctuala, esti candidatul perfect si te asteptam in echipa noastra; experienta si diploma de cofetar/patiser prezinta un avantajDescrierea jobului Condiții: Mediu de lucru curat, placut si linistit, contract de munca pe perioada nedeterminata, program lucru 8 ore/zi, 2 libere/saptamana, concediu de odihna conform normelor de lucru, bonuri de masaResponsabilități: Dorinta si implicare de a lucra intr-un laborator modern de cofetarie/patiserie, atentie la detalii, imaginatie, realizarea produselor de cofetarie/patiserie conform retetelor si respectarea standardelor de finisare a produselor, verificarea si depozitarea corecta a materiilor prime in timpul productiei.
PREMIER CATERING EVENTS S.​R.​L.​

Sef Laborator Cofetarie


Candidatul ideal Casa Antonie este in cautarea unui Sef Laborator Cofetarie cu experienta de minim 10 ani in realizarea produselor de cofetarie si patiserie.Laboratorul isi are locatia in sectorul 6, in apropierea statiei de metrou Crangasi (platforma Industriala Gratmetal).Cerintele minime sunt:- Bune cunostinte in domeniul prepararii produselor de cofetarie / patiserie;- Abilitati de comunicare, relationare si coordonare;- Analiza si atentie la detalii;- Corectitudine;- Capacitate de a lucra in echipa.Constituie un avantaj daca:- Aveti minim 10 ani experienta in cadrul unui laborator de cofetarie / patiserieDescrierea jobului -Raspunde de realizarea de produse de calitate, livrarea acestora la parametrii calitativi prevazuti in normele tehnice si in cerintele specificate in raporturile contractuale;- Verifica calitatea produselor obtinute atat din punct de vedere al parametrilor organoleptici, fizico-chimici cat si din punct de vedere al etichetarii conform legislatiei in vigoare si
A A EXPRODCOM SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Vanzatoare Cofetarie


Candidatul ideal Constiicioasa, responsabila, fire pozitiva, abilitati de relationare cu clientii.Descrierea jobului Aranjarea produselor de cofetarie si patiserie, ambalarea lor corespunzatoare si vanzarea lor. Comunicare cu clientul si servirea lui. Utilizarea casei de marcat si a altor aparate si obiecte pentru vanzarea produselor.Siguranta unui loc de munca si a salariului platit mereu la timp plus tichete de masa. Perioade de bonusuri/prime.
ANDREEA ATH GRUP SRL

Lucrator Comercial Cofetarie


Candidatul ideal - Persoana sociabila, amabila, responsabila, dornica de a invata lucruri noi.Descrierea jobului Punctul de lucru se afla in zona centrala, pe strada Nicolae Balcescu.Responsabilitati:- Asigurarea necesarului de marfa si depozitarea acesteia;- Receptia produselor;- Promovarea si vanzarea produselor din paleta firmei (inghetata, prajituri, cafea);- Igienizarea spatiului de lucru;Beneficii:- salariu motivant;- tichete de masa in valoare de 36 lei/zi;- decont transport;- cadou pentru angajati cu ocazia zilelor onomastice;- zile suplimentare de concediu de odihna pentru angajatii cu vechime;- conditii deosebite de munca.
EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS SRL

Patiseri /​ Brutari /​ Cofetari - Brutaria Arcada


Candidatul ideal Cunostințe privind tehnologia culinară, normele și regulile de igienă și tehnicile de păstrare a alimentelor și produselor culinare Cunoașterea sortimentelor de alimente; sa trateze si sa proceseze materiile prime si ingredientele Cursuri de calificare în domeniu Spirit de echipa, implicare, inițiativă si rigurozitate Capabil sa respecte deadline-uri Abilități bune de planificare și organizare Ordonat și disciplinat Experiența pe un post similar constituie un avantaj;Descrierea jobului Propunere de imbunatatire a rețetelor și urmărirea realizării lorPregateste si prepara produsele respectând rețetarul corespunzătorMontează preparatele conform standardelorRespectă timpul de execuție al preparatelorPăstrază în condiții adecvate ustensilele și aparaturaControleaza și asigura igiena corespunzatoare a materiilor prime și a produselor finiteLa sfărșitul zilei de lucru, asigura curațenia, igiena şi ordinea locului de munca de care răspunde.
ARCADA COMPANY SA

Lucrator Comercial Cofetarie


Candidatul ideal Nedelya caută oameni zâmbitori, amabili, motivați și plini de viață. Dacă ai toate aceste calități, ești perfect pentru noi,Sectoarele disponibile: Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Corbeanca, IlfovCerințe: seriozitate amabilitate limba engleză (reprezintă un avantaj) experiență (reprezintă un avantaj) diploma barman/ lucrator comercial/ igiena(reprezinta un avantaj)Descrierea jobului Responsabilități: prezentarea și recomandarea produselor servirea clienților organizarea și curățarea cu atentie a spațiului de muncă verificarea avizelor de marfa/facturilor la primirea produselor închiderea de ziOferim: program flexibil consumație pachet salarial atractiv posibilitati de avansare training într-o echipă de profesioniști TIPS
NEDELYA BUCHAREST SRL

Cofetar/​ajutor De Cofetar


Candidatul ideal Studii medii; Calificarea în meseria de patiser/cofetar, reprezintă un avantaj; Atenție la detalii; Atitudine pozitivă și entuziastă; Pasiune reală și interes pentru arta culinară; Seriozitate, responsabilitate, corectitudine, abilități de comunicare, lucru în echipă; Onestitate și confidențialitate; Experiență anterioară într-o poziție similară; Îndemânare, precizie și simț estetic;Descrierea jobului RESPONSABILITATI SI SARCINI: Recepționarea, verificarea și depozitarea materiilor prime și materialele necesare realizarii produselor; Producerea prăjiturilor, produselor de patiserie, și altor produse de cofetărie. Realizarea produselor de cofetărie conform rețetarelor interne și necesarului zilnic; Consilierea clienților cu privire la produsele comercializate de laborator; Împachetarea produselor și pregătirea lor pentru livrări; Preluarea, pregătirea și expedierea comenzilor; Utilizarea casei de marcat; Activitate poate presupune și lucrul în schimburi.OFERTA NOASTRĂ M
BROWNERIE S.​R.​L.​

Asistent Vanzari,​ Brutar,​ Patiser &cofetar Carrefour Baneasa


Candidatul ideal Ceea ce oferim:Tichete de masă;Primă de vacanță și de fidelitate;Cupoane de magazin de Paști și Crăciun;Asigurare privată de sănătate;Ajutoare și prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, prima căsătorie, deces);Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie;Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale;Cursuri de formare adaptate nevoilor tale.Descrierea jobului Prepară produsele din meniu respectând fișele, rețeta, metodologiile de fabricație specifice raionului și normele de igienă și siguranță alimentară pentru a menține standardele de calitate a produselor;Asigură prezența produselor la raft atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ;Îndrumă clienții și să le ușurezi experiența la cumpărături;Să fii amabil, pentru că zâmbetul tău are puterea de a le face ziua mai frumoasă.
CARREFOUR ROMANIA SA

Patiser /​ Cofetar


Candidatul ideal Cautam un patiser / cofetar talentat, dispus pt noi provocari si dornic de afirmare.Prezinta un avantaj experienta anterioara în prepararea inghetatei și/sau a produselor de patiserie / cofetarie;Cunostinte despre tehinici si termeni de preparare;Abilitati de gestionarea si planificarea timpului;Spirit inovator in retete si design;Punctualitate, precizie si prezenta;Contact si conectare;Flexibilitate in program si disponibilitate pentru a lucra in weekend-uri;Cunoastrea unei limbi straine constitue avanatj.Descrierea jobului Prepararea inghetatei si a deserturilor inghetate, respectând rețetele laboratorului;Gestionarea stocului de ingrediente si materii prime, asigurandu-te ca sunt intotdeauna in cantitatile necesare;Pastrarea curateniei si igienei in zona de lucru prin respectarea standardelor de siguranta alimentara;Suport activ in dezvoltarea si testarea noilor arome si retete;Oferim training in laboratoarele proprii;Laboratorul este utilat cu utilaje Carpigiani de
Confidenţial

Ajutor Cofetar/​patiser


Candidatul ideal ChiriLove House la inceput de drum isi formeaza o chipa tanara si dinamica.Cautam persoane energice, dornice de a invata ceva nou. Cautam persoane care isi doresc sa creasca odata cu compania. Toti cei care vor fi interesati dе un post stabil si o carte dе munca,vor intra intr-un program dе pregatire profesionala avand parte dе un training profesional si o continuitate in firma mama.Descrierea jobului Responsabilitati:- Pregătirea și coacerea produselor de cofetarie/patiserie conform rețetarului nostru;- Menținerea standardelor înalte de calitate și igienă;- Contribuirea la dezvoltarea de noi produse și rețete.- Curatarea impecabila a echipamentelor de productie utilizate.Beneficii:- Un mediu de lucru modern și dotat la cele mai înalte standarde;- Salariu 3500 - 6500 lei net plus bonusuri in functie de experienta experienta, aptitudini dar si performanta- Oportunități de dezvoltare profesională și cursuri de specializare;- Posibilitatea de a face parte dintr-o echipă t
KIRMAN SOLUTIONS S.​R.​L.​

Sef Laborator Cofetarie


Candidatul ideal Casa Antonie este in cautarea unui Sef Laborator Cofetarie cu experienta de minim 10 ani in realizarea produselor de cofetarie si patiserie.Laboratorul isi are locatia in sectorul 6, in apropierea statiei de metrou Crangasi (platforma Industriala Gratmetal).Cerintele minime sunt:- Bune cunostinte in domeniul prepararii produselor de cofetarie / patiserie;- Abilitati de comunicare, relationare si coordonare;- Analiza si atentie la detalii;- Corectitudine;- Capacitate de a lucra in echipa.Constituie un avantaj daca:- Aveti minim 10 ani experienta in cadrul unui laborator de cofetarie / patiserieDescrierea jobului -Raspunde de realizarea de produse de calitate, livrarea acestora la parametrii calitativi prevazuti in normele tehnice si in cerintele specificate in raporturile contractuale;- Verifica calitatea produselor obtinute atat din punct de vedere al parametrilor organoleptici, fizico-chimici cat si din punct de vedere al etichetarii conform legislatiei in vigoare si
A A EXPRODCOM SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Lucrator Comercial - Cluj-napoca Salariu 500 Eu


Candidatul ideal Lucrator comercial - Cluj-Napoca Salariu 400-500 EUNe dorim colegi cu experienta, dar daca doresti sa inveti suntem alaturi de tineCautam colegi full time si daca esti student, cauti al doilea job, sau esti mamica te ajutam cu program part-timePersoana sociabila, comunicativa si mai ales, atenta la detaliiDescrierea jobului Lucrator comercial - Cluj-Napoca Salariu 400-500 EUResponsabilitati Servirea clientilor Gestiunea marfii Gestionarea locatiei Programul de lucru Prelucrarea comenzilor Etica si conduita.Beneficii Salariu net intre 400-500 euro, in functie de experienta cu toata suma trecuta in contractul de munca Program de lucru variat si flexibil, atat full time - 8h, cat si part-time - 6h/4h. Avem experienta lucrului in echip cu studentii si elevii si ne bucuram sa putem oferi un job part-time astfel incat sa poti imbina studiile si scoala cu munca Grila de majorari salariale in raport cu timpul petrecut la noi si cu functia pe care o ocupi in restaurant Tichete
LEMNUL VERDE COFETARIE SRL

Business Development Manager | Produse Cofetarie si Gelaterie


Despre clientul nostru:Pentru o companie romaneasca din FMCG - Food, recrutam un Business Development Manager care sa ajute la dezvoltarea portofoliului de clienti pentru produsele de cofetarie si patiserie. Ne dorim in echipa o persoana proactiva, care sa ajute la realizarea obiectivelor de vanzari, cresterea numarului de clienti prin mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii strategici existenti si identificarea unor noi clienti si oportunitati, precum si promovarea si respectarea politicilor de vanzare si a standardelor de calitate.Oras: Bucuresti si Ilfov Responsabilitati:Participarea la elaborarea de strategii si organizarea campaniilor de promovare pentru produsele noi; Initierea si participarea la organizarea evenimentelor locale in HORECA;Stabilirea obiectivelor clare pentru orientarea si organizarea activitatii de vanzari in firma;Urmarirea evolutiei incasarilor la termenele stabilite prin contracte a sumelor datorate de clienti;Identificarea noilor clienți potențiali (
Gabteo HR SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2451 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.