Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Afumati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Afumati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Afumati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Afumati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Categoria C - Distributie Marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru depozitul nostru din Afumati suntem in cautare de soferi categoria C pentru distributie marfa. Cerințe:Permis de conducere categoria C;Experienta minim 6 luni pe un rol similar;Minim studii medii sau scoala profesionala auto. Responsabilități:Descarcarea masinilor care transporta si distribuie produsele grupului Lactalis Romania;Preluarea si predarea zilnica a documentele aferente livrarilor din ziua in curs;Sa asigure pe timpul transportului conditiile necesare pentru continuitatea lantului termic al produselor, respectiv integritatea acestora;Asigurarea livrarii produselor catre client in cele mai bune conditii;Asigurarea si sustinerea activitatii de inchidere de zi a livrarilor. Program de lucru: Luni - Vineri si Marti - Sambata in intervalul 06:00 - 14:00 Lactalis Logistic este compania care ofera solutii logistice pentru companiile din cadrul Lactalis Group Romania (Parmalat, Albalact, Covalact, LaDorna). Activitatile de transport si distributie sunt operate de propria noas
LACTALIS LOGISTIC SRL

Sofer Autospeciala B,​ C,​ C+e


Candidatul ideal Ne marim echipa cu SOFER AUTOSPECIALA B, C, C+E la punctul de lucru din Str. Gherghitei 23C Sectorul 2 Bucuresti! Permis de conducere B, C, C+E, Atestat de marfa, Experienta minim 3 ani intr-o pozitie similara, Seriozitate.Descrierea jobului Colectarea deseurilor rezultate din curatenia cailor publice, deseuri menajere fractie uscata si fractie umeda din sectorul 2 Bucuresti.Beneficii: Tichete de masa, Salariu atractiv.Mai multe detalii la numerele de telefon : 0372129327 sau 0372129340
SUPERCOM SA

Sofer C+e


Candidatul ideal SOFER DE TIR CU EXPERIENTA PE DUBA FRIGORIFICA PE ROMANIADescrierea jobului CAMIOANE DE 40t FRIGORIFICE SCHMITZ CU CAP TRACTOR SCANIA EURO 5 SI EURO 6.
ALINA TRANS EXPEDITION

Angajam Soferi Si Manipulanti Categoria B Si C 3500 - 5000 Lei !


! ! ! ANGAJAM ! ! ! Dorim sa ne marim echipa si suntem in cautare de noi colegi !!! Daca esti in cautarea unui loc de munca si ai permis de conducere nu ezita sa ne contactezi !! Cautam noi colegi pentru urmatoarele posturi pe Bucuresti, oferim si cazare gratuit daca sunteti din provincie: - Sofer categoria B ( pachet salarial - 3500 lei / net) - Sofer categoria C ( pachet salarial - 5000 lei / net) - Manipulant ( pachet salarial 2700 - 3200 lei ) Va asteptam la interviu cu drag ! ! ! Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon Cat B - C: Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie !!!
transport marfa

Angajam Sofer Categoria C,​ Pe Camion Volvo,​ Cu Experienta In Distributie Marfa


SC MERT SA, societate comerciala din Afumati, Ilfov, angajeaza sofer categoria C, pe camion Volvo, cu experienta in distributie marfa. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la nr de telefon: Se ofera diurna la plecarea in cursa nationala.
SC MERT SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.