Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

256 Locuri de Munca in Dambovita - Joburi in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

256 Locuri de Munca in Dambovita - Joburi in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sef Tura


Se cer: - Excelente abilităţi de comunicare şi relaţionare, organizare şi spirit de echipă; - Perseverenţă, capacitate de organizare şi planificare; - Studii tehnice medii sau superioare; Se ofera: - Salariu atractiv conform pozitiei ocupate; - Ore suplimentare 200%, spor de weekend, spor de noapte 25%; - Tichete de masa in valoare de 30 lei tichete; - Tichete cadou Paste si Craciun; - Transport asigurat pe rute prestabilite; Alte beneficii: - Mediu de lucru plăcut, modern si dynamic; - Formare la locul de munca și posibilitate de dezvoltare profesională; - Posibilitate de a promova in cadrul companiei; - Posibilitate de a participa la cursuri de calificare profesionala;
BFG Packaging SRL

Angajez Vanzatoare


Angajez vanzatoare. Relatii la magazimul ,,Trei Nuci" din Targoviste, Piata 1 Mai.
TREI NUCI IMPEX S.​R.​L

Angajam Barman,​ Detalii La Locatie


Angajam barman, cu experienta. Detalii la locatie
Pizzeria si restaurant DanyDan

Angajat Pentru Animale


Buna ziua! Caut un angajat, bărbat pentru o ferma de animale in județul Dâmbovița. Rog seriozitate! Care să știe să mulgă. Ofer 3000 lei!!!!
Diana

Societatea Comerciala Trico Point S.​r.​l.​ Din Gaesti Angajeaza Economist


Societatea comerciala TRICO POINT S.R.L. din Gaesti cu o vechime de peste 20 de ani in fabricarea articolelor de imbracaminte este in căutarea unui coleg a in rolul de Economist, cu simt de răspundere care să se alăture echipei noastre. Dacă ești o persoană organizată, atentă la detalii și pasionată de domeniul contabilității, această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Rolul tau: - Vei pregati documentele de transport, atat interne cat si externe. - Vei pregati facturile si trimiterea acestora. - Vei inregistra scriptic materiile prime și verifica inventarul cu dovezi faptice. - Vei procesa documente: receptii, bonuri de consum, fise de magazie. - Vei intocmi si depune declaratia INTRASTAT. - Vei arhiva documente de intrare si iesire a materiilor prime si produselor finite. - Te vei ocupa de evidenta facturilor chitantelor bonurilor fiscale ordinelor de plata. - Te vei ocupa de operarea tranzactiilor bancare si evidenta acestora. - Te vei ocupa de operarea in Registrul de casa
S.​C.​ TRICO POINT S.​R.​L.​

Operator Amanet Si Schimb Valutar Targoviste


Descriere Vrei o schimbare in cariera sau esti in cautarea unui loc de munca? Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange! Asteptam cv-ul tau pe adresa noastra de email sau depune-l in agentie. Ai nevoie doar de: - studii superioare; - cunostinte de operare calculator; - disponibilitate de a participa la cursul initial de pregatire in Baia Mare, judetul Maramures (costuri suportate de catre companie); In cadrul companiei vei fi apreciat si vei beneficia de: - contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga; - perioada de formare la angajare si training-uri periodice in domeniu; - salariu + tichete de masa pentru fiecare zi lucratoare din luna (valoarea unui tichet de masa este de 40 lei); - spor anual de vechime in cadrul companiei; - prima de Paste, Craciun si de 8 Martie; - preturi si comisioane speciale la serviciile companiei; - concediu de odihna suplimentar in functie de vechimea in companie; - prima de recomandare daca iti aduci prietenii in echipa; - bonusari per
SC BESTUS SRL

Ne Mărim Echipa Pentru Noua Locație Din Târgoviște!!!


ANGAJĂM: -BUCĂTAR; - OSPĂTAR; - BARMAN; BENEFICII EXTRA SALARIALE, SALARIU MOTIVANT.
AMINTIRI DIN BUCĂTĂRIE

Angajez Tamplar


Atelier de mobila din Parc Industrial Priboiu,Branesti ( 20km de Targoviste) vrem sa ne marim echipa cu un tamplar serios si disponibil dar si o persoana care nu cunoaste bine aceasta meserie dar caruia ii place si este dornica sa o invete.
Sanmob Design Branesti

Angajam Croitor,​ Talpuitor Si Cusator Fete Incaltaminte


Firma producatoare de incaltaminte ANGAJEAZA in Targoviste: - TALPUITOR, CROITOR SI CUSATOR FETE INCALTAMINTE CERINTE: - EXPERIENTA - seriozitate - responsabilitate - atentie sporita OFERIM: - Transport decontat de companie - Program de lucru de 8 ore - NU se lucreaza in weekenduri.
Eldur Prod SRl

Angajam Agenti Vanzari D2d In Locatia Din Targoviste


DESCRIERE NextGen Communications isi doreste un coleg/a nou/a in echipa noastra - Agenti Vanzari D2D! Responsabilităţile importante: Contactarea potenţialilor clienţi ai companiei; Raportarea zilnică a rezultatelor obţinute; Îndeplinirea targetului lunar de vânzări; Promovarea imaginii şi prezentarea companiei în conformitate cu cerinţele şi standardele acesteia. Profilul candidatului: Foarte bune abilităţi de comunicare, orientare către client; Fără limită de vârstă! Oferta (bonusuri, beneficii): Recompensă financiară: salariu, bonuri de masă, comision si bonus din vânzări; Bonus vechime. Posibilitatea de promovare; Training pentru dezvoltarea abilitaţilor de vânzare şi negociere; Program flexibil; Mediu de lucru dinamic şi antrenant; Te asteptam in echipa noastra !
NextGen Communications

Angajam Inspector Conformitate


BANCA COOPERATISTA MIHAI VITEAZUL TARGOVISTE angajeaza INSPECTOR CONFORMITATE la SEDIUL CENTRAL DIN TARGOVISTE. Conditii: - studii superioare economice, juridice, administrative; - vechime in domeniu : experienta 5 ani în ultimii 7 ani, dobândită în cadrul instituțiilor de credit sau al altor instituții financiare supuse supravegherii autorităților competente; - cunostinte operare PC; - carnet de conducere cat. B; - domiciliul resedinta: Targoviste sau localitatile invecinate; CV-urile se depun la sediul central din Targoviste, C. Campulung, nr. 7, sau pe email pana la data de 31.03.2024. Relatii suplimentare la sediul unitatii.
Banca Cooperatista Mihai Viteazul Targoviste

Angajam Buldoexcavatorist


ANAGAJAM BULDOEXCAVATORIST IN ZONA MORENI DAMBOVITA SI IMPREJURIMI Firma activeaza in domeniul constructilor de drumuri PROGRAM FULL TIME SALARIU ATRACTIV PENTRU MAI MULTE DETALII SUNA TI LA NR UL AFISAT
Sc DRUPAS CONSTRUCTII SRL

Angajam Mecanic Camioane


Angajam mecanic camioane cu experienta Service camioane si semiremorci in Targoviste , isi mareste echipa la NOUL SEDIU , dotat la standarde internationale, de ultima generatie in ce priveste diagnosticarea, repararea autovehiculelor comerciale si a semiremorcilor. Conditii de lucru exceptionale Cerinte: experienta in domeniu, seriozitate. Oferim: Loc de munca sigur pe perioada nedeterminata, seriozitate.
.​

Consultant De Credite


Angajez consultant de credite in conditii avantajoase Training gratuit Full time sau part time Bonusuri in functie de performanta Posibilitati de promovare Cautam o persoana dedicata acestei ramuri, perseverenta, dornica de dezvoltarea personala si profesionala. De preferat cu experienta in domeniul financiar-bancar sau non-bancar. Asteptam cu interes CV-ul dvs prin intermediul mesageriei.
flx

Inchiriez Post Manichiura Pedichiura


închiriez post pentru manichiură pedichiura ! Salonul este situat în Târgoviște , str 9 mai , mc 9 ( vizavi de restaurantul Toscany ) P.S doresc seriozitate!!
salon infrumusetare

Angajez îngrijitor Cai


Angajez îngrijitor cai de sport. Oferim cazare cu toate utilitățile.
Club sportiv Carisma

Menaj ,​bone,​ îngrijire


Servicii profesionale de îngrijire, bătrâni bone,menajere. Agenție fara comision, recrutează și selectează personal in domeniul de îngrijire,bone menajere Va oferim seriozitate și suport pe toată perioada contractului..
Sc Ella SRL

Broker Credite!


Simti ca depui pra mult efort la locul actual de munca si nu esti suficient de apreciat?Echipa Mc ideal cauta noi colaboratori.Ne poti contacta la nr-ul de mai jos sau ne poti lasa un mesaj si te contactam noi.Nr.contact:
MC IDEAL

Angajez îngrijitor Cai De Sport.​


Club sportiv angajam îngrijitor cai. Oferim cazare cu toate utilitățile, camera baie dus ,bucătărie utilata.
Club sportiv Carisma

Ingrijire Batrani Italia Perioade Lungi Sau Inlocuiri


Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.
Asociatia InsiemeAte
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 256 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.