Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Sofer cat d in Medias

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Sofer cat d in Medias

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Tur-retur


Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru curse tur- retur prelata. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca . Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : *****5.

Angajare Soferi Pe Comunitate


SC ADINCRIS MULLER MED ANGAJEAZĂ ȘOFERI PE COMUNITATE : ( salar RO+diurna =2.850 euro net lunar ) plus bonusuri ; * detalii: -BONUSURI IN FUNCȚIE DE PERFORMANTE: Peste 12.000 km se plătește-(12%). PRIME SĂRBĂTORI : -Crăciun-100 euro -Paște-100 euro -Se lucrează cu remorci:Prelata și Frigo. Cerințe:șoferi profesioniști , Categorie-C+E -seriozitate si responsabilitate la locul de munca. Perioada de lucru: 6 săptămâni . Perioada concediu: 2 săptămâni . -Mai multe INFO: -Contact Disp. IULIAN CSIKI Tel. ADMIN : MULLER CHRISTIAN PAUL
SC ADINCRIS MULLER MED SRL

Sofer Categoria B Curierat Ups Germania Tel: 17662412947


tel: *****47 Angajăm șoferi curierat, cat.B UPS Germania Telefon: Luni-Vineri 09:00-17:00 Cerințe: -permis de conducere cat.B, obligatoriu -experiența in domeniu nu este necesară dar constituie un avantaj -limba germană nu este obligatorie -vârsta cuprinsă între 20-45 ani -apt de muncă fizică -responsabilitate,seriozitate, implicare Condiții: -program de lucru full-time, Luni-Vineri (Sâmbătă și Duminica nu se lucrează ) -numărul zilnic de stopuri undeva cuprins între 70-90, in funcție de zona de livrare -2 săptămâni de școlarizare (plătite normal)alături de un coleg profesionist -contract de muncă german, la firmă 100% germană ,fără intermediari,cu o perioadă de probă de 6 luni, și pe urmă in funcție de aptitudine, se face sau nu nedeterminat -concediu conform legislației -echipament de lucru -bonusuri de performanță -cazare contra-cost, 300 lună -salariu motivant, începând de la 1800 Net lună, cu posibilitate de creștere pana la 2300 lună ( asta depinzând de implicarea și profesionali
Michelangelo Gmbh

Firma De Transport International Cu Sediul In Medias,​ Angajeaza Per Direct Soferi Profesionisti.​


Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru comunitate, remorca frigorifica. Se lucreaza 4 saptamani cu una acasa. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca si un salar minim de 2100euro. Transport dus - intros Germania este platit de catre firma. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : *****5.

Soferi Profesionisti (c+e) Comunitate Singur Pe Cabina(fara Echipaj),​ 80 Euro/​zi (diurna) + Salariu


SC Cogetil Transilvania SRL angajeaza soferi profesionisti (C+E ) cu experienta de minim 1 an pentru camioane Mega-cu semiremorca prelata in trafic intracomunitar ( Germania-Franta-BeNeLux-Italia-Austria-Spania). Programul de lucru este de 8 saptamani la lucru pe comunitate cu 2 saptamani de odihna acasa . Salarizarea este de 80 Euro/zi diurna + salariu lunar cu continuitate ( 3150 lei brut ). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00.
Cogetil Transilvania SRL

Sc Runola Logistics Srl,​ Angajeaza Per Direct Soferi Profesionisti Si Incepatori Categoria B+e


SC RunOla Logistics SRL, firma de transport intern si international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti si incepatori categoria B+E pentru transport international de marfuri generale in regim comunitate. Programul de lucru pe comunitate este de 3 saptamani cu o saptamana libera. Se ofera conditii excelente de munca cu autoutilitare de 3.5tone . Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon :
RunOla Logistics srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.