Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

198 Locuri de Munca Medic Veterinar - Joburi Medic Veterinar

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

198 Locuri de Munca Medic Veterinar - Joburi Medic Veterinar

Cauta printr-o varietate mare de joburi Medic Veterinar si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal - Medic Veterinar practician sau Absolvent/a Facultate dе Medicina Veterinara cu atestat dе libera practica;- Persoana serioasa, harnica, cu cunostinte practice si teoretice dе medicina veterinara;- Capacitati dе comunicare si relationare cu clientii, colegii, partenerii firmei;- Persoana ordonata si organizata capabila sa lucreze in echipa;- Cunostinte operarare pe calculator si limbi straine.Descrierea jobului - capаcitаtеа dе а lucra intr-o еchipа tаnаrа;- cаpаcitаtea dе a diаgnosticа si prеscriе tratаmеntе corеspunzatoаrе;- mаnopera si intеrventii chirurgicalе;- sociаbil si comunicativ;- recomandаrе dе produse si vаnzarеa produselor de tip farmaceutic;- recomandarea de produse si vanzarea dietelor veterinare;- prezentarea clientilor serviciile oferite de clinica;- stabileste necesarul de medicamente, accesorii, consumabile si echipamente din clinica;- preia cazurile generale sau urgentele si le solutioneaza cu ajutorul asistentilor;- completarea registrelor;-experi
FULGVET
Candidatul ideal Medic veterinar proaspat absolvent ce va prelua rolul de asistent pana se va integra SAU medic veterinar cu experienta.Pentru postul de experienta cerintele sunt: experienta de minim 2-3 ani ca si medic principal pe o tura, de preferat o parte intr-o clinica veterinara mare. cunostinte de lucru cu echipamente de laborator (biochimie, hematologie) si despre produsele farmaceutice comune (locatia are si farmacie) cunostinte in lucrul cu PC-ul si de limba engleza nivel mediu disponibil la lucrul si in weekend (avantaj) chirurgie pe tesuturi moiDescrierea jobului Descriere job Medicul este responsabil de buna functionare si cresterea unuia din cabinetele veterinare ale Perfect Pet. Orarul cel mai comun este de approx 40h pe saptamana impartite in 4 sau 5 zile saptamanal, de cate 8 sau 9 h/zi. Prin rotatie se va lucra si in weekend (cu liberele aferente in timpul saptamanii) Activitatea este preponderent specifica celei de clinica: consultatii, analize, tratamente, mica chi
PERFECT PET
Candidatul ideal Studii superioare finalizate (Facultatea de Medicina Veterinara); Acuratete in prelucrarea si inregistrarea datelor; Cunoaștere bună a Microsoft Office (în special Excel); Abilitati de comunicare; Sociabil, organizat, dinamic.Descrierea jobului Capacitatea de a diagnostica si prescrie tratamente corespunzatoare; Manopera si interventii chirurgicale; Capacitatea de a examina pacientii; Capacitatea de a administra medicamente si vaccinuri, animalelor;
BANATFARMING
Candidatul ideal Punctualitate , seriozitate , profesionalism . Dragoste fata de animale , lucru in echipa , dorinta de perfectionare continuaDescrierea jobului Consultatii , tratamente , interventii chirurgicale , consiliere farmacie , vanzare medicamente farmaceutice , interpretare analize , stabilire protocol terapeutic. - Asistenta medicului curant in activitatea din cabinet si farmacie , cosmetica canina si felina , intretinerea curatenieiBeneficii: Salariu motivant in functie de activitatea prestata , plata orelor suplimentare , comision tuns / deplasari , program flexibil , desfasurarea activitatii intr-un mediu placut si interactiv .40 de ore pe saptamana1 weekend la 2 saptamani ( sambata 7 ore )
NOLAVET
Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 3500 până la 6000 LEI pe lună
Cabinet veterinar din Chiajna , Ilfov la 4 km de Militari Bucuresti . Cautam coleg/a pentru colaborare in desfasurarea activitatii de medic veterinar .Ce ne dorim : Diploma de medic veterinar si permis de libera practica Ambitie , dragoste fata de animale / empatie , buna comunicare Experienta nu este necesara ( putem invata impreuna ) Ce oferim :Salariu motivant ( se discuta in urma interviului ) Program flexibil Lucru intr-un mediu placut cu aparatura moderna. Pentru a ne cunoaste mai bine va rugam sa ne trimiteti cv.ul sau sa ne sunati Responsabilitățile postuluiLe discutam impreuna
Nolavet
Candidatul ideal Candidatul ideal este absolvent al Facultatii dе Medicina Veterinara, cu atestat dе libera practica. Dornic dе a-si exercita activitatea la nivel inalt, conform dotarii cabinetului. Dornic dе afirmare.Descrierea jobului Activitatе sanitаr-vеterinarа pe animаle mici, trаtаmеntе, intеrvеntii chirurgicalе, аnalize.Sаlаriu motivant, program 8 ore/zi, flеxibil.
TARRM
Candidatul ideal Absolvent Facultatea de Medicina VeterinaraDescrierea jobului Medic veterinar responsabil Farmacovigilenta echipamente si teste uz veterinar ,produse pentru bunastarea animalelorBeneficii : masina serviciu , salariu motivant , bonusuri
NOVA GROUP INVESTMENT
Candidatul ideal Licenta valida de medic veterinar.Vizare anuala a carnetului de medic.Descrierea jobului Nu cerem neapărat, dar este un avantaj dacă ai :Experienta in farmacie veterinara sau clinica veterinara.Cunoștințe solide operare PC.Cunoștințe in nutritie animala.Capacitate de servire si consiliere a clientilor.Disponibilitate la deplasări, în cazul în care va fi nevoie.Vino în echipa ZOOCENTER și îți oferim :Un loc de muncă stabil, în cadrul unei companii de încredere şi în plină expansiune.Vei face parte din echipa unei companii cu peste 15 ani de experiență.Un mediu de lucru plăcut, bine organizat, bazat pe proceduri de lucru transparente.Posibilitatea unei evoluții profesionale și de construire a unei cariere în domeniul vânzărilor.Salariu motivant și bonusuri în funcție de realizări, perfomanțe și evaluările periodice.Tichete de masă.
VABRO RETAIL
Candidatul ideal Avem nevoie de o persoana cu implicare maxima pentru:- supravegherea si trasarea de sarcini a personalului din subordine;- buna abilitate de lucru in echipa;- evidenta animale (intrari-iesiri) pentru operarea datelor in programele de specialitate- verificarea starii de sanatate a animalelor- pregatire in domeniul fermelor de bovine adulte (tehnician veterinar / medic veterinar)- tratamente + insamantare- furajarea, bunastarea animalelor, biosecuritate.Descrierea jobului Oferim :-salariu motivant;-locuinta de serviciu (daca este nevoie);-autoturism pentru naveta.Detalii extra la: 0727 311 649 - Iancu Eugenia.
AGROSEB
Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 3000 până la 3100 EURO pe lună
Se caută medic veterinar cu experiență pentru Republica Irlanda. Profil companie: achiziție de animale vii (bovine) pentru export Locație: Knockdrin, comitatul Westmeath, la 6km distanță de orașul Mullingar Salariu brut: 4160 Euro/lună ( aproximativ 3100 euro net pe lună)Timp de lucru: 40 de oră/săptămână Cerințe: - lb. engleză la nivel mediu/conversațional- documentele necesare conform pregătirii profesionale- experiență cu ferme de animale- carnet de conducere cat. B Se asigură cazare la început.
Tilla Connexion
Candidatul ideal MEDIC VETERINAR - Maxi Pet PloiestiDescrierea jobului MEDIC VETERINAR - Maxi Pet Ploiesti
Maxi Pet
Candidatul ideal Sinceritate si corectitudine. Disponibilitate la program prelungit si munca in mediu rural in gospodariile populatiei si ferme.Cunoasterea tehnicilor de insamintari artificiale la bovine este un avantaj.Descrierea jobului Prestari servicii veterinare pentru animale de renta si actiuni strategice in mediul rural tot ce tine de programul strategic.Beneficii pe masura realizarilor, perfectionarea si posibilitatea dezvoltarii aptitudinilor practice.
HOSVET
Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 0 până la 0 LEI pe lună
Cabinet veterinar Bucuresti sector 3, zona Trapezului, angajeaza medic veterinar cu experienta. Salariul si programul de lucru se discuta la interviu, in functie de aptitudini.
Sc Yoyo Physio Vet Srl
Candidatul ideal -capacitatea de a lucra intr-o echipa tanara.-capacitatea de a diagnostica si prescrie tratamente corespunzatoare.-sociabil si comunicativ.Descrierea jobului -recomandare de produse si vanzarea produselor de tip farmaceutic.-recomandarea de produse si vanzarea dietelor veterinare.-prezentarea clientilor serviciile oferite de clinica.-stabileste necesarul de medicamente, accesorii, consumabile si echipamente din clinica.-preia cazurile generale sau urgentele si le solutioneaza cu ajutorul asistentilor.Oferim:-program de lucru flexibil 7 h/zi si un weekend la 3 saptamani (3h/zi).-salariu atractiv, bonusuri in functie de realizari si prime de sarbatori.
GEMMA ANIMAL CARE
Candidatul ideal Alivet Farm, farmacie veterinara, angajeaza medic veterinar si tehnician veterinar.->Studii medical veterinare finalizate:medic veterinar, tehnician veterinar;->Abilitati de comunicare;->Abordare pozitivă și capacitatea de a lucra în echipa. Descrierea jobului ->Vanzarea produselor farmaceutice de uz veterinar, hrana, furaje, accesorii;->Eliberarea produselor farmaceutice de uz veterinar, conform legislatiei in vigoare;->Aprovizionarea si gestionarea produselor din stocul farmaciei.
ALIVET FARM
Candidatul ideal Candidatul Ideal* Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara - reprezinta avantaj* Experienta in domeniul vanzarilor farmaceutice - reprezinta avantaj* Persoana dinamica, punctuala, entuziasta, orientata catre rezultat, cu initiativa si care se adapteaza rapid la schimbari* Abilitati de comunicare, negociere,* Bune cunostinte de operare PC* Cunostinte de limba engleza* Permis de conducere categoria B (obligatoriu)Descrierea jobului Descrierea jobului* promovarea medicala* realizarea obiectivelor stabilite pentru vanzarea catre segmentele de clienti in zona alocata* stabilirea si mentinerea de bune relatii cu clientii* gestionarea, extinderea si vizitarea clientilor arondati* realizarea rapoartelor periodice* monitorizarea concurenteiBeneficii* pachet salarial corelat cu performanta* echipa tanara si dinamica* oportunitati reale de dezvoltare a carierei* autoturism de serviciu* telefon mobil
TUVET PHARM
Candidatul ideal Profilul candidatilor:-absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara-sociabil, organizat, dinamic-abilitati de comunicare si convingere-cunostinte de operare calculator-capacitate de a lucra in echipa si independentExperienta in domeniu constituie un avantaj.Descrierea jobului -vanzarea produselor farmaceutice precum si a produselor din pet shop: accesorii, jucarii si hrana-oferirea de informatii si explicatii privind produsele-evidenta necesarului de produse, efectuarea comenzilor, receptia marfii-mentinerea curateniei la locul de munca-depozitarea, manipularea si aranjarea produselor la raft
TOPVET FARM
Candidatul ideal Absolvent al facultății/colegiului de Medicină Veterinară;Permis de conducere categoria BExcelente abilitati de comunicare si negociereSociabil, convingator, organizatLimba englezaCunoștințe operare PC -Windows, MS OfficeDescrierea jobului Gestionarea unui portofoliu de clienti - farmacii veterinare, cabinete veterinare, pet-shop dintr-o zona bine delimitataPromovarea produselor companieiVanzarea produselor tinand cont de planul de vanzari agreatPropune planuri de acțiune în vederea creșterii vânzărilorMonitorizarea concurenteiIdentificarea oportunităților din piațăIntocmirea de rapoarte privind activitateaBeneficii:Pachet salarial atractiv bazat pe criterii de performanță (salariu fix + bonus procentual din vanzarile realizate);Mașină de serviciu, telefon, tableta etc.Program de lucru flexibil;Mediu de lucru dinamic care încurajează creativitatea
BIOVETI-FARM IMPEX
Candidatul ideal Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana sociabila, iubitoare de animăluțe, cu abilitați de comunicare, flexibilitate si aspect profesional. Program de lucru: 7h/zi si o medie de 160-164h/luna. Reprezintă un avantaj experiența într-un domeniu alături de un medic veterinar cu specializare: medicala, chirurgie, radiologie, ecografie, cardiologie, laborator, etc. Spirit de inițiativa, convingător si devotat muncii in echipa. Cunoștințe de lucru cu echipamente de laborator (biochimie, hematologie, electroliți etc) si despre produsele farmaceutice reprezintă un avantaj la angajare. Cunoștințe in lucrul cu PC-ul reprezintă un avantaj. Asistentul sau Tehnicianul veterinar v-a fi repartizat pe o tura alături de un medic veterinar într-una din clinicile veterinare Mobile Vet.Descrierea jobului Responsabilități: Capаcitаtеа de а lucra într-o echipă tânără. Sociabil si comunicativ. Recomandarea produselor de tip farmaceutic veterinare. Recomandarea de produse si vânzarea dietel
MOBILE VET
Candidatul ideal Esti o persoana energica, carismatica si iti plac animalele de companie? Te asteptam sa te alaturi echipei noastre, clinica cu program NON STOP , cautam: medic veterinar, asistent, tehnician veterinar.CANDIDATUL IDEAL:- Persoana serioasa, harnica, cu cunostinte practice si teoretice dе medicina veterinara;- Capacitati dе comunicare si relationare cu clientii si colegii;- Persoana ordonata si organizata capabila sa lucreze in echipa;- Cunostinte operare pe calculator si limbi straine nivel mediu;- Atentie la detalii, abilitati de planificare;- Disponibilitate de a lucra in ture si in weekend.Descrierea jobului RESPONSABILITATI:ASISTENT MEDICAL:- se asigura de intampinarea si indrumarea clientilor;- se asigura de asistarea medicului la efectuarea investigațiilor clinice și interclinice;- se asigura de administrarea tratamentelor indicate de medic;- se asigura de alegerea instrumentelor/materialelor necesare tratamentului;- asigura completarea documentelor de evidenta med
PET SHOP ANIMAVET
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 198 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.