Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca in Poiana Brasov - Joburi in Poiana Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca in Poiana Brasov - Joburi in Poiana Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Poiana Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Receptioner,​ospatar,​ Persoana Curatenie,​ Se Asigura Si Cazare


Hotel 4* din Poiana Brasov, angajeaza persoana la curatenie, receptioneri , ospatari cu minim de experienta, asiguram pe langa salariu si cazare si 3 mese pe zi, pot fi si pensionari, asteptam cv . multumim
hotel

Angajăm Camerista Cu Experiență Și Cunoștințe Preparare Mic Dejun


Angajăm cameristă cu EXPERIENȚĂ în domeniul hotelier și cunoștințe preparare mic dejun pentru vilă turistică în Poiana Brașov. Salariu atractiv. Oferim decont transport. Dacă sunteți o persoană serioasă, amabilă, responsabilă, care lucrează bine în echipă, vă invităm să depuneți CV ul. Pentru detalii sunați la .
Poiana Brasov

Angajam Cameristă Cu Experienta In Domeniul Hotelier Si Cunoștințe Mic Dejun


Angajăm cameristă cu experiență în domeniul hotelier și cunoștințe preparare mic dejun pentru vilă în Poiana Brașov. Cerințe: - politețe, seriozitate, discreție. Dacă sunteți o persoană responsabilă, atentă la detalii, sociabilă, care lucrează bine în echipă vă invităm să depuneți Cv-ul. Salariu atractiv. Pentru detalii sunați la .
Poiana Brasov

Angajam Part Time - Personal Pregatire Mic Dejun


Pensiune Poiana Brasov angajeaza part time personal pregatire mic dejun. Program de lucru 4 ore/zi, 5 zile /saptamana , salariu atractiv.
SC Porto Rafti SRL

Restaurant Poiana Brasov Angajam Spalator Vase,​ Bucatar Si Ajutor Bucatar


restaurant poiana brasov angajam spalator vase, bucatar, ajutor bucatar experienta constituie un avantaj masa si transport asigurat
SC BELVEDERE HORECA SRL

Pensiunea Poiana Cristian Angajeaza Camerista


Cautam colega la pensiunea Poiana Cristian situata la 2 km de Poiana Brasov. Beneficii: Salariu net: 2500 Ron/luna Transport decontat Uniforma Bonusuri Cerinte: Este nevoie de o persoana responsabila, implicata, dornica sa munceasca cu drag, tanara deoarece sunt scari de urcat, nu se necesita experienta, doar dorinta de a invata. Nu aplica daca nu doresti sa te implici, si daca nu iti plac detaliile. Incorporare imediata. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon: .
PENSIUNEA POIANA CRISTIAN
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.