Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

66 Locuri de Munca Sofer in Baia Mare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

66 Locuri de Munca Sofer in Baia Mare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Baia Mare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal Companie de distributie din Baia Mare, angajeaza sofer livrator .Experienta minima 12 luni de zile si cunoasterea clientilor din mediul HoReCa a judetului Maramures (Baia Mare,Sighet,Viseu de sus ).Program de lucru de 4-8 ore/zi !Fara incidente grave in trafic.Cazier judiciar curat !Fara limita de varsta !Descrierea jobului Este responsabil de autoturismele care le conduce si marfa care trebuie livrata la fiecare client in parte .Beneficiaza de un salar variabil in fumctie de muca depusa in fiecare zi .Programul de munca este de 4 ore luni, marti si joi vineri, iar miercuri este program de 8 ore.
GLOBAL CLEAN DISTRIBUTION
Candidatul ideal Aveţi experiență de muncă în construcții, producție, instalații electrice, sanitare sau mecanică auto ? [🧑] ‍ [🏭] [👷🏻]Căutați un loc de muncă unde puteți să câștigați pe măsura efortului depus?Aveți cunoștințe de limba engleză sau franceză ?Atunci vă așteptăm cu peste 200 locuri de muncă pentru diferite poziții !Descrierea jobului Pentru Belgia avem următoarele poziții:Sudori MigMag,Tig-WigMecanic întreținere mașini și utilajeVopsitori autoMecanic auto (multimarcă, VAN și Trucks)Lăcătuș montator construcții otelMontatori ansamble, balustrăzi, copertine etcTâmplari Dulgheri (beton+cofraje)ZugravFaianțarRigipsarMuncitor piatră naturalăMuncitor acoperișuriMuncitor șapeMuncitor producție ( uși și ferestre PVC, mobilă)Tehnician HVAC ( mentenanță și reparații)Tehnician-operator roboți industriali (producție)Șoferi CEOperator CNCDetalii:Angajare pe deplin legală conform legislației belgiene decontarea transportului din România în Belgia până în limita a 125 Euro, cazarea
IMPACT MUNCA
Societate de transport din Baia Mare angajeaza soferii de camion pentru containare pe zona de Rotterdam si Antwerpen si prelata pe zona Germania -Italia Se ofere salar atractiv si bonus Societatea ofera transportul acasa . Societatea detine camioane euro 6 , Man , Daf , Volvo Persoanele intersate sunt rugate sa contacteze la nr de telefon
Hard Hupaco Logistic
Caut sofer taxi cu atestat, in Baia Mare.Conditii de colaborare foarte buna,flexibila.Program part time sau full time, posibil pensionar. Masina Skoda Octavia.
PFA PARAVAN GEORGE
Firma transport.Angajez sofer tir pe comunitate cu 72 euro/zi +salar. Curse D-A-IT-SLO.Se pleaca de la baza, cu intoarcere la baza in Nuremberg.Timp de lucru la intelegere: minim 1 luna cu 2 saptamani acasa.Baza din Nuremberg dispune dus, masina de spalat haine si masina mica la dispozitia soferilor pentru a merge la cumparaturi. Mai multe detalii la nr de tel:
TRANS TUR
Angajez sofer profesionist categoria D pt. autobuz, din Cehu Silvaniei , sau imprejurimi, la limita de jud. Maramures, pt. transport la muncitori. Informatii la tel.
Transport
Caut de lucru pe microbuz
Sofer
Se cauta sofer pe tir pe comunitate cu permis de conducere cat C E, responsabil si dornic sa lucreze intr-o echipa dinamica, la standarde europene. Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, toate dotate cu frigider, intretinute constant de o echipa performanta de service. Oferim: - Contract de munca in Romania norma intreaga si diurna declarata ! - Diurna 90 Euro / zi De la 2700 /2790 euro pe extern pe frig iar pentru cei care depășesc 12000 km pot ajunge și la mai mult ! ( detalii la telefon ! ) Sau pe local 2500 /2700 doar pe Italia de luni pana vineri si seara acasa tot pe frig si maxim 200 km ! Sambata si duminica nu ! - Transport Romania ITALIA si retur garantat de companie (masinile societatii sau avion) (minim 6 săptămâni de lucru cu 2 saptamani acasa ) magazin + birou+ hala în Cadeo Piacenza Italia acolo se fac pauzele la garaj exista masina de spalat baie masina pentru cumpărături etc TID RUTIER TRANSCOOP SRL VISEU DE JOS MARAMURES activeaza pe piata int
TID RUTIER TRANSCOOP SRL
Societate comercial angajează șoferi profesioniști pentru transport pe ruta Spania -Franta, Belgia ,Olanda , Germania, cu retur in Spania se lucrează la prelat sau la Frig 6 saptaman cu 2 saptamani acasa , se vine cu camionul in tara . Salar + Diurna 2700pentru mai multe detali sunați la .
SC TORRELAVEGA TRANS S R L
Angajez sofer camion pe camion de 7,5 t
S.​ .​.​.​.​.​.​ Cargo
Angajez sofer pe camion de 7,5 t. Detalii la tel
Go srl
SC KRAFT TRANS SRL angajeaza un sofer profesionist pentru transport international de marfuri pe un ansamblu cap tractor DAF XF Euro6 si semiremorca prelata. Perioada de lucru este de 3-4 saptamâini cu una sau doua repaus sau la întelegere. Transporturile se efectueaza în mare parte între aeroporturi, în AT, DE, BE, NL, LUX, FR, IT. Tranferul la / de la camion se efectueaza cu autoturismul firmei sau se deconteaza. Se respecta programul de lucru si pauzele zilnice / saptamânale. Salar + diurna: 75 Euro / zi. Ne dorim un sofer serios si responsabil, cu abilitati de sofat corespunzatoare, atestat ADR marfuri si cunostinte medii de limba engleza sau germana.
KRAFT TRANS SRL
Angajăm șofer profesionist cu experiență pentru autobasculanta 8x4. Loc de munca- santier autostrada Nusfalau, jud Salaj Salar atractiv. Salariu negociabil ! Detalii la telefon !
Sc Marcon Baumaschinen srl
Angajez șofer profesionist cat C E pentru transport rutier de marfă generală pe ruta tur retur RO-PL-RO. Plata 1500 -1900 /Lună.
Sc Vasdor Cargo Trans Srl
Angajam sofer profesionist cat C+E pe camion Mercedes prelata curse tur retur UE salar +diurna atractiva.
pj
Firmă de transport intern și internațional din Satu Mare, ANGAJĂM: Șoferi profesioniști cu categoriile C+E pentru munca de transport pe Comunitatea Europeană; Se lucrează singur pe cabină; Disponibilitate; - prelată; - frigorific; SALARIZARE FIXĂ + DIURNĂ FIXĂ singur pe cabină: 2600 de euro / lună + bonusuri de până la 300 de euro/lună; Rute disponbile (nu se face Elveția sau Anglia): prelată: Spania - Italia; prelată: Germania - Italia; prelată: Spania - Franța - Belgia - Olanda - Germania - Austria - Italia; prelată: Italia - EU - Italia; prelată: Germania - EU - Germania; frigorific: Spania - Franța - Belgia - Olanda - Germania; frigorific: Spania - Italia; Posibilitate plată o dată sau de două ori pe lună, la alegere, în cont bancar, în euro; PERIOADĂ DE ȘEDERE: 8-9 săptămâni cu 2-3 săptămâni acasă, sau mai mulț, la înțelegere; (Perioada de ședere o stabilim împreună); Plecările și sosirile se efectuează la Satu Mare, cu camionul sau cu microbusul, în funcție de necesitate; Parcul
STS
Angajez sofer profesionist categ C+E. care sa destina atestat transport marfa +cartela tahograf valabile pentru curse Tur-Retur Romania-Germania.Detalii despre salar la telefon!!!
Sc Costel Iles Trans Srl
Sc Dresan Ionuț Liviu Trans SRL angajeaza sofer profesionist C+E pentru transport de mărfuri generale pe comunitate. Se oferă 80 /zi, plus salar Romania. Transportul la camion in Belgia este asigurat de firma. Timpul de ședere la camion se stabilește de comun acord. Pentru cei interesați, va rog sa sunați la !
Sc Dresan Ionu Liviu TransSRL
Firma din Baia Mare, angajam sofer profesionist cu experienta pentru tur retur(Romania-Germania). Cerem si oferim SERIOZITATE. Mai multe detalii la telefon *****8.
Marchfat SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 66 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.