Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

33 Locuri de Munca Sofer in Baia Mare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

33 Locuri de Munca Sofer in Baia Mare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Distributie Baia Mare


Descrierea jobului Cerinte:Experiență de cel puțin un 1 an în distribuiție și în conducerea autoutilitarelor de 3,5 toneStudii mediiPunctual, responsabil și organizatDisponibilitate pentru deplasări.Descrierea jobuluiResponsabilități:Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite;Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare;Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii.Beneficii:- Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță);- Card reducere Farmaciile Dona;Dona. Logistica, parte a grupului DONA, asigură distribuția farmaceutică la nivel național catre farmaciile Dona, farmacii independente si spitale, avand o vanzari de peste 1.2 miliarde de lei, inregistrand in fiecare an al existentei cresteri de doua cifre procentuale.
DONA. LOGISTICA

Sofer Livrator Si Muncitor Depozit


Candidatul ideal Persoana harnica , dornica de afirmare si implicare la locul de munca.Pentru detalii asteptam un CV sau un apel la numarul de telefon 0742759059- CarmenDescrierea jobului Muncitorul in depozit ajuta la pregatirea produselor pentru livrat si o incarca in masini.
Confidenţial

Facturist/​a Si Gestionar/​a


Candidatul ideal - aptitudini operare PC (calculator) nivel mediu-intermediar ;- factureaza si supravegheaza incarcarea marfii de catre soferi ;- introduce in gestiune cantitativ produsele si marfurile ajunse de la furnizori;- verifica cantitativ si calitativ produsele receptionate in conformitate cu actele de insotire a marfii- rezolva cu operativitate descarcarea marfii de la furnizori in ordinea prioritatilor companiei.- pastreza o ordine in spatiile de depozitare.- organizeaza incarcarea operativa a produselor catre clieti in masinile de distributie respectand rutele prestabilite.- efectueaza inventarul fizic de marfa cel putin o data pe luna.- are raspunderea integrala ptr.pagubele produse in gestiune- raspunde pentru respectarea in cadrul depozitului a normelor de protectie a munciiDescrierea jobului - organizeaza primirea,pastrarea si distribuirea catre piata a produselor ce fac obiectul activitatii (comercializare,prestari servicii de custodie si transport.- rezolva cu operativ
GLOBAL CLEAN DISTRIBUTION

Sofer De Autoturisme Si Camionete


Ocupatia: Sofer De Autoturisme Si Camionete,Angajator: Paniciu Stefan Srl,Experienta: Fără experienta (0 ani),Educatie: Gimnazial-scoala Generala,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Baia Mare
Paniciu Stefan Srl

Sofer De Autoturisme Si Camionete


Ocupatia: Sofer De Autoturisme Si Camionete,Angajator: Dual Simtax Srl,Experienta: Experienta putina <3ani,Educatie: Liceal-liceu De Specialitate,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Baia Mare
Dual Simtax Srl

Sofer De Autoturisme Si Camionete


Ocupatia: Sofer De Autoturisme Si Camionete,Angajator: Mob. Dan. Impex Srl,Experienta: Fără experienta (0 ani),Educatie: Liceal-liceu De Specialitate,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Baia Mare
Mob.​ Dan.​ Impex Srl

Sofer De Autoturisme Si Camionete


Ocupatia: Sofer De Autoturisme Si Camionete,Angajator: Eurointech Design Srl,Experienta: Fără experienta (0 ani),Educatie: Gimnazial-scoala Generala,Timp de lucru: 8,Adresa Locului De Munca: Baia Mare
Eurointech Design Srl

Sofer


șofer categoriile B, c,e caut loc de muncă. dețin atestat transport de marfuri generale și card tahograf.
.​

Soferi Profesionisti C+e


Oferta de munca contrat Spania 5 posturi libere,se cauta Sofer unul singur pe cabina sau echipaj . Starul de baza 1400 cu indemnizați 2700 pentru un singur sofer pe cabina .nr. Mircea.
M.​M.​M.​

Sofer Cat B Pentru Extern


Angajez sofer cu experienta( INCEPATORI) , pentru comunitate , din Maramures si imprejurimi. Se cere: - experienta pe comunitate minim 6 luni (experienta in post similar este obligatorie) - cunostinte minime limba engleza - permis de minim 2 ani - posibilitatea de a sta plecat in cursa minim 30 -45 de zile - se fac intre 15000 si 20000 km pe luna - seriozitate - se lucreaza pe box van 7 ewp Iveco 2021 an fabricatie , masinile sunt in garantie au 40.000 km - avans in timpul cursei -minim 8 zile acasa la intoarcerea din cursa -salarizare 1400 incepatori- 1700 euro experienta--1800 euro cu ADR
SC GOLD ANDRA SRL

Sofer Cat B,​ Caut Un Job


Șofer cat B caut un job ca șofer , permis din 2007 , disponibil oricînd , și pe autoutilitară 3,5 ,
Aaa

Angajez Șofer


Angajez sofer profesionist C+E pt tur-retu, Franta Germania Polonia Detalii la tel
Andreea

Șofer Profesionist


Estimare   2800 RON/Luna
Firmă de transport angajază șofer profesionist pentru curse fixe intern în regim de curierat rapid se lucrează de luni până joi.Baia Mare- Sibiu si retur.
IGNITE Logistic

Angajez Sofer Taxi


angajez șofer taxi doar cu atestat pt mai multe detalii sunați la nr de tel
stoenica

Soferii Profesionisti C+e +atestat Marfa


Caut șoferi profesioniști categorie C+E transport marfa pe comunitate! Perioada 6 săptămâni cu 2 doua acasă sau la înțelegere, salar + diurna începând de la 2800euro lunar. Detalii sunați la numărul de telefon .
Torrelavega Trans SRL

Angajam Șofer Categoria D


Angajam șofer categoria D curse internaționale transport persoane
Transport persoane

Șofer Taxi Baia Mare


Șofer cu atestat taxi baia mare caut mașină taxi pentru colaborare
Taxi

Se Cauta Sofer Autobus Germania


Firma din Nahegold,Germania angajeaza soferi de autobuz.Salariul este de 17,20 euro pe ora ( in total fiind aproximativ 180 ore) iar chiria este 400 euro cu toate utilitatile incluse. Pentru mai multe informatii suntati la numarul de telefon: 0-0- 4-9-1-5-7-5-0-8-7-3-5-2-1.
Nahegold

Caut Sofer Taxi Cu Atestat


Caut sofer taxi cu atestat cu experienta sau fără experienta
taxi

Angajam Sofer Profesionist Categoria C+e


Atlas-Mar SRL Baia Mare angajeaza conducator auto profesionist categoria C+E. Curse scurte Polonia-Romania, se lucreaza singur pe camion. Se cer: permis de conducere C+E, atestat transport marfa. Pentru mai multe detalii sunati la nr. telefon:
ATLASMAR SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 33 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.