Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1725 Locuri de Munca Ingrijire Batrani la Domiciliu - Joburi Ingrijire Batrani la Domiciliu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1725 Locuri de Munca Ingrijire Batrani la Domiciliu - Joburi Ingrijire Batrani la Domiciliu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire Batrani la Domiciliu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire Batrani la Domiciliu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijitoare bătrâni la domiciliu (2 posturi) – Posturile vacante în administrația publică din România


Direcția de Asistență Socială Măcin, județul Tulcea Expiră in 1 zile, 1 ore LocatieTulcea NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractuală Direcția de Asistență Socială Măcin, județul Tulcea, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare bătrâni la domiciliu (2 posturi).Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limba română, scris ș
Locuri de munca la stat

Îngrijitor Batrâni La Domiciliu


Ocupatia: Îngrijitor Batrâni La Domiciliu,Angajator: Fundatia De Sprijin Comunitar,Experienta: Fără experienta (0 ani),Educatie: Gimnazial-scoala Generala,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Tamaşi
Fundatia De Sprijin Comunitar

Îngrijitor Batrâni La Domiciliu


Ocupatia: Îngrijitor Batrâni La Domiciliu,Angajator: Asociatia As 2001 Alba Iulia,Experienta: Fără experienta (0 ani),Educatie: Primar-fara Studii,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Alba Iulia
Asociatia As 2001 Alba Iulia

BONA cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam o BONA CU EXPERIENTA, serioasa, rabdatoare, atenta la nevoile celor doi copii in varsta de 2 ani si 8 luni, fetita si baietel. Programul de lucru: 13:00-19:00.Copii merg la gradinita pana la ora 16:00.
FURNICA ZILIERA

Personal curatenie pensiune Austria


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1500 până la 2000 EURO pe lună
Restaurant Steirereck GmbH angajeaza pentru pensiunea sa Wirtshaus Steirereck situata in Austria, Pogusch 21, 8625 Turnau Steiermark personal curatenie. Descrierea postuluiCuratenie in camerele de pensiune dupa plecarea clientilor, schimbarea lenjeriei etc. Cerințele postuluiSpirit de actiune dimamic Se oferaCazare si masa gratuit, 5zile /sapt, 2 zile libere Responsabilitățile postului Schimbare lenjerie in camere, curatenie in camere si in bucataria restaurantului lucrari curente de curatenie
Restaurant Steirereck GmbH

Doamnă internă - Bucatareasa - Bona - Menajera (2 saptamani pe luna)


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu Până la 5400 LEI pe lună
Familie compusa din 4 membri (2 copii si 2 adulti), copiii merg la scoala de la ora 7.00 pana la ora 16.30, parintii sunt la serviciu pana la 19, cauta gospodina in casa, doamna interna (camera si baie proprie). 2 sau 3 saptamani lucreaza si 2 saptamani este libera (pleaca acasa). Are atributii legate de menaj vila, gatit, spalat, pregatit copiii pentru scoala, pus-strans masa si calcat. NU doarme cu copiii decat in situatii extreme de boala.Disponibilitate pentru colaborare de minim 2 ani. Doamna trebuie sa fie in putere, blanda, educata, NEFUMATOARE, sanatoasa, cu bun simt, harnica. Va rugam sa tineti cont de cerintele de mai sus inainte de a ne contacta. Va multumim pentru intelegere. Oferim: cazare, masa, produse igiena personala, 1400 lei/ saptamana. Se poate cu carte de munca daca se scad darile din salariu.Disponibilitate imediata! Locatie in Buftea.Acceptam si colaborare cu agentii de recrutare.
S.C. LIFT KRAM S.R.L.

Personal curatenie


Companie verificată
Aplica rapid
Estimare   2111 RON/Luna
CASA S.A., parte a Grupului Evergent Investments S.A., angajeaza personal curatenie, pentru curatenie in sediu de birouri. Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana serioasa, ordonata, organizata si fara cazier. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Va rugam sa ne transmiteti CV-ul dvs prin intermediul platformei, pe email sau la registratura societatii. Nota: Numai candidatii care corespund profilului definit vor fi contactati pentru continuarea procesului de recrutare.Prin aplicarea pentru postul mentionat in prrezentul anunt, sunteti implicit de acord cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a potentialilor angajati.
CASA SA

Ingrijire batrani,​ Bucuresti


Companie verificată
Aplica rapid
Acceda - firma de plasare de forta de munca fara taxe de mediere va faciliteaza GRATUIT gasirea unui loc de munca in Bucuresti pentru ingrijire bolnavi / batrani la domiciliu. Cerinte:- experienta pe un post similar / inclinatie nativa pentru a lucra in domeniu- intelegatoare, cu rabdare- in putere, cu experienta de viata- curata- responsabila, de incredere Persoanele interesate sa lucreze in Bucuresti sunt rugate sa trimita CV.
SC Acceda Consulting SRL

Ingrijire persoana varstnica | Zona Titulescu


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 3500 LEI pe lună
Cautam ingrijitoare pentru o doamna varstnica cu Alzheimer, care merge cu cadrul, dar care are nevoie de un ajutor pt a se ridica in picioare, 95kg.Program orele 14 - 21, luni - vineri, sambata liber, duminica orele 10 - 17, zona Titulescu - Gara de Nord, salariu 3000 - 3500 lei / luna. Cerinte: persoana cu experienta, in putere, blanda, de incredere Detalii la numarul de telefon afisat. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidatiApelati cu incredere!
SC Acceda Consulting SRL

Ingrijire persoana varstnica,​ senila,​ intern | Colentina


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Cautam persoana care sa ingrijeasca o doamna varstnica care a facut un accident vascular cerebral, mobila, care vorbeste, dar care in urma accidentului a inceput sa aiba halucinatii, 60 kg. Zona Colentina. Program:intern, 2 weekend-uri libere / luna, salariu 3500 lei / lunasau1-2 saptamani intern / 1-2 saptamani liber, 1000 lei / saptamana, Cerinte: persoana responsabila, serioasa, in putere, cu experienta. Detalii la numarul de telefon afisat. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidatiApelati cu incredere!
SC Acceda Consulting SRL

Ingrijire persoana varstnica mobila,​ 8h /​zi | Metrou Nicolae Grigorescu


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 2501 LEI pe lună
Cautam ingrijitoare pentru o doamna varstnica care se deplaseaza cu bastonul, lucida, 92 ani.Program luni-vineri 8 h/zi, salariul de 2500 lei / luna, zona metrou Nicolae Grigorescu. Cerinte: experienta, persoana cu rabdare, in putere, care intentioneaza sa lucreze pe termen lung Detalii la numarul de telefon afisat. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidatiApelati cu incredere!
SC Acceda Consulting SRL

Ingrijitoare interna 1 sapt da /​ 1 nu


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1000 până la 1001 LEI pe săptămână
Cautam ingrijitoare pentru o persoana cu boala mintala, sectorul 2, 65 ani, care se deplaseaza cu sprijin, care nu trebuie contrazis.Program 1 - 2 saptamani intern / 1 - 2 saptamani liber Salariu 1000 lei saptamana. Cerinte:Experienta in domeniu, persoana serioasa, blanda, in putere Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, nu percepe si nu a perceput niciodata comisioane de la candidati.Apelati cu incredere!
SC Acceda Consulting SRL

Femeie de serviciu - fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1900 LEI pe lună
Angajam FEMEIE DE SERVICIU pentru fabrica din Buzau. Se cauta o persoana cu experienta, serioasa si muncitoare. Programul de lucru: luni- vineri 8h/zi. Se ofera: 1900 net + tichete masa.
FURNICA ZILIERA

Personal curatenie


Companie verificată
Aplica rapid
Estimare   2111 RON/Luna
Descrierea postului: Femeie de serviciu Cerințele postului: Domiciliul in orasul Brasov, minim 8 clase. Responsabilitățile postului: Titularul postului asigura curatenia si igiena pe scara blocurilor gestionate de angajator
SC ADEX PLUS SRL

Femeie De Serviciu,​ Personal Curatenie


Candidatul ideal Femeie de serviciu, personal curateniePersoana serioasa si harnica, responsabila, punctuala si bine organizata;Discretie, atentie la detalii;Aspect ingrijit.Bune abilitati de organizare eficienta a muncii;Descrierea jobului Femeie de serviciu, personal curatenieRealizarea curăţeniei zilnice într-o succesiune prestabilită în corelaţie cu tipul spaţiului de curăţat, natura suprafeţelor şi tipul murdăriei de înlăturat prin utilizarea unor scule şi utilaje diverse, adecvate metodei de curăţenie aplicate şi a unor proceduri specifice în funcţie de aderenţa murdăriei (măturare, aspirare - pentru murdării neaderente, spălare cu diverse soluţii - pentru murdării aderente);Colectarea, sortarea şi depozitarea gunoiului în spaţii special amenajate;Curăţarea tuturor obiectelor de mobilier şi a elementelor greu accesibile (diverse, rame, pervazuri,tocurile uşilor) din interiorul incintelor;dicate în: calitate, preț și timp.
UBITECH CONSTRUCŢII

Personal Curatenie


Estimare   2111 RON/Luna
Candidatul ideal Cautam persoane determinate, serioase, dinamice, active, atentie la detalii.Permisul de conducere nu e obligatoriu, dar constituie un avantaj.Descrierea jobului Angajam personal pentru curatenie apartamente in regim hotelier intr-un mediu de lucru foarte placut, cu colegi tineri si draguti :).Activitatea zilnica nu este grea, sunt sarcini zilnice ce tin de curatenie si aprovizionare: dat cu aspiratorul, sters cu mopul, sters geamuri, aruncat gunoiul, facut si aranjat paturi, schimbat prosoape si lenjerii , aprovizionare cu produse de consum (ceaiuri, cafea, apa, sampon, sapun, etc).Program de lucru de luni-vineri, 8 h
VIRTUAL IMOBILIARE

Personal Curatenie


Candidatul ideal Cautam o persoana serioasa si harnica pentru curatenia in regim hotelier, sa detina carnet de conducere(locatiile nu sunt fixe) sunt centrale si pe drumul de Poiana.Programul este de 4 zile cu 2 libere, de la 10 la 18.Detinerea masinii personale este un plus, se deconteaza separat benzina.Descrierea jobului Curatenia si verificarea ei de la o locatie la alta.
NEW CONCEPT OF RENTALS

Personal Curatenie


Candidatul ideal Sa fie constiincios, responsabil, sa aiba spiritul muncii.Descrierea jobului Desfasurarea activitatii se va face atat la sediul de birouri al firmei, cat si in alte locatii
ELNET INSTAL

Personal Curatenie /​ Femeie De Serviciu Sala Fitness


Candidatul ideal Persoana cu experienta in curatenie, harnica, atenta la detaliiDacă ești o persoana organizata, atenta la detalii, punctuală și muncitoare, te așteptăm în echipa noastră.Salariu atractiv, mediu de munca plăcut!Descrierea jobului Se lucrează în ture doua zile program urmate de doua zile libereDoua zile de la 06.00 la 18.00Doua zile libereActivitati specifice:- curatenia in spatiile repartizate- curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare cu materiale si ustensile specifice- aprovizionarea grupurilor sanitare cu materialele necesare- colectarea sacilor cu gunoi menajer si depozitare in locuri special amenajateOferim:- salariu corespunzator, contract de munca, abonament STB, uniforma de lucru-prime acordate pentru ocazii speciale (Craciun, Paști, 8 Martie)
CUBA FITNESS

Personal Curatenie


Estimare   2111 RON/Luna
Candidatul ideal Personal curatenie in Cluj-Napoca. Cautam persoane determinate, dinamice, active, cu atentie la detalii.Permisul de conducere nu e obligatoriu, dar constituie un avantaj.Descrierea jobului Dorim ca impreuna cu tine sa oferim:- servicii de curatenie de cea mai buna calitate pentru clienti casnici si societati comerciale- un mediu de lucru placut pentru toti colegii.Beneficii oferite: - salar atractiv 1600-2500 ron Net- bonusuri de performante- decontare transport- program flexibil
SAUBERSCHNEE S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1725 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.