Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

10 Locuri de Munca Sofer C+E in Medias

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

10 Locuri de Munca Sofer C+E in Medias

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer C+e


Angajez sofer cat C+E ,tur-retur pt agabaritic.Plata 65E/zi. !Pauza de 45 de ore se face acasa!
Danfran srl

Cautam Soferi Profesionisti C+e Cu/​fara Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sofer Tur-retur


Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru curse tur- retur prelata. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca . Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : *****5.

Angajare Soferi Pe Comunitate


SC ADINCRIS MULLER MED ANGAJEAZĂ ȘOFERI PE COMUNITATE : ( salar RO+diurna =2.850 euro net lunar ) plus bonusuri ; * detalii: -BONUSURI IN FUNCȚIE DE PERFORMANTE: Peste 12.000 km se plătește-(12%). PRIME SĂRBĂTORI : -Crăciun-100 euro -Paște-100 euro -Se lucrează cu remorci:Prelata și Frigo. Cerințe:șoferi profesioniști , Categorie-C+E -seriozitate si responsabilitate la locul de munca. Perioada de lucru: 6 săptămâni . Perioada concediu: 2 săptămâni . -Mai multe INFO: -Contact Disp. IULIAN CSIKI Tel. ADMIN : MULLER CHRISTIAN PAUL
SC ADINCRIS MULLER MED SRL

Sofer Categoria B Pentru Autoutilitara 3.​5t


Sofer de preferat cu experienta in traficul international pentru duba de 5 paleti , transport international . Se fac undeva la 12-20mii de km pe luna, peste 95% se fac doar in germania. Masina este echipata cu pat si incalzitor stationar. Firma este din SIBIU ! CERINTE: - scoala de conducatori auto categoria B - fara cazier judiciar; - fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat); - 10 clase + scoala profesionala/ studii medii; - experienta de cel putin 1 an in conducerea de autovehicule in trafic international de marfa; - cunostinte minime de mecanica auto; - cunoasterea la nivel conversational a unei limbi de circulatie internationala (engleza, germana, franceza).
Simu Spedition

Sofer Transport Agabaritic C+e Curse Tur-retur (ro-ue-ro)


Angajez sofer transport agabaritic (C+E) pentru curse internationale in regim tur-retur pe ruta Ro-Ue-Ro. Cerinte: -permis conducere C+E -atestate si toate documentele valabile -experienta minim 2 ani transport agabaritic in trafic international -de preferinta soferul sa fie din zona Medias .
Cogetil Transilvania SRL

Firma De Transport International Cu Sediul In Medias,​ Angajeaza Per Direct Soferi Profesionisti.​


Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru comunitate, remorca frigorifica. Se lucreaza 4 saptamani cu una acasa. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca si un salar minim de 2100euro. Transport dus - intros Germania este platit de catre firma. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : *****5.

Soferi Profesionisti (c+e) Comunitate Singur Pe Cabina(fara Echipaj),​ 80 Euro/​zi (diurna) + Salariu


SC Cogetil Transilvania SRL angajeaza soferi profesionisti (C+E ) cu experienta de minim 1 an pentru camioane Mega-cu semiremorca prelata in trafic intracomunitar ( Germania-Franta-BeNeLux-Italia-Austria-Spania). Programul de lucru este de 8 saptamani la lucru pe comunitate cu 2 saptamani de odihna acasa . Salarizarea este de 80 Euro/zi diurna + salariu lunar cu continuitate ( 3150 lei brut ). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00.
Cogetil Transilvania SRL

Angajam Urgent Sofer Distributie Barbat Sau Femeie Salariu 6500 Lei + Bonusuri


PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE SCRIETI LA 0 sapte 9 doi 4 unu 9 zero 0 trei! SE OFERA: Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță);
sss

Sc Runola Logistics Srl,​ Angajeaza Per Direct Soferi Profesionisti Si Incepatori Categoria B+e


SC RunOla Logistics SRL, firma de transport intern si international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti si incepatori categoria B+E pentru transport international de marfuri generale in regim comunitate. Programul de lucru pe comunitate este de 3 saptamani cu o saptamana libera. Se ofera conditii excelente de munca cu autoutilitare de 3.5tone . Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon :
RunOla Logistics srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 10 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.