Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

122 Locuri de Munca in Mehedinti - Joburi in Mehedinti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

122 Locuri de Munca in Mehedinti - Joburi in Mehedinti

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mehedinti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mehedinti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Lucrator Comercial


Angajam vanzatoare pentru magazin de haine in Orsova.Cautam persoana tanara disponibila pentru contract pe termen lung.CV-urile se depun in incinta magazinului,Str Eroilor 12A,vis a vis de Piata,in Severin pe strada Crisan 59 la sediul biroului Step Up inmatriculari.Asiguram transport pt persoanele din apropiere iar pentru persoanele din Severin si masina de servici.Posibilitatea de cresteri salariale dupa 6luni in functie de rezultate si perseverenta
STEP UP BOUTIQUE

Angajăm Personal


SC Bumerang 2002 SRL Angajăm personal în localitea Vânju Mare, pentru jocuri electronice (cu sau fără experiență) având vârsta cuprinsă între 20-55 ani. Relații la telefon sau la sediul firmei din Drobeta Turnu Severin, str. Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 68A (între Pensiunea Europa și Hotel Clipa).
SC BUMERANG2002 SRL

Angajez Bucătar


Pensiune angajează bucătar sau ajutor de bucătar, oferă cazare , masă și salariul motivat....
sc.​restaurant mirific srl

Dispecer Transport Marfa Intern


Angajez dispecer transport marfa pentru transport intern marfa 40 t Oferim: - Un mediu de lucru dinamic - Pachet salarial atractiv Cerinte: - Experienta in coordonare transport intern Ro - Excelente abilitati de comunicare - Abilitati avansate de organizare, prioritizare si management eficient al timpului
Danmar Speedtrans Srl

Angajam Ospatar Bucatar


Salut! Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și îți place să interacționezi cu oamenii, am o veste bună pentru tine! Restaurantul nostru este în căutarea unui ospătar talentat si a unui bucatar increzator pentru a se alătura echipei noastre. Daca ești pasionat de acest domeniu, te așteptăm să aplici! Detalii post: Poziție: Ospătar Bucatar Locație: Restaurantul nostru din Eselnita(inca nu are un nume, deci ai sansa sa il numesti chiar tu) Cerințe: Experiență în servirea clienților(recomandata, dar nu obligatorie) Abilități bune de comunicare Atitudine pozitivă și orientată către clienți Experienta in domeniu(Doar pentru bucatar) Beneficii: Mediu de lucru plăcut Oportunități de dezvoltare profesională + Multe altele pe care as vrea sa le discutam la interviu Dacă ești interesat sau cunoști pe cineva potrivit pentru această poziție, nu ezita să ne trimiți un mesaj sau sa ne contactezi la . Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!
Farfuria Dunareana

Angajez Camerista- Sezonier


Pensiunea Delfinul, Clisura Dunarii, Dubova,angajeaza camerista pe perioada de sezon Oferim: salariu atractiv, asiguram cazare si masa. Cerinte: seriozitate, disponibilitate de a lucra mai multe zile la locatie. Cu sau fara experienta.
Delfinul PROD COM SERV SRL

Angajez Mecanici Auto.​


Service auto autorizat RAR,angajaza mecanici si electricieni auto. Salarizare avantajoasa. Conditii de munca moderne. Relatii la tel.*****5 sau in strada Cicero nr.120.
cicero electroserv

Bucătar Firma De Catering


Suntem în căutarea unui bucătar pasionat și creativ pentru a se alătura echipei noastre dinamice de catering! Dacă îți place să gătești cu bucurie și să aduci zâmbete pe fețele oamenilor prin mâncarea delicioasă pe care o prepari, atunci ești persoana pe care o căutăm. Oferim un mediu de lucru relaxat, unde creativitatea și inovația sunt întotdeauna apreciate. Vino să împărtășești bucuria gătitului cu noi și să creștem împreună în această aventură culinară! Salariu 4500-5000 RON (NET in mana)
DTS International S.​R.​L.​

Angajez Montator De Mobila De Pal


Angajez asamblor de mobilier de PAL facut de fabrica. Plata la program de 8 ore sau la bucata
persoana fizica

Operator Call Center


Angajam operator call center Program de lucru 8h Posibilitatea de avansare Vacante interne si externe
Inovativ House System

Media netă estimată pe baza celor 916 de salarii introduse în Salario: 2900 RON/Luna

Manipulant Marfa


SC Fontegas Roccadaspide Italia SRL cu sediul in Simian, Mehedinti, angajeaza pe perioada nedeterminata Manipulant Marfa. Se ofera : - salariu atractiv - tichete masa in valoare de 30 lei zi C.V-urile se trimit la adresa de email:
Fontegas Roccadaspide Italia

Media netă estimată pe baza celor 522 de salarii introduse în Salario: 2700 RON/Luna

Lucrator Comercial


Angajez lucrator comercial(fata), varsta 20-27 ani,magazin accesorii GSM. Cv-ul se poate depune in punctele de lucru din Cora si Kaufland.
II POPESCU CLAUDIU

Media netă estimată pe baza celor 1476 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajez Manipulant Marfa Pentru Magazin De Mobila.​


Angajez muncitor incarcare - descarcare mobilier. Program de 8 ore.
p f

Angajez Montator (asamblor) Mobilier Gata Facut De Fabrici.​


Angajez asamblor mobilier din colete. Mobila vine la pachet gata facut de diverse fabrici. Pentru magazin de mobila. Plata la bucata sau la zi.
p f

Angajez Spalator Auto


Angajez spalator auto cu experienta
Recomex serv srl

Angajez Brutar


Societate comerciala angajez BRUTAR calificat sau fara calificare.
SC VALENTINO FRESH PAN SRL

Sofer Profesionist Transport Local.​


Angajez Sofer Profesionist . Cerinte: -Permis Conducere categoria C+E; -Aviz medical + psihologic valabil; - Minim 6 luni experienta ! Descrierea jobului Sofer Local pentru Pompa Beton, Bena,Truker, Beneficii: - Salariu In functie de realizari. Transport Asigurat! Ofer si cer seriozitate maxima !!!!
JACRAC TRANS SRL

Angajez șofer Taxi


Angajez șofer taxi Cu atestat.Mai multe detalii la telefon.
Khhgg

Caut Muncitori Necalificați La Pădure Străinătate


Caut persoana pentru munca la pădure în Franța Pentru mai multe detalii sunați la
Firma

Angajam Inginer Mecanic


SC CALIP ROMANIA SRL, cu punct de lucru Simian, Mehedinti angajeaza inginer mecanic. Conditii: cunoastere desen tehnic si programare CNC-uri, pachet office, notiuni de mecanica, strunjire, gaurire, filetare. Experienta este un avantaj dar se ofera training de 3 luni la fabrica noastra din Oradea. Pachet salarial motivant, bonuri de masa, prime sarbatori. Cei interesati pot trimite CV-ul pe adresa
SC CALIP ROMANIA SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 122 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.