Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

8 Locuri de Munca in Poiana Brasov - Joburi in Poiana Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

8 Locuri de Munca in Poiana Brasov - Joburi in Poiana Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Poiana Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Poiana Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cautam 2 Persoane Pt Food Truck Ajutor Bucatar.​


Perioada februarie martie cautam in Brasov (Poiana) 2 persoane ajutoare de nadejde in timpul saptamanii pt food truck. Harnice, curate , salariul este foarte motivant. Pentru detalii :
Vindem Ieftin Srl

Pensiunea Poiana Cristian Angajeaza Camerista


Cautam colega la pensiunea Poiana Cristian situata la 2 km de Poiana Brasov. Beneficii: Salariu net: 2500 Ron/luna Transport decontat Uniforma Bonusuri Cerinte: Este nevoie de o persoana responsabila, implicata, dornica sa munceasca cu drag, tanara deoarece sunt scari de urcat, nu se necesita experienta, doar dorinta de a invata. Nu aplica daca nu doresti sa te implici, si daca nu iti plac detaliile. Incorporare imediata. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon:
SC LADY AIKATERINE SRL

Pensiune Poiana Brasov Angajeaza Camerista


Pensiune 4 stele Poiana Brasov, 12 camere angajeaza camerista cu experienta, persoana sociala si corecta, dornica sa faca parte dintr-o echipa mica, dar puternica. Pachet slarial atractiv, prime sarbatori Pascal si Craciun, decontare transport Livada Postei - Poiana Brasov.
SC Porto Rafti SRL

Hotel Ruia- Poiana Brasov,​ Angajeaza Receptioner Hotel


Hotelul Ruia din Poiana Brasov, angajeaza receptioner hotel-full time. Conditii de angajare: - calificare pentru postul de receptioner hotel - cunoasterea unei limbi de circulatie internationala (nivel conversational) - experienta de minim un an pe un post similar Cunoasterea programului de gestiune hoteliera FIDELIO, constituie un avantaj. Se aigura conditii deosebite de munca si un salariu atractiv. Se asigura o masa/ zi. Se deconteaza abonamentul pe distanta Brasov- Poiana Brasov si retur. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel: sau prin e-mail:
STAR TURISM SRL

Pensiunea Poiana Brasov Angajeaza Camerista


Pensiune 4 stele, 12 camere, Poiana Brasov angajeaza camerista cu experienta, persoana sociabila, corecta si dornica de a face parte dintr-o echipa mica, dar puternica. Pachet salarial atractiv, decontare transport Livada Postei - Poiana Brasov, prime Sarbatori Pascale si Craciun.
SC Porto Rafti SRL

Angajam Ajutor Ospatar,​ Ajutor Bar,​ Bucatar Cu Experienta


Program de lucru 2 zile cu 2 zile libere Transport, pranz si cina incluse.
coliba haiducilor

Pensiunea Poiana Cristian Angajeaza Camerista


Cautam colega la pensiunea Poiana Cristian situata la 2 km de Poiana Brasov. Beneficii: Salariu net: 2500 Ron/luna Transport decontat Uniforma Bonusuri Cerinte: Este nevoie de o persoana responsabila, implicata, dornica sa munceasca cu drag, tanara deoarece sunt scari de urcat, nu se necesita experienta, doar dorinta de a invata. Nu aplica daca nu doresti sa te implici, si daca nu iti plac detaliile. Incorporare imediata. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon: .
PENSIUNEA POIANA CRISTIAN

Restaurant Poiana Brasov Angajam Spalator Vase,​ Bucatar Si Ajutor Bucatar


restaurant poiana brasov angajam spalator vase, bucatar, ajutor bucatar experienta constituie un avantaj masa si transport asigurat
SC BELVEDERE HORECA SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 8 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.