Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

128 Locuri de Munca in Gorj - Joburi in Gorj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

128 Locuri de Munca in Gorj - Joburi in Gorj

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Pentru Spalatorie Auto


Angajam personal pentru spalatorie auto . Salariu motivant , cadru de munca legal ! oferim si cerem seriozitate !
Hohserv Auto SRL

Angajez Operator Platformă Omv


Societate comercială cu sediul în Tg.-Jiu angajează: Operator platformă benzinării OMV-Petrom Se lucrează în ture de zi și de noapte. Se cere seriozitate, disponibilitate de lucru în echipă. Se oferă: - salariul peste 3.000 lei net lună ; - bonuri de masă; - bonusuri lunare anuale de performanță implicare; - cadru legal de muncă; - echipament lucru; - analize medicale - colectiv de muncă deosebit. CV-urile se depun în stația OMV, Str. Victoriei, nr. 192..
GG IMPEX

Locuri De Munca Vacante


SC WINDSOR SERVICES SRL DORIM SA ANGAJAM 2 PERSOANE.
SC WINDSOR SEVICES SRL

Angajez Personal


Angajez personal curățenie , de preferinta femei.Relatii la telefon.
Help Multiservice

Nou !angajam 30 Muncitori Calificati Si Necalificati


Angajam persoane pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest. Oferim cazare, salariu atractiv si alte bonusuri. Tel. sau
Schelă G3

Angajez Instalatori Cu Experienta


Firma in domeniul instalațiilor termice ,cu lucrări industriale pe raza județului Gorj și în tara,angajează instalatori cu experiență Se oferă: -program de lucru 8 ore. - mașina de serviciu. - plata orelor suplimentare. - diurna la deplasari -cadru de munca legal. - salariu atractiv.
sc Termoplu Srl

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Targu Jiu


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Reprezentant Vanzari


Pentru partenerul nostru german cu filială în România, recrutăm reprezentant vânzări în domeniul sculelor electrice și accesoriilor aferente, pentru zona de vest, sud-vest a României. Responsabilități: Administrarea rețelei de distribuție deja existentă și mărirea acesteia; Focusat către rezultatele transmise pe termen mediu; Prezentări practice cu produsele la clienții finali; Training către distribuitori cu produsele noi apaărute; Promovarea brandului; Raportare săptămânală a activității din teren. Cerințe: Studii superioare Engleză, opțional germană Abilități de comunicare și negociere Abilități tehnice de folosire a sculelor electrice Categoria B Minim 3 ani în domeniul industrial Disponibilitate la deplasări Beneficii: Salariu motivant Bonus cantitativ Bonus calitativ Pachet complet Asigurare de viata, medicala si pensie privata NN
Jobdistrict

Media netă estimată pe baza celor 2995 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Tsc Roll Containers Srl


TSC ROLL CONTAINERS S.R.L. angajeaza pentru punctul de lucru din Targu Jiu 1 post Operator la masini-unelte cu comanda numerica Cod COR 722323 si 2 posturi Sudor Cod COR 721208 CV-urile se depun pana la data de 28.03.2024, iar interviul selectia va avea loc in data de 29.03.2024 ora 10:00. Relatii pentru depunerea CV-urilor informatii despre selectie la telefon:
TSC ROLL CONTAINERS S.​R.​L.​

Cautam Coleg Broker De Asigurari


Oportunitate de Angajare: Broker de Asigurări la Destine Holding Alătură-te echipei noastre dinamică și ambitioasă în calitate de broker de asigurări la Destine BROKER! Suntem în căutarea unor colaboratori pasionați și dornici să ofere servicii de încredere și soluții adaptate în domeniul asigurărilor. Despre Noi: Firma Destine este o companie de brokeraj cu o reputație solidă și o experiență vastă în industria asigurărilor. Ne angajăm să oferim clienților noștri o gamă completă de produse de asigurare, inclusiv asigurare auto, asigurare de viață, asigurare de imobil, asigurare de credit și asigurare de vacanță. Avem un portofoliu diversificat de clienți și suntem dedicați să le oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Cerințe de Angajare: Finalizarea minimă a studiilor de 12 clase Diplomă de bacalaureat Capacitatea de a lucra atât part-time, cât și full-time Angajamentul personal față de dezvoltarea continuă și dedicarea față de clienți Beneficii: Oportunități de creștere și avans
DESTINE

Caut Femeie Ingrijire Batrana


Caut femeie interna ingrijire batrana la Sacelu, jud. Gorj. Batrana este la pat. Detalii la telefon .
Marcela

Angajez Supraveghetor Sala Jocuri


Angajez operator sala de jocuri. Mediu de lucru plăcut, program flexibil. Rog seriozitate!
Rinacar

Ingineri și Tehnicieni Service It


Angajam pentru punctul de lucru din Târgu Jiu, Gorj Ingineri și Tehnicieni de service in domeniul IT. Oferim salariu atractiv, bonuri de masă și alte beneficii care se discuta la interviu. Se solicită permis de conducere obligatoriu.
Printech Company

Angajez Femeie Pentru Curățenie La Pensiune Intârgu Jiu.​


Angajez femeie pentru curățenie la pensiune in Târgu Jiu,cu experiență în domeniu, cu vârsta peste 45 ani. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunați la tel.
Shams

Angajam Soferi Transport Persoane Cat.​ D


Livdandor Impex SRL angajeaza conducatori auto, transport persoane, intr-un cadru de munca legal cu urmatoarele conditii OBLIGATORII: - permis auto categ.D - atestat transport persoane - aviz medical valabil - aviz psihologic valabil - experienta constituie un avantaj CV- urile se depun la sediul societatii din Targu-Jiu, strada Termocentralei, nr.6 (langa restaurant Rebecca'') Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la tel. intre orele 08:00 - 16:00 (L-V)
LIVDANDOR

Angajez In Conditii Avantajoase Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice - Experienta Autocad


Firma specializata in servicii de proiectare angajeaza 2 ingineri cu specializare in profilul electric, cunoscatori cu experienta in proiectarea cu program AUTOCAD. Angajarea se face in conditii legale foarte avantajoase, pe perioada nedeterminata pana cel tarziu la data de 30 aprilie 2023. Salariul net va fi de minim 10.000 (zece mii) lei/luna, plus bonusuri substantiale in functie de performanta inregistrata.
COMDRAG SRL TG-JIU

Vulcanizator Auto


Angajam vulcanizator auto,cu experiența . Salariu atractiv, in funtie de experienta si implicare. Locatia este in Targu Jiu
Service roti

Angajam Personal Pentru Fast Food In Targu Jiu


Societatea comerciala angajeaza personal pentru Fast food. Cerinte: - persoana responsabila si disciplinata, - atitudine pozitiva, - adaptabila la cerintele specifice mediului de lucru. Oferim salariu motivant! Pentru mai multe relatii ne puteti gasi la punctul de lucru situat in Targu Jiu, Str. 22 Decembrie 1989 (fosta 8 Mai), nr. 7. Telefon: zerosaptedoiunu optpatruzero treinouazero (disponibil la rubrica contact).
TINAPAL SRL

Lacatus Mecanic


Cerinte - Nivel studii: medii (tehnice de specialitate mecanică); - Nivel experiență: 3-5 ani; - Atestări/certificări: atestat lăcătuș mecanic sau similar în domeniul mecanic; Abilități: responsabilitate, seriozitate, punctualitate, inițiativă; Responsabilitati: Realizarea lucrărilor mecanice și de lăcătușerie asupra echipamentelor și instalațiilor din aria de activitate; Realizarea lucrărilor de mentenanță preventivă a echipamentelor electromecanice; Demontarea, înlocuirea și remontarea echipamentelor; Verificarea și întreținerea echipamentelor și instalațiilor din aria de responsabilitate Beneficii: - venituri atractive; - conditii foarte bune de lucru; - loc de munca stabil; - oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare in cadrul firmei; - colectiv tanar, dinamic; - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. CV-le se pot trimite pe adresa de mail:
VARIANT AGRO SRL

Media netă estimată pe baza celor 136 de salarii introduse în Salario: 3350 RON/Luna

Angajam 2 Muncitori Constructii - Norvegia


Cerințe: Vopsit interioare si exterioare, Finisaje interioare; Constructii de terase din lemn; Masurarea si ridicarea de ziduri-compartimentare si pereti despartitori din lemn si gips carton; Efectuarea de reparatii din gips, tencuit interior si fatade izolatii termice; Montarea de pardoseli; Zidirea si tencuirea peretilor; Lucrari de gletuire (finisaje); Montare de terase; Condiții: Capacitate de organizare Seriozitate Spirit de echipă și analitic; Carnet de conducere cat. B. ( UN AVANTAJ) Disponibilitatea la deplasari in interes de serviciu Disponibil la program prelungit; Program de lucru: 8 ore, 5 zile pe săptămână Oferta noastra: - Pachet salarial atractiv SĂPTĂMÂNAL sau LUNAR: Salariu la săptămâna: 550-600 Euro pe săptămâna ( nu sunt incluse taxe catre statul Norvegian); Taxele le suportă firma. - Salariu la Luna: 2.400 -2.600 Euro pe luna (nu sunt incluse taxe catre statul Norvegian); Taxele le suportă firma. - Bonusuri; Contract de munca; Asigurari sociale si de munca; Cazare g
XL Bygging og Riving
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 128 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.