Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

11 Locuri de Munca in Pecica - Joburi in Pecica

Filtre
Sortare
Departament
Companie

11 Locuri de Munca in Pecica - Joburi in Pecica

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Pecica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manpower angajeaza pentru o companie multinationala din parcul industrial de vest operator linie linie productie / operator depozit cu sau fara ISCIR. Se ofera : - salariu de incadrare 3400 lei - operator linie - salariul de incadrare 3850 lei - operator logistica - salariul de incadrare 4250 lei - stivuitorist - al 13-lea salariu - tichete de masă - 20 lei/zi lucrata - tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - transport asigurat gratuit din localitatea Arad si din localitatile : Seitin - Semlac - Pecica - bonus de performanță lunar in funcție de indicatorii din producție - posibilitate de dezvoltare profesionala - mediul de lucru foarte curat si placut. Pentru mai multe detalii ne poți contacta la numarul de telefon afisat in cadrul anuntului.
Manpower
S.C.Forest Champ SRL angajeaza operatori frize parchet ,barbati si femei. Posturile disponibile necesita seriozitate si atentie. Manipuleaza si aseaza frizele pe dimensiuni,pe palet. Contract de munca pe perioada nedeterminata,tichete de masa,asigurare medicala,salar atractiv. Program de lucru de 8 ore,de la 7-16,cu o pauza de 1 ora,activitatea se desfasoara la sediu firmei in orasul Pecica str.222 nr.51. Pentru informatii si programare la interviu,tel. .
SC FOREST CHAMP SRL
Angajăm conducător AUTO profesionist pentru transport mărfuri generale în regim INTERNAȚIONAL categoriile C, CE pentru punctul de lucru din Arad(Pecica)! Pentru mai multe informatii va rog sunati la numarul de telefon din anunt.
SC DUVENBECK LOGISTIK SRL
Angajam sofer cat. B pe o camioneta de 3.5 to . Se face o cursa pe saptamana Romania-Italia-Romania si se lucreaza in regim grupaj. Cautam doar persoane care au mai lucrat in regim grupaj si pe extern. Informatii la tel.
Sc Adriano Dawla Transporter Srl
Angajăm barman în orașul Pecica,experiența reprezintă un avantaj.Detalii la telefon.
SC Carmelino Srl Pecica
Angajăm vînzătoare la magazin alimentar,în orașul Pecica.Prezintă avantaj o minimă experiență în domeniu.Informații la telefon.
Sc Carmelino Srl
Angajez buldoexcavatorist
Q
Pentru o companie multinationala de renume din Arad din zona Parcul Industrial de Vest (domeniul automotive), Manpower ofera oportunitatea de angajare persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca stabil si de lunga durata pentru postul de operatori linie productie cu sau fara experienta. Oferim: salariul brut : 3400 lei spor de noapte : 25% bonus lunar de productie al 13-lea salariu tichete cadou acordate cu ocazia sarbatorilor tichete de masa in valoare de 20 lei / ziua lucratoare zi libera platita cu ocazia zilei de nastere transport asigurat gratuit din toate zonele localitatii Arad si pe ruta : Seitin - Semlac - Pecica activitatea este automatizata ceea ce presupune un efort fizic minim, intr-un mediu foarte curat si sigur Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numerele de telefon :
Manpower
SC ELLADRIA INTERNATIONA SRL, din Jud. ARAD angajeaza 10 persoane pe postul de " Muncitor necalificat la demolarea cladirilor ". Cerinte: studii generale si limba engleza. CV la adresa: simona @ workinro . ro , pana in data de 04 . 07 . 2022 . Concursul va avea loc in data de 04 . 07. 2022 ora 17:00
ELLADRIA INTERNATIONAL
Duvenbeck Logistik srl angajeaza conducător AUTO profesionist pe TANDEM pentru transport mărfuri generale în regim INTERNAȚIONAL categoriile C, CE pentru punctul de lucru din Arad(Pecica)! Pentru mai multe informatii va rog sunati la numarul de telefon din anunt.
Duvenbeck Logistik SRL
Angajăm soferi profesionisti cat. B, C, C+E pt transport marfa internațional (camioane mega, dube frig, sprinter) Cerinte : - Permis d conducere, atestat si card tahograf valabile - Experienta in conducerea autovehiculelor d transport marfuri intern si international Detalii la : sau
CDC TRANSPORT INNOVATIONS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 11 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.