Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Pecica

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sofer cat d in Pecica

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Pecica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer cat d in Pecica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Trailer


Angajam soferi pentru trailer Curse tur-retur, Romania - Austria - Belgia- Germania cu retur in Romania. Descarcari in general la: Pecica, Oradea, Bucuresti. Se transporta tractoare, capete tractor si busuri. Mai multe informatii oferim la telefon
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajam Soferi Profesionisti


Angajăm șoferi cu sau fără experiență pentru transport internațional si intern. Îți oferim: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; flotă de camioane VOLVO dispecerat cu acoperire de 24 7; Este necesar să ai: permis de conducere categoriile C + E; certificat de pregătire profesională; card tahograf; motivație, seriozitate și profesionalism. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati.
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajam Sofer Profesionist Comunitate


Firma de transport, cu sediul în Pecica, județul Arad, angajează în condiții avantajoase șoferi profesioniști , pentru transport mărfuri pe comunitate. Cerințe: -experienta minim 1 an - Permis de conducere categoria C, E - Card Tahograf - Atestat transport marfă - Avize (medical și psihologic) valabile Condiții: - Contract român pe perioada nedeterminată; - Se lucrează singur pe cabină - Se lucrează pe camioane VOLVO euro 6 - Se pleacă și se revine cu camionul în țară; - Se respectă timpii de condus și de odihnă; Beneficii: - Diurna 80 Euro zi - Bonus de performanță - Dispecerat 24 24 în limba română. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii. Cerem si oferim seriozitate maxima.
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajez Sofer Intern Tir - Duba Frig


Angajez sofer intern, TIR C+E, cu experienta pe intern, duba frigorifica. Oferim salariu atractiv. Asteptam sa ne contactati pentru detalii la telefon:
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajez Sofer De Tir Profesionist Cat C+e Pt Curse Interne Pe Duba Frigorifica


Pe camion VOLVO Obligatoriu Card tahograf Atestat sofer profesionist Minim 1 an experienta Se fac curse doar pe tara Oferim si rugam seriozitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactactati :
CDC TRUCK SERVICE
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.