Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

43 Locuri de Munca Sofer cat d in Baia Mare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

43 Locuri de Munca Sofer cat d in Baia Mare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: SC DAROLTI CATALIN COMPANY SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BAIA MARE
SC DAROLTI CATALIN COMPANY SRL

Sofer De Autoturisme Si Camionete - Ajofm | Anofm


Ocupatia: SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE - AJOFM | ANOFMAngajator: PREFABRICATE BAIA S.R.L.Experienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BAIA DE ARIES
PREFABRICATE BAIA S.​R.​L.​

Șoferi Cat.​ B


Șoferi sau Șoferițe Cat B
Joburi in Germania

Soferi Cat C,​ C+e


Societate comerciala cu punct de lucru in Baia Mare angajeaza : - sofer profesionist (cat. C, C+E) pentru transport butelii aragaz (ADR). Curse fixe. - sofer camion pentru distributie butelii aragaz Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon :
Neogas LPG

Șofer Cat C


Bună ziua, angajez sofer profesionist categoria C,preferabil cu atestat ADR!,dar nu este obligatoriu!curse cu plecare din baia mare cu revenire si peste sapt sau la sfârșitul săptămânii!cursele se efectuează baia mare bucuresti!bucuresti Timișoara Timișoara baia mare!salar se discuta telefonic !mai multe detalii DOAR la telefon ,salar 5000 6000 lei (nu trimiteți mesaje pe Publi24)
PukyqTrans

Angajez Sofer Cat B


Angajam sofer cat B pe camioneta 3,5 t prelata pentru tur retur UE experienta minim un an. Va rog doar din Baia Mare sau pe o raza de cel mult 20 km Va rog pentru informatii sunati la telefon nu raspund la mesaj daca nu aveti atasat CV.
s.​r.​l

Sofer Cat B ( Doar International)


Societate comerciala angajeaza sofer posesor permis cat B . Activitatea se desfasoara doar pe EXTERN- International. Perioada este de 35-40 zile aproximativ cu 7 zile repaus acasa. Salarizarea se poate stabili dupa un interviu in functie de experienta .... cunostiinte GPS, CMR..etc
Transport international

Sofer Cat B Doar Pentru International


Angajam șoferi pe autoutilitare până in 3.5 tone pentru transport marfă doar in cadrul Uniunii Europene, PLECARE imediata , 2 posturi disponibile - - se lucreaza pe prelata - Permis categoria B de minim 3 ani fără incidente - Experiență în transportul internațional de MARFĂ cu CMR de minim 1 an . - se accepta INCEPATORI , SALARIZARE 1400-1500 EURO NET pe comununitate dar trebuie sa aveti vechime intr un post aproximativ similar in tara--coletarie , distributie ... -Salar garantat 1850 euro( experienta ) daca intruniti toate cerintele. PASAPORT , EXPERIENTA , ADR - Se lucreaza minim 5- 6 saptamani cu 1 săptămână liberă .
GLD EXPRESS

Angajez șofer C+e


Angajez șofer C+E ,atestat marfa tur retur Ro -Lt Ro Lv Ro -Est din zona Maramureș plata diurna săptămânală+salariu pe țară
BAM SOF MIXT SRL

Sofer International Cat B


Angajam șoferi pe autoutilitare până in 3.5 tone pentru transport marfă doar in cadrul Uniunii Europene, -PLECARE imediata , 2 posturi disponibile - - se lucreaza pe prelata - Permis categoria B de minim 3 ani fără incidente - Experiență în transportul internațional de MARFĂ cu CMR de minim 1 an . - se accepta INCEPATORI pe comununitate dar trebuie sa aveti vechime intr un post aproximativ similar in tara--coletarie , distributie ...etc 1400 euro salar - Salar garantat 1850 euro( experienta ) net , daca intruniti toate cerintele: PASAPORT , EXPERIENTA, ADR coletarie - SALARIZARE INCEPATORI 1500 EURO - Se lucreaza minim 5- 6 saptamani cu 1 săptămână liberă .
SC GOLD ANDRA SRL

Sofer Tir Pe Comunitate


Firma transport angajez sofer tir pe comunitate cu 80 euro/zi +salar. Curse D-A-IT-SLO.Se pleaca de la baza, cu intoarcere la baza in Nurenberg.Timp de lucru la intelegere: minim 1 luna cu 2 saptamani acasa.Baza din Nurenberg dispune de dus, masina de spalat haine si masina mica la dispozitia soferilor pentru a merge la cumparaturi. Mai multe detalii la nr de tel:
TRANS

Angajam Soferi Dhl Germania


Se cauta curieri pentru colete și scrisori Livrare cu bicicleta electrica( traseu), mașina între oficii Necesita permis cat b Zona München Și Hamburg 1700-1800 net Germană a2 Plecare din România: 10-11.02.2024 Bilet transport: 160
Companie germana

șofer Tir Transport Intern


Caut șofer TIR pentru transport intern și pentru mașină specială de încărcat lemne. Cer și Ofer seriozitate. Detalii,program salariu,la telefon va rog sau solicitați prin mesaj.
Ionu i Alexandru Trans

Soferi Transport Germania Categoria Ce


Firma transport angajam soferi profesionisti pe ansamblu camion cu remorca in Germania, zona Munchen. Cerinte: - permis categoria CE - atestat profesional transport marfa, card tahograf Avantaje: - Lucru de zi (nu se lucreaza noaptea), nu se doarme in cabina - masini noi -nu trebuie sa cunosti limba Mai multe detalii la nr de tel:
Societate comerciala

Angajam Sofer Cat C+e Tur Retur


Angajam sofer pe camion Mercedes Actros pentru tur retur RO-UE-RO diurna atractiva
s r l

Angajez Sofer Profesionist


Societate comerciala angajează conducător auto profesionist cu experienta pe autobasculanta (bilic).Parcarea se afla la Seini. ..
SC TERNA SRL

Angajam Sofer Categoria C+e


Atlas-Mar SRL Baia Mare angajeaza conducator auto categoria C+E pentru camion cu remorca. Curse scurte Polonia-Romania (3 programe de conducere pentru încărcare si 3 programe de conducere pentru descărcare), se lucreaza singur pe camion. Se cer: permis de conducere C+E, atestat transport marfa. Pentru mai multe detalii sunati la nr. telefon:
ATLAS-MAR SRL

Angajez Sofer Profesionist Pe Comunitate


Angajez sofer profesionist pentru rutele Germania -Anglia Și Germania -Italia Cursele în mare parte se repeta. Se lucrează pe MAN euro6 cu prelată perioada de lucru la înțelegere. Salariu începe de la 3000 și si poate ajunge la 3400 de euro. Cei interesați va rog contactați pentru mai multe detalii! Cei ce nu faceți Anglia va rog sa nu deranjați inutil! Mulțumesc frumos!
VASMAYER-TRANS SRL

Angajez șofer Taxi Cu Atestat


Angajez șofer taxi cu atestat,posibilitate part time sau alte variante.
PFA

Angajez Sofer Cat C Camion 7.​5t


angajez șofer cât c camion 7.5t tura fixa Germania salar 2500 luna se sta plecat 4 săptămâni cu 1 acasă sau 6 cu 2 acasa
sc rda 2017 ostas spedition.​srl
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.