Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

128 Locuri de Munca in Gorj - Joburi in Gorj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

128 Locuri de Munca in Gorj - Joburi in Gorj

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Muncitori în Construcții


Angajez muncitori în construcții Târgu Jiu salariul de la 4000 la 6000 mai multe detalii la tel
BELCONSTRUCT SRL

S.​c.​ Unic Distribuitor Al Produselor Pepsi Si Lays Angajeaza (manipulant,​ Sofer Cat B Si C)


SC Luzan Distribution SRL, unic distribuitor al produselor Pepsi si Lays angajeaza: -manipulant - 2 posturi; -sofer cat B - 3 posturi; (detinere permis conducere- minim un an) -sofer cat C - 1 post. Distributia se face pe raza judetului Gorj. Beneficii: cadru de munca legal, bonuri de masa, bonus de performanta. Experienta in distributie constitue un avantaj. Program de lucru: 5 zile pe saptamana. Adresa: str. Narciselor, nr 102 G, Tg Jiu Persoana de contact: Octavian Tel - LUNI-VINERI 09-16.30 CV-urile se primesc pe adresa:
SC LUZAN DISTRIBUTION SRL

Angajam Muncitori În ConstrucȚii


Angajez muncitori cu calificare sau fără, în construcții ,pentru lucrări interioare și exterioare, in Târgu Jiu.Pentru mai mult detalii va rog sa ma sunați la tel.
S.​C L.​C.​ SRL

Ravauto Color


SOCIETATE COMERCIALA FACE ANGAJĂRI PENTRU SERVICE AUTO RESPONSABIL COMANDA PIESE SI CONSTATARI DAUNE , PREGATITOR VOPSITOR AUTO TINICHIGIU AUTO , MECANIC AUTO. PENTRU RELATII SUNATI LA NR.TELEFON..
RAVAUTO COLOR

Angajam Personal Calificat Meseriasi In Domeniul Constructiilor


Angajam personal calificat meseriasi in domeniul constructiilor. Relatii la nr.
SC.​.​.​.​.​.​.​.​

Restaurant Face Angajări în Bucătărie și Soferi


Avem nevoie în echipa noastră de ajutor în bucătărie și distribuitori meniuri.
SC KRY MC EVENTS SRL

Angajam Lac.​mec Instalat.​ Electric.​ Sudori In Conditii De Deplasare In Tara In Special Bucuresti


Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Cazare de foarte buna calitate, Pensiuni, Motele, Apartamente singur in camera si bucatarii complet echipate - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, diverse alte confectii metalice, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti
SEDAN PROD SRL

Merchandiser Gorj


Candidatul ideal: -Minim 1 ani experiență în mercantizarea bunurilor alimentare; -Desfășurare activitate în magazinele top din comerțul tradițional (LKA) respectiv magazinele IKA; -Cunoașterea magazinelor din județele arondate; -Abilități d comunicare și lucru în echipa; -Atitudine proactivă și atenție la detalii; -Posesor carnet auto categoria B. Descrierea rolului: -Acoperă magazinele din comerțul tradițional respectiv IKA pe județele arondate cu focus pe magazinele din comerțul tradițional; -Asigură aprovizionarea permanentă a rafturilor cu toate produsele CIO existente în depozitul magazinului; -Asigură maximum de prezență, vizibilit te, imp ct și acc sibilitate p ntru toat produsele CIO; -Verifică termenele de valabilitate ale produselor și să le expune în funcție de termene (FIFO); -Controlează zilnic existența etichetelor de preț la raft pentru fiecare produs în parte; -Evaluează stocul și recomandă propunere de comandă pentru asigurare stoc optim (evitare situații OOS); -Inform
Compania Indiilor Orientale

Angajez Mecanic Auto


Angajez mecanic auto
Alldin Construct srl

Angajări Conducătorii Auto


Angajez șoferi categoria C E pentru comunitate, detalii la telefon
LOGISTIC SRL

Angajez Inginer Auto Sau șef Service


Service auto autorizat din Târgu Jiu angajează inginer auto sau persoană cu calificare de șef service
S.​C.​ MITNAT SERVICE S.​R.​L.​

Angajez Dspecer Comuntate


Buna ziua ! Societate comerciala angajeaza vorbitor de limba engleza, franceza, pentru functia de dispecer auto in domeniul transportului international. Salariu motivant ! Pentru mai multe informatii sunati, va rog, la Multumesc !
SC GINSOR SRL

Angajez învățătoare Târgu Jiu,​ Part-time,​ Program 6 Ore Zi


Caut învățătoare pentru efectuare teme și fișe suplimentare, nivel clasele 0 - III, lucru cu o grupă de 8 copii. Program de lucru: zilnic, de luni până vineri, de la 11.45 - 17.00 (Luni - Joi) și 11.00 - 17.00 (Vineri). Locație: Târgu Jiu, lângă Sc. Gim. Sf. Nicolae. Cerinte: - disponibilitate imediată; - Persoană entuziastă, dedicată, caldă, veselă, calmă, pasionată de interacțiunea cu copiii și de dezvoltarea acestora la întregul lor potențial, preocupată de dezvoltarea personală și profesională continuă; - Obligatoriu - absolvent al Liceului pedagogic, al Colegiului de Institutori sau al Facultății de Pedagogie pentru Învățământul Primar și Preșcolar; - Experiența de lucru în domeniu reprezintă un avantaj. Salariu: salariu motivant în conformitate cu experiența profesională. Pentru programare interviu sunați la nr. .
Centru de Meditatii

Angajam Operator Cnc


Rominox Metal Srl,cu sediul în Târgu-Jiu,str.Narciselor nr.14,angajeaza operator CNC. CV-urile se trimit pe adresa de mail sau se depun personal la sediul firmei.
ROMINOX METAL SRL

Angajez Patiser Doar Cu ExperienȚĂ!! Exclus Fără!!


Angajez PATISER DOAR CU EXPERIENȚĂ !!!EXCLUS FĂRĂ !!!Salariul motivant, condiții de munca la un standard ridicat, program flexibil.Rog sunați doar între orele 10-21! Mulțumesc!
WNP SRL

Angajam Sofer Cu Categoria D (cu Experienta)


Angajam sofer categoria d cu experienta, pe ruta Drobeta-Timisoara, curse interjudetene. Salarizarea in functie de implicare. Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactatii.
DROBETA

Angajez Personal Coafor Frizerie In Tg-jiu.​ Inchiriez Punct De Lucru Coafura Frizerie


Societate comerciala cu profil infrumusetare, angajaza pe perioada nedeterminata personal cu experienta pentru coafura frizerie sau inchiriaza punctul de lucru. Locatia este situata in Targu Jiu, b-dul Republicii. zero sapte sase sase patru sapte patru opt opt doi.
SC SALON IL SRL

Societate Comerciala Angajeaza


SOCIETATE COMERCIALA DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR ANGAJEAZA: - FERARI - DULGHERI - ZIDARI - SEF DE ECHIPA - MAISTRU CONSTRUCTOR - INGINER.
SC HEVATEX COM SRL

Îngrijire Bătrâni


Caut femeie care sa aibă grija de doi batrani,în localitatea Târgu Cărbunești județ Gorj.
Persoana fizica

Angajăm Ospatar Cu Experiență


Daca ești in cautarea unui loc de munca și ai experință in HORECA ( ospatar) atunci alătura-te echipei noastre . Oferim salariu de baza atractiv cu posibilitate de marire in functie de calificare și cunoștiințe . Apeleaza-ne la nr de tel din anunt sau poti venii in locatia noastra din Tg-Cărbunești , Bistro by Select , vis-a-vis de spital.
Bistro by Select
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 128 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.