Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sofer C+E in Afumati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sofer C+E in Afumati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Afumati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Afumati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Distributie Marfa - Categoria C


Scurta descriere a companiei Grupul Lactalis este liderul pieței de produse lactate din România. Ne derulam operațiunile prin intermediul unui numar de 8 companii renumite pe piata românească: Albalact, Covalact, Lactate Harghita, Dorna Lactate, Raraul, Lactalis Romania, Lactalis Logistic și Parmalat, administrate prin intermediul unei structuri de conducere consolidată la nivel național. Avem un portofoliu impresionant de mărci și produse locale și internationale, recunoscute, indragite și intrate în obiceiurile de consum din ultimii 50 de ani ale consumatorilor români. În prezent avem un numar de 2200 de angajați, care lucrează în 5 fabrici moderne locate in Alba, Harghita, Covasna, Suceava si Ilfov, precum și în structurile de colectare de lapte, vânzări, depozitare și distribuție, cu acoperire în întreaga țară . Cerinte CERINTE:• Experienta minim 6 luni pe un rol similar;• Minim studii medii sau școalӑ profesionalӑ auto; Responsabilitati RESPONSABILITATI:• Sa descarce masinile care
Lactalis Group

Sofer Distributie Bucuresti


SOFER DISTRIBUTIE CATEGORIA B BUCURESTI + ILFOV Permis categoria B salariu 4000 lei net DISTRIBUTIE LIVRARI - BUCURESTI + ILFOV - NR LOCATII - 10 - 15 LOCATII Zona Afumati - Doraly Program luni - vineri;
Batiatus

Angajam Sofer Cifa - Afumati


Firma de constructii angajeaza sofer pentru cifa beton in zona Afumati care sa detina permis categoria C. Contract de munca cu norma intreaga. Salariu convenabil. De preferat cu domiciliu in zona Afumati sau in comunele apropiate. Pentru detalii sau programarea unui interviu va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat.
BETON LINE VEST SRL

Sofer Categoria B Salariu 3500 Ron Afumati-voluntari


ANGAJAM SOFER CAMIONETA 3.5 to, SALARIU 3500 RON
REMAT ILFOV SRL

Angajam Soferi Si Manipulanti Categoria B Si C 3500 - 5000 Lei !


! ! ! ANGAJAM ! ! ! Dorim sa ne marim echipa si suntem in cautare de noi colegi !!! Daca esti in cautarea unui loc de munca si ai permis de conducere nu ezita sa ne contactezi !! Cautam noi colegi pentru urmatoarele posturi pe Bucuresti, oferim si cazare gratuit daca sunteti din provincie: - Sofer categoria B ( pachet salarial - 3500 lei / net) - Sofer categoria C ( pachet salarial - 5000 lei / net) - Manipulant ( pachet salarial 2700 - 3200 lei ) Va asteptam la interviu cu drag ! ! ! Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon Cat B - C: Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie !!!
transport marfa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.