Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

557 Locuri de Munca in Dolj - Joburi in Dolj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

557 Locuri de Munca in Dolj - Joburi in Dolj

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Consilier Vanzari In Showroom De Decoratiuni Interioare


Angajam: - Ce iti oferim: -Contract de munca -Pachet salarial atractiv -Mediu de lucru placut si dinamic -Training Postul are disponibilitate imediata!!!
Sc Regal Home Ama Decor srl

Sc Constructii Craiova Angajeaza Muncitori Calificati Si Necalificati


Construire case la rosu in Dolj si in imprejurimi. Conditii de lucru avantajoase, Numar telefon . Va rog sa ma contactati doar telefonic si sa nu trimiteti mesaje pe publi24.
.​

Posturi Frizerie Si Coafura


Salonul se află in Craiovita Nouă,zona Bigul Nou! Se inchiriează posturi frizerie barber si posturi coafură! Salonul beneficiaza de centrala propie si aer conditionat, curat,modern,colegi prietenosi,ambient placut!Mai multe detalii la telefon
PFA

Angajam Sudori Mig-mag - Craiova


GFT Craiova - firma germana angajeaza pentru sediul din Craiova, Sudori MIG-MAG pentru construcții din tablă și țevi! Beneficii: Scolarizare platita; Salariu fix in functie de nivelul de pregatire + bonus de performanta; Bonuri de masa; Decontare transport; Prima acordata, pentru fiecare nou angajat adus in companie; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Program de lucru: 7:00-15:30; Un loc de muncă stabil în cadrul unei companii cu o reputație excelentă față de clienții săi din Germania, America și Japonia. Pentru acest post sunt necesare: Aptitudini de bază, precum și experiență practică anterioară constituie avantaj; Autocontrol și diligență la locul de muncă.
GFT CRAIOVA

Angajari Sudori,​ Lacatusi,​ Vopsitori,​ Trtamentisti,​ Sablatori,​ Inclusiv Pentru Formare


SC POPECI UTILAJ GREU SA Craiova angajeaza: -inginer mecanic - pentru formare proiectare tehnologica sudura (inclusiv nou absolventi Facultatea de Mecanica) -macaragii, cat. C sau E -sudori electrici - salariu negociabil + bonuri masa 30 lei zi + prima transport pentru cei care fac naveta de la mai mult de 25 km -lacatusi mecanici contructii metalice - salariu negociabil + bonuri masa 30 lei zi + prima transport pentru cei care fac naveta de la mai mult de 25 km -vopsitori industriali; -ctc-ist ,profil mecanic, minimum scoala profesionala domeniul mecanic, inspectie vizuala si dimensionala -operator Messer,debitare oxigaz -operatori pe masini-unelte cu comanda numerica -electricieni Incheiem contract de munca pe perioada nedeterminata, pachet salarial deosebit; tel
SC POPECI UTILAJ GREU

Angajez șofer.​


Angajez șofer de preferat cat B+E (e bun si B), pentru Europa. Masina 6+1 locuri.
Sc Maritrans S.​R.​L

Se Cauta Personal,​


Se cauta personal fata sau baiat Salariu bun sa nu zicem atractiv Jobul ESTE. IN orasul SEGARCEA JUDETUL DOLJ ESTE Vorba DE UN BAR CARE ARE SI CASA DE PARIURI pentru mai multe detalii vorbim in privat
LA BURTICA CATALIN

Caut Cioban Capre Si Oi


caut cioban la oi și capre , accept și bărbat cu femeie
stana

Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar Salariu 2700.​00 Lei


Angajez vanzatoare magazin alimentar Craiovita noua, str. George Enescu n.79, salariu 2700. Program de lugru 05:00- 01:00 sa lucrez in ture.
Monte Somma srl

Manpower Angajeaza Operatori Productie


Manpower angajeaza operator productie pentru clientul nostru, un angajator din industria automotive din Craiova Beneficii: Salariu 3300 brut Tichete de masa de 20 de lei pe zi lucrata 400 de lei decont de transport NECESAR PERMIS DE CONDUCERE Pentru mai multe detalii apelati la numarul de telefon.
Manpower Timioara

Inginer Proiectant Mecanic Cunoscator Fea Caut Job In Craiova


Inginer Creo PTC si FEA caut job in Craiova. Aplicatii FEA: Creo Simulate, Creo Live Simulation, SolidWorks Simulation, Onscale.
EMILIAN POPA

Angajez Muncitori In Construcții Salariu Atractiv


Angajez muncitori in construcții salariul de la 3 500-'4000 lei
Sc Viltib

Caut Bona Menajera


Buna ziua! Cautam o doamna in casa, blanda si rabdatoare ca un membru al familiei pentru a ne ajuta la cele necesare. Ar fi bine sa aiba permis. Poate fi si domnisoara necasatorita. Varsta intre 25 si 55 ani. Cerintele sunt urmatoarele jumate din program este sa se ocupe cu copiii(baiat de 5 ani merge la gradinita, fetita de 1,4 ani). In restul timpului sa faca o ordine,o curatenie in casa ajutat la gatit. Sa vina 8 ore pe zi. Fetita sta si cu mama si cu bunica, de aceea nu se cere continuu sa se stea numai cu ea. Este nevoie sa duca si sa ia baiatul de la gradinita. Salariul se discuta in privat. Zona Craiovita. Rog si ofer seriozitate!
Regim intern,​ familie

Manpower Angajeaza Operatori Productie


Manpower angajeaza operator productie pentru clientul nostru, un angajator din industria automotive. Beneficii: Salariu 3300 brut Tichete de masa de 20 de lei pe zi lucrata 400 de lei decont de transport NECESAR PERMIS DE CONDUCERE Pentru mai multe detalii apelati la numarul de telefon.
Manpower Timioara

Angajez Mecanic Auto


Sarcinile postului: Intampinare clienti; Efectueaza inspectii tehnice, constatari mecanice; Scrie devizul de piese si ore manopera; Efectueaza servicii de reparatie conform devizului; Efectueaza probe de drum. Ne intereseaza amabilitatea, buna crestere, loialitatea, puntualitatea si dorinta de a satisface nevoile clientilor in cel mai profesional mod cu putinta. Programul de lucru: L-J 08:00 - 17:30; V 08:00-15.00 S-D inchis. Adresa sediului: Calea Severinului 56A(punct de reper Marlorex). Detaliile legate de conditiile de lucru se expun in cadrul interviului.
Ion Service

Angajez Brutari Si Patiseri


Brutarie artizanala angajeza brutari și patiseri cu experienta. Locație: Brazda Lui Novac
adelinas Bakery

Angajez La Spălătorie Auto


Angajez băieți și fete la spălătorie auto în Craiova .(chiar și fără experienta ) salariu negociabil +CM+bonusuri zilnice . .Tel ***** .
All

Angajez Contabil Cu Experienta


Firma de contabilitate angajeaza contabil licentiat cu experienta. Biroul se afla in zona Institut-Calea Bucuresti CV la adresa de e-mai: Contact
SC

Angajez Bucatar,​ Ajutor De Bucatar Si Ospatar


Angajam bucatar, ospatar, si ajutor de bucatar cu experienta in restaurant ,in Bradesti, dolj, ( Popasul lui Radu SRL ) pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr de tel .
POPASUL LUI Radu srl

Reprezentanță Auto Angajează Pregatitor Vopsitor Cu Experiență


Reprezentanță Auto angajează pregatitor vopsitor cu experiență minim 6 luni. Program: L - V: 09.00 - 17.30 cu 30min pauza de masa In weekend si in zilele de sarbatoare nu se lucreaza! Salariu motivant cu crestere în funcție de experiență, bonuri de masă, asigurare medicală privată. Vă putem oferi mai multe informații telefonic.
Simode Impex SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 557 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.