Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

15 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

15 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Camerista Hotel 4*


Camerista hotel la SC International SA Cautam colegi dedicati, pasionati, cu experienta- CAMERISTA HOTEL Oferim: - salariu atractiv - lucru in echipa - program flexibil - mediu placut de lucru
INTERNATIONAL SA

Femeie De Serviciu


-domiciliul stabil în municipiul Ploieşti; - persoană organizată, politicoasă, discretă și de încredere; - cunoștințe de bază despre curățare și despre produse de întreținere, siguranță și de igienă; - disponibilitate la program individualizat de muncă.
SC CALLIOPE SRL

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Angajam Camerista Hotel


Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si in alte zone din hotel, destinate oaspetilor.
SC INTERNATIONAL SA

Angajăm Menajera


Căutăm o fată care să ne ajute cu curățenia pentru o vilă de 5 camere din Predeal

Menajera Ploiești


Lucrez, în menaj, 2 zile din Saptamana, marți sau joi, plata la sfârșitul programului,.. Preț, 150 - 200.. ,ÎN Păulești sau Ploiești., de la 9:00-16:00
Casnica

Angajam Receptioner(a),​ Camerista,​ Lucrator Bucatarie


Hotel 4* Sinaia angajeaza receptioner (a), camerista si lucrator in bucatarie.
Hotel Boutique

Angajez Menajera-bona


Caut menajera pentru intretinere casa in Ghighiu, cu varsta cuprinsa intre 35-55 ani, fara probleme de sanatate, si dispusa sa lucreze ore suplimentare atunci cand este nevoie (inclusiv in weekend). Cerinte: Intretinut curatenia si ordinea in casa Calcat rufe Supravegheat copil 1 an (cu mentiunea ca un parinte este in permanenta acasa) Program: L-V 8h zi de la 9:00 la 17:00 Bonusuri la zile de nastere Paste Craciun Masa inclusa Preferabil nefumatoare. Salariu: 2500 Ron. Posibilitate de ore suplimentare platite extra. Rog seriozitate! Numai femei!
barbu

Om Curatenie Casa Curte


Sinaia ,caut bărbat,fără obligații,pt curățenie casa,interior ext,activități ușoare ,cate 4ore zi sau 8 ore la 2 zile,de luni până vineri inclusiv,persoana sa fie,situatie precară,sau suferă singurătate.Exvlus ,tineri fara rost ,bărbați cu vicii agresive( fumat,băutură ) sa fie in limite normale aceste vicii.Ofer,in schimbul acestor activitati cazare gratuit in garsoniera vila,bani pt 3 mese pe zi,bănuți pt buzunar.nu ofer salariu luna.
cucu

Ajutor Curatenie Ocazional


Firma de curatenie cauta 2 femei pentru pentru ajutor echipa ocazional in Ploiesti. Cautam persoană serioasă, responsabila si punctuala. Experiența pe un post similar reprezinta un avantaj. Probă plătită intre 50-100lei in funcție de randament iar dacă vom colabora evident plata zilnică va crește.
Albul

Firma De Curățenie,​ Angajez Doamna Pensionara


firma de curățenie, angajez doamna pensioanara
cristibarber

Opus Villa Sinaia Angajeaza Camerista


Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si in alte zone din hotel, destinate oaspetilor. Sarcini: -sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; -sa curete si sa dezinfecteze baile; -sa schimbe asternuturile in camere; -sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare; -sa furnizeze mancare si bauturi incluse in serviciile hotelului; -sa faca alte eventuale servicii oferite de hotel oaspetilor. Responsabilitatile postului: In raport cu aparatura si materialele utilizate: aspiratoare, maturi mecanice, stergatoare de praf, prosoape, detergenti etc.
Opus Villa

Menaj


Fac curățenie sau calc rufe la famili serioase experienta în domeniu
Persoana fizică

Media netă estimată pe baza celor 19 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Menaj


doamna 43 ani fac curățenie sau calc rufe la famili serioase experiență în domeniu
persoana fizică

Media netă estimată pe baza celor 19 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Menaj


doamna 48 ani fac curățenie la famili serioase experiență în domeniu
persoana fizică

Media netă estimată pe baza celor 19 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Colega.​ Camerista


Ne mărim echipa! Dacă ești responsabila, serioasa, dornica de a învăța, și mai ales pregătită să faci parte din echipa noastră, te așteptăm la noi! Suntem o pensiune drăguță, primitoare, cu o echipă călduroasă, vino sa ni te alături. Ne găsești la numerele de telefon : și . Te așteptăm!
Montebello
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 15 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.